2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah kaana tam erkek..bizimkide foto çektirirken çok ciddi..sokakta da herkese gülücük dağıtıp orasını burasını mınçıklattırıyor deli oluyorum
nozo kızının da maşallahı var..kız çocuklar kel de olsa bakışlardan belli ediyor.çok tatlı maşallah..
nozocum o yastık çok hoşuma gitti ilk defa gördüm..nerden aldınız canım..oturtmak için çok uygunmuş..
irem süt arada gidiyor canım..takmamaya çalış..stres yaptıkca iyice gider..bol bol dinlen..ne kadar mümkünse minik yaramazlarla..

nazo maşallah kızına çok şeker ne güzel gülmüş öyle gelde ısır beni diyor valla

iremcim bol su iç, helva ye, leblebi ye, dereotu birde hurma sütü artırıyor bildiklerim bunlar birde en önemlisi uyumaya fırsatın varsa uyku

nazo maşallah kızına çok şeker ne güzel gülmüş öyle gelde ısır beni diyor valla

iremcim bol su iç, helva ye, leblebi ye, dereotu birde hurma sütü artırıyor bildiklerim bunlar birde en önemlisi uyumaya fırsatın varsa uyku

duygucum kıymalıda olur farketmez ama o zaman dereotlu hamur yakışırmı bilemiyorum

benimde son gunlerde sutum az gibi,arada tahin helvası yiyorum bi kaç gündür daha fazla emiyo tabi kusmasıda arttı,doymuyomu diye düşünüyodum bugün ne olduysa taşıyo

kızlar bebişlerinizin göz rengi oturdu mu?nesiminki hala mavi gri gibi.ela mı olacak ne..

irem nehir sen çalışıyor musun canım..hemşiresin heralde..ankarada nerde oturuyordunuz..daha önce sormuştum ama unuttum.((

ankarada etimesgutta otuyorduk,ama artık ankarada oturmuyoruz.tayinden dolayı siirtteyim.çalışıyorum.

ekinsu,onat çok cici ya... minik sarı melek..Bu Ocak bebeklerini hepsi birbirinden güzel MAŞŞŞŞALLAAAHHHH

sütün bol olması için en önemli olan şey dinlenmek ve uyku oda bende olmayan bişey.sabah 6.30 da uyanıyor kızım.geri uyutmak için uğraşıyorum uyumuyor.yorulduğumla kalıyorum.o uyrken uyuyim diyorum,dünya kadar iş oluyor.çok yoruluyorum,yalnız çocuk büyütmek zor.annem yanımda olsaydı nekadar güzel olurdu

hanımlar yaa az önce kızımın burnuna serumfizyon damlatmaya uğraşırken gözüne fışkırdı bişey olur mu yaaa senağlama

f.ebrar merak etme gözü temizlek içinde kullanılıyor birşey olmaz,üzerindede zaten göz ve burun için olduğu yazıyordur dikkat edersen.

teşekkür ederim ismiye
cnm burun için yazıyo ama..fizyosol diye bi damla
zaten sabahtan beride genzide tıkalı gibi emerken hırıltı gibi sesler geliyo

serum fizyolojik tuzlu su.ondan bişey olmaz büyük ihtimalle.belki kızarır filan ama zarar vermez.deniz suyu nede olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…