2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay aylincim bugün çok iş yaptım hamaratlığıma senin avatar bile yetişemezdi valla misafirlerim 2 gece burdalar sadece pazar dönecekler, hafta sonu herkes geziyor zaten kimse klamıyor burada yokluğumu anlamazsınız:roflol::roflol::roflol:

eniştem laborant benim. öyle olsa sürekli yapar cırt cırt diye dedi..kan var mı, kusma var mı, çok ağlıyo mu dedi..? bunlar yok..sonucu aldığımızda çok kötüydüm ama şimdi bir ışık var, bakalım yarın götürelim başka bir yere ne sonuç çıkacak..

aman yaa, ne zormuş yaban ellerde böyle..saat 14-15 gibi öğle tatilleri oluyo bunların..nere ne zaman açık olur hiç belli değil..bakarsın gece 2 de banka açık, sabah 10 da bakkal kapalı..

ya kizlar bu arada benim kizim cok agliyor,elini agzina götürüp sürtüyor damagina sonrada basiyor cigligi...dis cikariyor galiba ne yapmaliyim onu sakinlestirmek icin?

hepinize ayrı ayrı tşk ederim kızlar...evet esracım ben uyuşmuyrm bir türlü illa acı çekyrm yani hem ki dra söledim bunu başlamadan ben bakıcam dedi...dikerken iğnenn girdiği ve çıktığı hala beynimde...sonra yaptılar iğne kimbilr kaç tane...diğerlerini duymadım...ii geceler esracımmm

emelcim o kurabiyeleri bana geldiğinde beraber yuvarlarız kaydirigubbakcemile2

ayça ban en güzel o dediklerin sende yoksa korkacak bişey yoktur demekki..haklısın valla gurbet ellerde huyunu suyunu bilmezsin..sen burda nerde yaşıyorsun istanbuldamı?

iyi geceler emel..iyi geceler irem..bol sütlü geceler olsun..

kançiceğim dişler için rahatlatıcı jeller var aslında ama doktor sorup alabilirsin belki iyi gelir..

tmm canim bir sorayim bugun burda heryer kapaliydi tatildi o uzden gidmeedik dr a artik yarin..ya erken degil mi dis icin

aslında erken ama bebeğin yapısına görede değişiyor..her bebek bir değil belki seninki erken çıkarıcaktır..damaklarında kabartı falan varmı ?

ayçacım belki dediği gibi diştendir sorunu..ama işte temiz sonuç alana kadar insan stres oluyor tabii..ama yinede sen ferah tut için temiz çıkar sonuçlar..ishal gibimi peki kakası..

bazen sulu, bazen değil..değişken..

Ayça geçmiş olsun, o ne demekmiş ki öyle, nesi varmış yani ?

cnm haklısın..yazmamışın.."amipli dizanteri" suyla geçeniymiş bu. ben de bugün ögrendim.mikrobun adı buymuş..

antalyada yaşıyoduk, bir sorun olmazsa yine oraya dönücez.

oğlum mıkırdadı da onu emzirip geldim..bikaç ay öncesinde uyusun diye bakıyodum, şimdi mıkırdadı mı kaldırıp emziriyorum. çok iştahsız

selamlar yoğurt mayalıcam süt ılısınm diye beklerklen bir bakayım size dedim hasta olanlara geçmiş olsun arkadaşlar işallah herkes iyidir

bizimkinde de diş etkisi had safhada..yavrum nasıl saldırıyo herşeye ağzını sonuna kadar açıp..diş kaşıyıcılarını da beceremiyo. sonuna kadar sokuyo eline verince öğürüyo sonra..dentamax kullanıyorum ben diş etleri için..onunla masaj yapınca rahatlıyo biraz. çıkacaksa çıksınlar biran önce ya, bu belirtileri daha feci..

evet ayca,bir gorsen agladigini kizimin,kipkirmizi oldu canimin ici.gozlerinden nasil yaslar akiyor uyuyamiyor da ..nasil agriyorsa artik.ciksa d akurtulsa yavrum.

jelli-sulu diş kaşıyıcıları var kançiçeğim.buzdolabında soğutup öyle veriyosun..soğuk kompresler iyi geliyormuş..bu jeller de naneli gibi, ferahlatıyo yani..valla onları öyle görünce insanın içi dayanmıyo..minicikler daha ama nelerle mücadele ediyolar ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…