2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayçacım sağlıklı olsunda yavaş yavaş kilo aldırcaz biz bunlara kıs hareketlimi senin oğlan ondanda kilo almayabiliyormuş

durusu ben yeğenimin bir tanesinin ismide ece ay accık tembel ama olsun gzüel kıs -tatlicadiarzu-

:) talya haberler sende..hergün birilerini agırlıyosun nasılsa..valla ben de geri kaldım burdaki haberlerden.

tüm yakınlarınla aynı şehirde oturunca bu kaçınılmaz oluyo ayçacım,bazen çok bunaldığımda keşke biraz uzak bi yerde yaşasaydım diye düşünmüyo değilim..ama tabii tüm sevdiklerim yanımda onada şükrediyorum eh bu gelen gidende işin dikeni..:sm_confused:

zeynep kıs ne misafirmi var gene anacım senin ev hiç boş kalmıyormu aynı annemin evi orasda hep doludur :) kıs aklıma ne geldi bugün sen bursadasın ya ben gönenliyim biliyon dimi canım bir keşkek istedi sanki hamileyim dedim zeynep yapmayı biliyormu acaba
yok canım ya ben bilmiyom,ayriyeten hiç yemedim nasıl oluyo bi anlat bakem,internetten bulurum ben senin için..cokacimcoook

geline bak kaynanayı bırakıp bizim yanımıza geliyor :))

ne haber kızlar bugün sessiz gibi burası

yavaş konuş kıs duyacaklar şimdi..mafoldumben

zeynep ben yakınım ya şimdi sana, geliyimde söyliyim kaynanana bu kız sizi yalnız bırakıp nette dolaşıyor diye zemuszemus

zeynep nasıl bilmiyon bacım bursada yapmazlarmnı hani buğsaydan yapılıyor iyice dövülüyor üzreine et nohut falan konuyor

benim kuzenimde var ece güzel ama inaysanın dediği gibi tembelin önde gideni tek bildiği şey var gezmek kaydirigubbakcemile

ben keşkeği hep tavuklu yedim ama nohut olmuyor içinde bi de eti üstüne değil içine koyuluyor eriyor bugdayla birlikte olsa da yesek cokacimcoook

inaysa çok hareketli benimki, maşallahı var bu konuda..ek besin değil de, emmediği zamanlarda bebelac vermemi söyledi.şu 15 gün bakıcaz bakalım. sonra nasipse bi tr ziyaretimiz olucak zaten orda da bi dr a gösteririz.

talya bakma sen bize, kıskanıyoz biz kaydirigubbakcemile3
ne güzel sevdiklerinle yakınsın işte, onlarsız da olmuyo, tadını çıkar ;)

batuhanda aşırı hareketli canım çıkıyo akşama kadar emerken bile yerinde duramıyor çocuk. yürümeye başlayınca fln yandım ben -tatlicadiarzu-

ekinsu, linay iyiyiz biz..haftasonu fazla giremiyorum ben. dün de malum pazartesi, eve adadım kendimi. oğlumu emzirme kampındayım da fazla vakit bulamıyorum bu yüzden :)))
mısırda hava mı, bugün 37 miş, serin bugün kaydirigubbakcemile2

Kızlar kerem tuhaf tuhaf sesler çıkarıyo hııı hehheee felan derin derin nefes alma sesleri oynuyodur dimi,korkmaya başladım valla bi tuhaf b oyun oyunsa eğer-tatlicadiarzu-

Back
X