2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecmiş olsun ayca umarım farklı bir durum olmaz iyi geceler:)
burcu gecmiş olsun ...
linayyyyyyyyyyyyyyyy nbr misafir vardı yeni gitti bende pert

ayça geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsın.

barcli sanada çok geçmiş olsuna.s.

bugün eymende aşı oldu.şimdiye kadar ateş çıkmadı inşallah çıkmaz.

meral siteye girmiyormu merak ettim

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
slm kızlarrrr
barcli çok geçmiş olsun canım.
aycatekin sende ii haberler alırsın umarım
zeynep neden gitmiş ben hiç bişi anlamadım kızlar yaa bilenen anlatsın şu işi
nilay seni ekledim faceden o ekleyen benim haberin olsunsırnaşık şey
CADIARZU başka başkaa aklıma gelen bukadar zaten benden başka kimsede yok kime yazıyosam neyyyseee sabah okursunus artıkkkkkım.

canım ya çok çok geçmiş olsuna.s.neyse ama çoğu bitmiş azı kalmış

uyumak istiyorum uykuyu özledim. 6:30 ta uyanıyor bizim cadı.ben gözümü açamıyorum,kızımda bi okadar enerjik...

günaydın kızlar :CüvCüv:metiş bugun öglen sünnet olcak :Saruboceq:
dualarınzı bekliyoruz inş. kuzumun canı az yanar bende oralarda ayılıp bayılmam:çok üzgünüm: siz birde eşim ben biliyo kimseye söylemedik sizde söylemeyin tamam mı:roflol:
neyse ben kactım kuzumu süsleyip püsleyim bembeyaz giydiriyim kuzum erkek olcak:hooray::teytey:

günlerdir internette bir problem vardı, neleer yazmışsınız okumadan bir selam vereyim dedim, her an kopabilirim.
inşallah herkes iyidir, biz dün aşıya gittik. çok ağladı kuzumbenneyaptımki

günaydın..
monte hayırlı olsun şimdiden..rahatlıkla atlatır inşallah metin..duaya başladım bile..benim kuzumda salı günü olacak..salıya kadar nasıl geçti bilgi verirsen çok sevinirim..
barci çok geçmiş olsun..acil şifalar..
ayçatekin inşallah tahlilde sorun vardır..bizimde başımıza geldi bir poliklinik kaka tahlilinde hata yapmıştı..kendi hastanemizden başka yere güvenmiyoruz artık..
ben kaçıyorum kızlar 10 gün yokum..arada girmeye çalışırım..hepinizi çok özleyeceğim...

günaydın kızlar

dağevi geçmiş olsun canım

fifooooş kız ay bizde gelicekti düğüne cıstak cıstak göbek atcektik kısss hadi hayırlı olsun sünnetiniz, olduda bitti maşallah erkek oldu inşallah

günaydın hanımlar...:teytey::teytey::teytey:
filiz bende şaşırdım hiç bahsetmemiştin bize,metin oğlumuz sünnet mi olacak bugün bakıyım,inşallah acısız ve ağrısız atlatırsınız canım,sende süslen kız sende sünnet annesi olacan..
aşık iyi yolculuklar canım sanada,eeee oğluşunun sünnetini gittiğin yerdemi yaptıracaksın..inşallah sizinde sünnetiniz ağrısız ve acısız geçer..
kızlar geçmişi bi okuyım gelirim bende....
dagevi geçmiş olsun sizede,bizde olduk dün aşı bizimkide çok ağladı,o ağlayınca içimde bişiler parçalanıyo sanki,seninde öyle olmuştur eminim,tek sevincim ateşinin çıkmaması,sizinde çıkmamıştır inşallah canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…