2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özlem maşallah kaana çok tatlı çok şeker sizinkide bizimki gibi fotoğraf çekerken gülmüyor hep ciddi pozlar veriyor

kaancığa da kocaman maşallah,ne tatlı oluolar gün geçtikçe:)
nazo rüyanı hayra yor canım bi de test al:))
özlem sen mi bu saatlerde öğrenmiştin,sanırım ben de bugün kesinleştirmiştim:))
ay bi kahve yapıp geliorum..

ayy resmen " Kaan Bey" olmuş yani..hele sondan 2. kaydirigubbakcemile3
diplomat mı olacak ne pek bi ciddi maşallah koca adam olmuş

nazo seninki erkeğe benziyo ama cilvesinden de geri kalmıyo, baksana ne güzel gülmüş :))
büyüyünce bizi beğenmez :1closedeyes:

sorma felaket cilveli evde böyleyiz ama dışarı çıkarken illa ya bandana ya eşarp takarız cinsiimiz belli olsun die :)))

afiyet olsun canımcokacimcoookama bu dere otu peynir bizi açmıo,kıymalısını yapsak hamur uygun olur mu:uhm:

ay maşşallah defneye..kız çocukları daha bi sevdiriyo derlerdi, gerçekten öyle galba..şu bakışı görüpte yemeyen olur mu..bizimki çatık kaş..ancak şaklabanlık yapıp efor sarfedicen anca öyle..-tatlicadiarzu-

özlem maşallah kaana çok tatlı çok şeker sizinkide bizimki gibi fotoğraf çekerken gülmüyor hep ciddi pozlar veriyor

evet ya bı resım cekerken gulduremıyorum guluyorsada dokuyor suratı cıddılesıyor :)))
bu arada poça tarıfı super hemen denıcem saol

ImageShack - Image Hosting :: s7301091.jpg

kızlar erkeğe benzeyen kııma bakın :))) aynı dayısı
yerımım senın pembe dudaklarını prensess su guzellıge bı bakın hele maşallah

saol canım ay içim bı tuhaf oldu esıme mesaj cektım ben gecen yıl sımdı hamıle oldugumu ogrenmıstım dıye hımm bıdaha yaptır belkıde ıkıncıyede hamılesındır demesınmı klava:klava:
ayy resmen " Kaan Bey" olmuş yani..hele sondan 2. kaydirigubbakcemile3
diplomat mı olacak ne pek bi ciddi maşallah koca adam olmuş
ınsallah canım kaydirigubbakcemile3 hergun bıraz daha buyuyorlar allahım yavrularımızı korusun

tutututtu maşallahhhhhhhh şeker yahu balll allahım senı korusun nazarlardan pıtırcık seni

herkes trıbunde ya cocuk uyumusken rahatca bakayım dıyorum mıllet trıbune cekılıyor cocuk uyanıyor kaynatıyorda kaynatıyorsunuz :))) bı denk getıremıyorum :))))

utu yapım barı nasılsa yapacak iş secenegııı cokkkkk
içinden utuu sectım hadı kactım ben bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…