hanımlar yaa az önce kızımın burnuna serumfizyon damlatmaya uğraşırken gözüne fışkırdı bişey olur mu yaaa senağlama
bizimde başımıza aynı şey geldi ben hemen kendi gözüme damlatmıştım yanma bile yapmıyor. ne bana ne de Efeye bişiey olmadıalkisalkisalkis
hanımlar yaa az önce kızımın burnuna serumfizyon damlatmaya uğraşırken gözüne fışkırdı bişey olur mu yaaa senağlama
aslında çok daha uzun bi cvp yazdım ama sonrasında vazgeçtim
şimdi gitmekle ilgili aldığım kararın ne kadar doğru olduğunu öğrenmiş oldum iyi oldu
senağlama
neyse netim olduğu halde kaç gündür kk'ya girmedim ısrarla yarın kendim gidip kapattırıcam eşim çok yoğun son bi kez hasretle bakayım ve son bi selam vereyim demiştim
meral'e gerekli bi kaç açıklama yaptım ''balım''ın son msj'ıyla ilgili olarak
neyse beni güzel hatırlayan dostlara selamlar
saol canım teşekkür ederim bütün bebişlerimiz çok güzel maşallah sanada geçmiş olsun bu aradaekinsu,onat çok cici ya... minik sarı melek..Bu Ocak bebeklerini hepsi birbirinden güzel MAŞŞŞŞALLAAAHHHH
aynen irem bende yalnızım sabahtan beri yorgunluktan öldüm şimdi uyudu vallasütün bol olması için en önemli olan şey dinlenmek ve uyku oda bende olmayan bişey.sabah 6.30 da uyanıyor kızım.geri uyutmak için uğraşıyorum uyumuyor.yorulduğumla kalıyorum.o uyrken uyuyim diyorum,dünya kadar iş oluyor.çok yoruluyorum,yalnız çocuk büyütmek zor.annem yanımda olsaydı nekadar güzel olurdu
bir şey olmaz canım merak etme bir kezde bizim başımıza gelmiştihanımlar yaa az önce kızımın burnuna serumfizyon damlatmaya uğraşırken gözüne fışkırdı bişey olur mu yaaa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?