günaydın kızlar :CüvCüv:metiş bugun öglen sünnet olcak :Saruboceq:
dualarınzı bekliyoruz inş. kuzumun canı az yanar bende oralarda ayılıp bayılmam:çok üzgünüm: siz birde eşim ben biliyo kimseye söylemedik sizde söylemeyin tamam mı:roflol:
neyse ben kactım kuzumu süsleyip püsleyim bembeyaz giydiriyim kuzum erkek olcak:hooray::teytey:
ne zamandır istiyoduk kıyamıyoduk hayatımızda cuma günlerinin ve 2 lerin önemi büyüktük 22 olunca bugun sohbet ederken aradık doktoru müsaitiz dedi birazdan gitcez kızlar okuldaki çocuklardan biliyorum cok sorun yapıyolar ileriki yaslarda geliyim anlatırım olanları süslendik pislendik valla talya....ekinsu dügün 6 yasında ilk seni davet etmiş oluyum bari:))neyse ben kactım.....öptüm sizi sekerler:)
ne zamandır istiyoduk kıyamıyoduk hayatımızda cuma günlerinin ve 2 lerin önemi büyüktük 22 olunca bugun sohbet ederken aradık doktoru müsaitiz dedi birazdan gitcez kızlar okuldaki çocuklardan biliyorum cok sorun yapıyolar ileriki yaslarda geliyim anlatırım olanları süslendik pislendik valla talya....ekinsu dügün 6 yasında ilk seni davet etmiş oluyum bari:))neyse ben kactım.....öptüm sizi sekerler:)
çok geçmiş olsun LAJOCONDE
bende çok fenaydım.bol bol ıhlamur içtim
şimdi iyiyim şükür[/Qeçmiş olsun canımUOTE]
sana da geçmiş olsun canım
ya ben de anlamadım.Zeynep neden bu kadar kararlı?slm kızlar,
walla okudum ama aklımda kalmadı bişeysenağlama
lajoconde en son sen yazmışın geçmiş olsun
teşekkürler,daha bi acaip oldum..serum fizyolojikler burnumdan damlıyor şakır şakır
zeynep demek hala kararlısın kapatmakta belkı vazgeçersin die düşünmüştüm:a015:
balım bu arada ne oldu ya ne açıklaması yapmış zeynep merale,başka topictemi,:uhm:
saol canım teşekkür ederim bütün bebişlerimiz çok güzel maşallah sanada geçmiş olsun bu arada
saol canımmm..Analı kızlı burunlar felaket..Babamız getirdi virüsleri
aynen irem bende yalnızım sabahtan beri yorgunluktan öldüm şimdi uyudu valla
bir şey olmaz canım merak etme bir kezde bizim başımıza gelmişti
iyi geceler irem nehir..kızın nasıl iyimi? kızdı dimi seninki
doğum ve aylık kilo boy bilgilerini verde listeye ekliyelim sizide
montessori hayırlı olsun,Allah damatlığını görmeyide nasip etsin...
monteeeee..hayırlı olsunnnnnalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?