2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hanımlar,mayıs annesiyim ben,kızım 17 günlük,acayip gaz sancısı oluyor,kakasını falan yaparkende aynı şekilde,kendime rezene çayı aldım dün içtim,faydası olmadı,benimde kabızlık sorunum var,bebeiğimi acayip etkiliyor,şimdi de kzıım için milupanın rezene çayını aldım,ama nasıl ve ne kadar versem bilemiyorum,mamaya karıştırıp mı versem ,ayrı olarak mı,kaşıkla mı biberonla mı
kızım geceden beri kıvranıyor ,siz daha tecrübelisiniz bizden ,bana acil cevap yazarsanız çok sevinirim

geçmiş olsun canım milupanın üzerinde tarif var 100 ml ye 1 kaşık sanırım ona göre yap onun 25 ml sini verebilirsin benim doktorum demişti bende vermiştim işe yarıyordu inşallah düzelir birde ben çaykaşığının ucu ile zeytinyağ içirmiştim rahat kaka yapsın diye bebekken

günaydın hanımlar kahvaltıydı çağandı derken bu sat oldu yine ben bir çay kapıp gelim buarada bende meyve pürsi veryorum elma verince koyu kaka yeşil renk havuç verince turuncu renk oluyor katı olmasıda normal artık düzene giriyolar

merhaba kızlar bende ancak gelebildim , sabah doktora gittim hani 10 gün önce benim ayağımın arkasından araba geçmişti ya son 3 gündür yürüyemiyorum nerdeyse o yüzden gittim tendon ezilmesi dedi krem verdi bileklik verdi 2 hafta takıcakmışım oyüzden geç kaldım bu sabah

geçmiş olsun ekinsu.liseye gideken benimde ayağım ezilmişti duvar yıkılınca altında kalmıştı.inşallah sende hemen atlatırsın.

günaydin arkadaslar
ekinsu gecmis olsun hemen atlatirsin insALLAH

bende bu aralar huy oldu daha eviin isini bile yapmadan elimi yüzümü yikiyorum ilk isim size bakmak oluyor aliskanlik yaptiniz bana opuyorumnanaktan

sizden haberleri aldktan sonra islerimi yapiyorum

anaaa hala bi gelişme yokmu ben bi inceliyim bunu,bizim evde tv açılmıyo nerdeyse ddünyada bi haberiz valla

vayyyy lajoma bak ,kız bana bak kızını da böyle yetiştirin sen kaydirigubbakcemile4
vah geldi halime benle oğlumun-tatlicadiarzu-

Allah kavuştursun irem
Balım ısrarla açken hep ver sağ göğsünü pes etme alır sıpa bence arada böyle yapıyolar:emir_bebek:

Ay kıyamam..Yok kz o kadar da değil..Benim annem ,kaynanana kötü davranırsan sütümü helal etmem dedi de gelin verdi beni yaaa...çok abarttı oda ama!!Gerçi benim kaynana iyidir..Ha bana hiç faydası yok manevi anlamda..Ama zararı da yok kadının..Bana dışardan bi teyze gibi yanii...Fitne değil ama hiç hoşlanmadığım bi tarafı var..o da şöylekii;arkasından konuştuğu insanlarla yüzyüze gelince öyle bi davranıyoki canciğer kuzu sarmasıvereliniortak bu hiç bana göre değil..Ben hoşlanmıyosam görüşmem,görüşmek zorunda kalırsam da mesafeli davranırım..Bi de çok dangadanak bi hatunum..Beni rahatsız eden bişi varsa direk şahsın kendisiyle konuşurum
bu huyum bazen kaybettiriyor..ama yapacak bişi yok
kızıma da bunu öğreticem inşallah..Ama kayınvalideyi de üzme diye kulağını çekeriimmhhhhhııııııı:mymeka:olmassa böleeee enseye tokat

Annelerimizden neler öğrendik????

SABIRLI OLMAYI;
"Baban eve gelsin, sen görürsün''

HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI;
"Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı"

KISKANMAYI:
" Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bir aileye sahip olmayan, kaç milyon çocuk var biliyor musun..."

İYİ YAPILMIS BIR İŞİ TAKDIR ETMEYİ
"Bana bakin, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!"

DUALARIN GÜCÜNÜ:
"Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu fark etmedi..."

ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI:
"O oyuncaklarını topla yoksa bir tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.."

MANTIKLI Düşünmeyi
"Ben öyle diyorsam öyledir...!!!"

''.... Bizim de acılarımız vardı da hayata ilişkin olduklarını henüz anlamıyorduk.İstiyorduk ki yatağımıza uzanıp gözümüzü yumduğumuz yerinde günün,düşünecek güzel bir şeyimiz olsun.Bu kadar basitti işte, bu kadar sade. '' Nazan Bekiroğlu ..MOR MÜREKKEP
Ay buna bayıldımmmm
kızlar keremin kakası artık kıvamlı daha katı oluyo meyve vermeye başladığımdan beri sizlerinki nasıl
bizimki de kıvamlııı,meyvenin rengine göre değişiyor
bu arada ben komşuda karnımı doyurup 2.sigarayı da içtim..Ay ne güzel oluyor birinin yemek hazırlaması..Allah razı olsun kadındandelikafadulden

kendi sarışın ya ondan dinliyor herhalde :))

saol balımcım
canım çok çok geçmiş olsunnn

A haaa nolmuş ya..Bu sefer de Adana da vahşet olmuş..8 kişiyi biredn öldürmüş yuh ki yuh..Nereye gidiyoruz ya!!!

ayy bende tam benim tembel dünür nerelerde diyodumm
bende az önce 2.yi hüplettim canım
afiyet olsun!!!
dobra olmak bazen kaybettirssede kazandırır aslında içindekini bilir karşısı
seninde içinde kalmaz,çok yaşarsın hemidekaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin Talyacım..Geç otur diyesim geldi birden..Keşke öyle bişi olsaydı..Ekranın içinden çıkıp gelip oturuluyo olsaydı..Kesin benim hazırlığım olmazdı,panik yapardım koş koş..Ay bi de hep derli toplu olmak zorunda kalırdım en iyi tarafı bu olurdu..ınternetten her an misafir çıkabilirrr,hazırlıklı olimmmm denirdi..
Güzel olurdu beaaa

Back
X