2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı olsun cnm, inş çabucak iyileşir..

ne zamandır istiyoduk kıyamıyoduk hayatımızda cuma günlerinin ve 2 lerin önemi büyüktük 22 olunca bugun sohbet ederken aradık doktoru müsaitiz dedi birazdan gitcez kızlar okuldaki çocuklardan biliyorum cok sorun yapıyolar ileriki yaslarda geliyim anlatırım olanları süslendik pislendik valla talya....ekinsu dügün 6 yasında ilk seni davet etmiş oluyum bari:))neyse ben kactım.....öptüm sizi sekerler:)

hadi bakalım hayırlısı,bizde seni öptük canım...

aşıkcım sizdemi yaptıracaksınız sizindemi bamya gidecek ayol ayyy bize sıra geliyor yavaş yavaş, sizede hayırlı olsun aşıkcım iyi yolculuklar

kızlar benim kızın karnı acıktı ,sonra gelirim bi ara...

barclı geçmiş olsun cnm ya zor olmuş valla Allah bi daha yaşatmasın

seni kk nın en hızlı karar alan hatunu ilan ediyorum :) sabah karar verip öğlen sünnet ettiriyo çocugu ay ben olsam şimdi ağlıyo olurdum oğluşumun canı yancak diye :1no2:

hayırlı olsun montesori,ağrısız acısız atlatır inşallah,Allah damatlığınıda görmeyi nasip etsin inşallah.:teselli:

monte allah damatlığınıda göstersin inş
inş çok ağlamaz
benim kızımda grip olmuş nasıl huzursuzdu gece görseniz...burnu tıkalı
o kadar dikkat ediyorum ama oluyo işte

günaydın hanımlar umarım herkes iyidri sabah beri çağanı uyutmaya çalışıyorum gözler kıpkırmızı oldu hala uyumamaya direniyor şimdi uyudu az sonra uyanır yine gün boyu huzursuz dişlerden galiba ay çıksalarda rahatlasa çocuklar
monte sünnetiniz hayırlı olsun canım damatlığınıda görürsünüz işallah darısı başımıza :)
aşık sanada hem iyi yolculuklar hemde sizin sünnetinizde hayırlı olsun canım

evet, sonuç hatalıymış..bugünkü test temiz :lepi:
şükürler olsun :Saruboceq: darısı tüm hastaların başına..

inanamıyorum ya, şaka gibi..resmen insan sağlığıyla oynuyolar. bi de merkezde, tam teşekküllü, ilgi gören bir özel hastane. eşimin yerinde olsam gider karıştırırdım orayı ama, bunlarla yarışamam şimdi, bir de zamanımı mı harcayayım onlara, gitmeyiz olur biter diyor..

hurghada ya yolunuz düşerse..Redsea Hospital a gitmeyin ! oh kötü reklam yaptım :)

ayça gözün aydın canım çok sevindik bir daha o hastaneye gitme bacım birde ona güvenip ilaç kullnasna nolacak ne kadar kötü ya küçücük bebelrin sağlığı ile oynuyolar

gözün aydın ayça,böyle hatalarla insanları günlerce strese sokuyorlar,neyse iyi sonuçlanmış en azından bu da bi teselli

slmlarrr
gözünaydın ayçacım bende inşallah yarın iyi haberler alırım dua edin kızlar

bugün benim doğum günüm herkes arayıp kutluyo ama koca kafa kocam hatırlamadı sanırım

ayça gözünaydın cnm çok sevindim. bak bi daha tahlil yaptırmasan çocuk bosuna bosuna ilaç kullancaktı.

nazo doğum günün kutlu olsun nice senelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…