2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hanımlar yaa az önce kızımın burnuna serumfizyon damlatmaya uğraşırken gözüne fışkırdı bişey olur mu yaaa senağlama

bizimde başımıza aynı şey geldi ben hemen kendi gözüme damlatmıştım yanma bile yapmıyor. ne bana ne de Efeye bişiey olmadıalkisalkisalkis

küçük plastik şişede olnlardansa hafifçe burnunun içine yerleştir ve çok az sık daha kolay olur.

hanımlar yaa az önce kızımın burnuna serumfizyon damlatmaya uğraşırken gözüne fışkırdı bişey olur mu yaaa senağlama

hiç merak etme canım hiç bir şey olmaz.benim oğlumda çapaklanma olduğunda üç ayrı dr da serum fizyolojiyle sil demişti.bende tekrar tekrar sormuştum yakmazmı diye hayır dediler..valla sheeda çok akıllısın.hiç benim aklıma böyle bir test yapmak gellmemişti..

bi keresinde banyodan sonra kızıma bebe yağı sürdüm o sırada parmağını gözüne batırdı,çığlık çığlığa ağlamaya başladı.parmağını gözüne batırdığını gördüm acaba elinede yağ değmişmiydi,o mu yaktı gözünü diye düşündüm.denemek için parmağımı yağlayıp gözüme değdirmiştim yakıyormu diye ama yakmamıştı

zeynep umarım tekrar okursun.hangi mesajımla ilgili açıklama yaptın.eğer ben birşeyleri yanlış anlayıp yanlış aktardıysam ve seni kırdıysam özür dilerim.amacım seni kırmak ya da üzmek değildi.internette olsa sanalda olsa burdaki arkadaşlarım hiçbirzaman kimsenin kalbini kırmak istemem.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar..soğuk algınlığım hızla ilerliyor hayırlısı bakalım..Deli gibi bitki çayı içiyorum inşallah bişi olmaz

slm kızlar,
walla okudum ama aklımda kalmadı bişeysenağlama
lajoconde en son sen yazmışın geçmiş olsun

zeynep demek hala kararlısın kapatmakta belkı vazgeçersin die düşünmüştüm:a015:
balım bu arada ne oldu ya ne açıklaması yapmış zeynep merale,başka topictemi,:uhm:

ezra hiç birşey anlamadımki.son msj yla ilgili demiş ama neyi kastedmiş anlamadım.ya sen sorduğunda yazdığım msj yada dün geceki son msj anladım ...umarım meral gelince anlatır.inşallah zeynebi kırıcı birşey yazmamışımdır.

yanlış anlaşılma olmuş sanırım bende bişey anlamadım,merale sorarız gelince artık
ben yemeğe kaçıorum sonr görüşürüz

ekinsu,onat çok cici ya... minik sarı melek..Bu Ocak bebeklerini hepsi birbirinden güzel MAŞŞŞŞALLAAAHHHH
saol canım teşekkür ederim bütün bebişlerimiz çok güzel maşallah sanada geçmiş olsun bu arada
aynen irem bende yalnızım sabahtan beri yorgunluktan öldüm şimdi uyudu valla
bir şey olmaz canım merak etme bir kezde bizim başımıza gelmişti

iyi akşamlar kızlar,evet emel 3 ocak ecenin doğum günü 1 gün var aramızda,maşallah çok tatlı onat bayılırım sarışın bebeklere

ay bu yan komşu beni deli edecek sabahtan beri delemedi şu duvarları , kardeşim gündüz deldin uyandırdın çocuğumu zaten şimdi gece gece ne iş ya bari gece yapmasada çocuğumun gece uykusunu bozmasa zaten zor uyuyor yavrum

sağol haticecim ama bizimki geçici sarışınlık ben hissediyorum :)) sonra annesi babası gibi kahverengi saçlı olacak oğluşum

bu saatte matkapmı çalıştırıyolar ya hayret bişey, bizimde üst kattaki komşu arada bi akşam 11 gibi koşu bandında koşuyo deli oluyoruz eşim kaç defa aradı güvenliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…