2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inaysa biraz önce sen geldin aklıma..inci görünmedi bugün diye düşündüm bi baktım sen gelmişsin :bbo:

anam kimsler yok kançiçeğim kız kendimize yapıyoruym çağana işallah önümğzdeki ay yapıcam
aylincim çağan huzursuz iki gündür pek girmeedim o yzden akşam üstüde o uyurken bende uyudum biraz malum sütler yetmiyıor eskisi gibi artık o uyudukça bende uyucam 1 ay daha emsin bari

sağol ismiye, umarım bişey çıkmaz..raporun hatalı olmasını istiyorum..bu arada o hastane de bana en güzel haberi, oğlumun müjdesini veren hastane..hamile de mi değildim yoksa mirmirmirmir

ayça canım geçmiş oılsun anca baktım geçmişe canım işallah bişeyi yoktur içini ferah tut bak hiç bişey çıkmıcak

inci çağanda mı dişten huzursuz acaba..

bu aylarda ortak sorunumuz dişler olacak sanırım..umarım kısa sürede az hasarla atlatırız..

ayça boy kilo topiğimizden sana mesaj var..bu arada postacılıkta yapayım:))

sağol inaysa, herkes sağolsun..başta da bebişler :çok üzgünüm:
canım herkes bebişinden bi bakıp kaçabiliyo ancak, görememişindir..burda herkes birbirine destek, duacı..kader birliğimiz olduğunu düşünüyorum.geçmiş olsun desen de, demesen de biliyorumki öyle olmasını kalpten diliyosun zaten..ya da diliyolar...

ben de bilmiyom monte..
herşey fazla okumamla başladı, görecez hayır mı şer mi..
köpüklü, bazen sıvı, bazen yeşil dışkımız var..ve emme sorunumuz..dizanteri belirtileri olarak okudum ve tahlil yaptırmak istedim. yapıldı ve amipli dizanteri çıktı..doktorumuz o laboratuvardan yanlış sonuçlar çıkıyor testi tekrarlayalım dedi..yarın başka bir yerde bakılcak.

fatocum sana da iyi geceler..nasıl gidiyor bebiş nasıl..fazla görünmüyorsun pek girmiyorsun sanırım..

ayy fifoşcummuş bana dokunan..sağol şekerim a.s.

umudumu alıp yatıyorum ben kızlar..numune kovalamakla başlıcak günüm..bana bolşans..size iyi muhabbetler..bugün bol sağlıklı günler diliyorum, uçmuşum zaten..herkese teşekkürler..

ayça dualarımız seninle canım..umarım kötü birşey çıkmaz..bizide habersiz bırakma iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…