2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lajoconde benim komşularımla aramız baya mesafeli ama bu onlardan kaynaklanmıyor ben kolay alışamıyorum sanırım tam ben alışırkende tayin çıkıyor.

hoşgeldin talya!!!
lajo ne güzel komsun varmış benim hiç yok ki:çok üzgünüm:

Ya hayatım benimle yaşıt çaprazda var bi tane hemşire kendisi..Diğerleri yaşlı başlı ama sağolsunlar ilgileniyolar..Bana bulgur pilavı,sütlaç falan getiriyolar süt olsun diye..
Bakıyolar kadın sefil, bu yemek de yapmaz şimdi diye yardım ediyolar zahir..
Çok kafa değiller ama sağolsunlar..Bana böyle geyik lazım,şakkıdı şukkudu konuşacağım adam lazım ama ıı ııhh..
yine de iiler ama ,seviyorum komşularımı.
Komşu önemli cidden..ben ne kiii..or-an lojmanlarında oturanlar vur patlasın çal oynasın..ben de nasıl özeniyorum onlaraa..hoppidi hoppidi
bizimkiler pek ağır..mecburen ben de süklüm püklüm hanım hanımcık oluyomkaydirigubbakcemile3

selam herkese..
o kadar çok sayfa birikmişki okuyamıcam sanırım. umarım herkesin keyfi yerindedir, bebişler de sağlıklıdır.

lajoconde benim komşularımla aramız baya mesafeli ama bu onlardan kaynaklanmıyor ben kolay alışamıyorum sanırım tam ben alışırkende tayin çıkıyor.

Ya ismiyecim,sen çoluk çocuk fırsat da bulamıyosundur blki..Ben de öyle çok bilmem 40 daire oturuyoruz..4 tanesiyle iyi görüşüyorum
gerisiyle selemleşıyorum zaten çalıştığım için diğerlerini tanıma fırsatım da yok..bunlar da benim kattalar

şu düşen uçaktakiler acep lost adasına düşmüş olma ihtimalleri var miki??bunu düşünüyomm:1rolleyes:

Ben böyle bi adaya düşsem Lost tan sonra paronayak olurdum..Adanın maymunundan bile şüphelenirdim
Herhalde bi maymun olurdu..Lost ta hiç maymun gördüğümü hatırlamıyorum
Ya cidden dizide adam gibi hayvan yok değil mi..yılan mılan çer çöp işte

duru ne haber ecem nasıl,benim arkadaşımın kızının ismide ecem,şimdi 13 yaşında var ama bi görsen bi içim su, inşallah senin kızda öyle dünya güzeli bi kız olur canım....

a.s. talya,teşekkür ederim canım ece de iyi,uyuyo hala 4 saat oldu maşallahduyduğum kadarıyla bütün eceler güzel olurmuş bizimkide öyleinş bahtıda yüzü gibi güzel olur,senin kızlarınada iyi kadarler yazsın rabbim yüzleri hep gülsün..opuyorumnanaktan

ay kızlar ne çok kaynatmışınız,bi baktım sayfalara okuncak gibi değil,zaten kayınvalidemler bende balkonda oturuyolar,bende mutfağa bi gidip bakıyım deye kaçtım yanlarından,eee kim nerede ne yapmış,birileri adaya mı düşmüş,sigara konusunda kim kimi yoldan çıkarıyo anlatın bakem...

amin canım burdaki bütün bebeklerin bahtı güzel olsun inşallah...:Saruboceq:

:) talya haberler sende..hergün birilerini agırlıyosun nasılsa..valla ben de geri kaldım burdaki haberlerden.

inaysa sağol cnm, iyi dileklerde bulunmuşsun dr a giderken. aşı problemsizdi, ama kilomuz hala problem..biraz yag depolamaya çalışıcaz bu dönem :)

zeynep kıs ne misafirmi var gene anacım senin ev hiç boş kalmıyormu aynı annemin evi orasda hep doludur :) kıs aklıma ne geldi bugün sen bursadasın ya ben gönenliyim biliyon dimi canım bir keşkek istedi sanki hamileyim dedim zeynep yapmayı biliyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…