Günaydın hanımlar,mayıs annesiyim ben,kızım 17 günlük,acayip gaz sancısı oluyor,kakasını falan yaparkende aynı şekilde,kendime rezene çayı aldım dün içtim,faydası olmadı,benimde kabızlık sorunum var,bebeiğimi acayip etkiliyor,şimdi de kzıım için milupanın rezene çayını aldım,ama nasıl ve ne kadar versem bilemiyorum,mamaya karıştırıp mı versem ,ayrı olarak mı,kaşıkla mı biberonla mı
kızım geceden beri kıvranıyor ,siz daha tecrübelisiniz bizden ,bana acil cevap yazarsanız çok sevinirim
anaaa hala bi gelişme yokmu ben bi inceliyim bunu,bizim evde tv açılmıyo nerdeyse ddünyada bi haberiz valla
vayyyy lajoma bak ,kız bana bak kızını da böyle yetiştirin sen
vah geldi halime benle oğlumun-tatlicadiarzu-
Allah kavuştursun irem
Balım ısrarla açken hep ver sağ göğsünü pes etme alır sıpa bence arada böyle yapıyolar
Annelerimizden neler öğrendik????
SABIRLI OLMAYI;
"Baban eve gelsin, sen görürsün''
HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI;
"Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı"
KISKANMAYI:
" Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bir aileye sahip olmayan, kaç milyon çocuk var biliyor musun..."
İYİ YAPILMIS BIR İŞİ TAKDIR ETMEYİ
"Bana bakin, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!"
DUALARIN GÜCÜNÜ:
"Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu fark etmedi..."
ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI:
"O oyuncaklarını topla yoksa bir tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.."
MANTIKLI Düşünmeyi
"Ben öyle diyorsam öyledir...!!!"
Ay buna bayıldımmmm''.... Bizim de acılarımız vardı da hayata ilişkin olduklarını henüz anlamıyorduk.İstiyorduk ki yatağımıza uzanıp gözümüzü yumduğumuz yerinde günün,düşünecek güzel bir şeyimiz olsun.Bu kadar basitti işte, bu kadar sade. '' Nazan Bekiroğlu ..MOR MÜREKKEP
bizimki de kıvamlııı,meyvenin rengine göre değişiyorkızlar keremin kakası artık kıvamlı daha katı oluyo meyve vermeye başladığımdan beri sizlerinki nasıl
canım çok çok geçmiş olsunnnkendi sarışın ya ondan dinliyor herhalde :))
saol balımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?