Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar nasılsınız....bugun kontrolumuz vardı metiş 6,800olmus ne cok dimi:jeyyar:neyse ek gıdaya basladık havuc pirinc maydonoz domates hasla ez ver dedi aksam meyve suları birde her gün yogurt-tatlicadiarzu-ayyyy güzel güzel emziriyodum ek gıda da nerden cıktı yaf ben kendimize yemek yapmaktan acizim ....nasıl oluyo bu yogurt daha hiiiiiiiiiiiiiiç ek gıda topiğimizi okumadım sanki ömür boyu emzircekmişim gibi
günlük yogurt günlük püre günlük şu günlük bu eeeeeeeeeee ne zaman gezcem dolascam yanımda mı tasıcam bunları uuuuuuufffffffff stres oldum bak şimdikafamçokkarıştıbenim yogurdum harikadır oglum bayılarak yiyor diyenler er meydanına bana tarif edin bakiiiim nasıl oluyo ayyyyyyy hera toplu katliam cıkarcak şimdi:roflol:
kabız oldu yeşile döndü kestim tekrar günde 2 kere ve sarı renk yapmaya geri döndü
elif bence gereksiz yere gerilmiişsin demir zihinsel gelişimi için çok önemli eksikliği varsa ne güzel karşılanır fazlasıda zaten atılıyormuş vucüdtan bi zzararı yok yani,dr bize kabız olursa değiştiririz demişti sende ferruma geçebilirsin bizde ferrum kabız yapmadı,dr. sor tabi
bu arada markete gittim şimdi geldim babamız gelince
börülce aldım niye aldım bilmiom pişirmeyi bilmem ama dedimki kendi kendime sizden biri nasılsa biliyodurdelikafadulden delimiyim neyim e bilen biri bana bi anlatı verekaydirigubbakcemile hadi bakelim egeliler