2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam anneler..
son 10 gün oldu ferro sanol adlı demir verdim (1 hafta) çocuğumun dengesi bozuldu öyle böyle değil..
en sonunda netten bi doktora sordum test yapılmadan anemi olmadan neden yükleniyorsun çocuğa verme dedi..
ve 2 gündür vermiyorum eski halimize geri döndük çok şükür..
doktorumu değiştirsemmi?
telefon açıp ağzımı açıp gözümü yumsammı diyorum ?

ama doktorların çoğu verilmesinden yana çok önemliymiş demir , bizimkininde dengesi bozuldu ama armut suyu verdim de kaka yaptı rahatladı

10 gün damla vermeyle bişeycik olmaz. öyle olsa sağlık ocakları vermez. sen en iyisi tahlil yaptır. sonuçta o da dr bu da dr. senin çocuguna kastı da olmadıgına göre bence biraz iyi niyetli davran

ayrıca ben kabızlık yaptığına da inanmıyorum. 4. aydan sonra zaten kaka düzeni değişiyor

yurtdışında tahlil yapılmadan demir tedavisi uygulanmıyor..
türkiyedede vitamin niyetine demir veriliyor..
ben allak bullak oldum bu konuda o yüzden size danışıyorum.
netteki doktor öyle kimyasal yükleneceğine pekmezli yoğurt pekmezli kahvaltı falan ver dedi
bilemedim :(

slm arkadaslar nasılsınız....bugun kontrolumuz vardı metiş 6,800:nazar:olmus ne cok dimi:jeyyar:neyse ek gıdaya basladık havuc pirinc maydonoz domates hasla ez ver dedi aksam meyve suları birde her gün yogurt-tatlicadiarzu-ayyyy güzel güzel emziriyodum ek gıda da nerden cıktı yaf ben kendimize yemek yapmaktan acizim ....nasıl oluyo bu yogurt daha hiiiiiiiiiiiiiiç ek gıda topiğimizi okumadım sanki ömür boyu emzircekmişim gibi:kızgın:günlük yogurt günlük püre günlük şu günlük bu eeeeeeeeeee ne zaman gezcem dolascam yanımda mı tasıcam bunları uuuuuuufffffffff stres oldum bak şimdikafamçokkarıştıbenim yogurdum harikadır oglum bayılarak yiyor diyenler er meydanına bana tarif edin bakiiiim nasıl oluyo ayyyyyyy hera toplu katliam cıkarcak şimdi:roflol:

ben yoğurt yapmayı düşünmüyorum kullandığımız günlük yoğurtlar var ya onlardan vericem yaptığımız yoğurtla aynısı zaten hem daha sağlıklı

elifcim bende veriyorum kan damlasını ama bizde kabızlık olmadı her gün 1 veya 2 defa yapıyor
benim o kadar az sütüm geliyor ki artık kızım hiç doymuyor ve sürekli huzursuz ağlıyor mama yese yapacam 90lık mama doyacak ama mamayı da sevmiyor zaten evde bugün tarttım 1 aydır 300 gr almış en küçük ocak bebeği

slm arkadaslar nasılsınız....bugun kontrolumuz vardı metiş 6,800:nazar:olmus ne cok dimi:jeyyar:neyse ek gıdaya basladık havuc pirinc maydonoz domates hasla ez ver dedi aksam meyve suları birde her gün yogurt-tatlicadiarzu-ayyyy güzel güzel emziriyodum ek gıda da nerden cıktı yaf ben kendimize yemek yapmaktan acizim ....nasıl oluyo bu yogurt daha hiiiiiiiiiiiiiiç ek gıda topiğimizi okumadım sanki ömür boyu emzircekmişim gibi:kızgın:günlük yogurt günlük püre günlük şu günlük bu eeeeeeeeeee ne zaman gezcem dolascam yanımda mı tasıcam bunları uuuuuuufffffffff stres oldum bak şimdikafamçokkarıştıbenim yogurdum harikadır oglum bayılarak yiyor diyenler er meydanına bana tarif edin bakiiiim nasıl oluyo ayyyyyyy hera toplu katliam cıkarcak şimdi:roflol:

MAŞALLAH metin bebişe..böylelikle pencereden fırlatılmaktan kurtuldudelikafaduldencadoloz annesi nolcakkaydirigubbakcemile4
evet canım aynen katılıyorum bu konuda sana bende yeni başlıyorum yavaş yavaş ama
zaten başlangıcı bile zor beceremiyolar üst baş heryer batıyo hergün çamaşır hergün ütü modundayım ben artık otamatiğe aldım:bbo:

bu arada markete gittim şimdi geldim babamız gelince
börülce aldım niye aldım bilmiom pişirmeyi bilmem ama dedimki kendi kendime sizden biri nasılsa biliyodurdelikafadulden delimiyim neyim e bilen biri bana bi anlatı verekaydirigubbakcemile hadi bakelim egeliler

kabız oldu yeşile döndü kestim tekrar günde 2 kere ve sarı renk yapmaya geri döndü

elif bence gereksiz yere gerilmiişsin demir zihinsel gelişimi için çok önemli eksikliği varsa ne güzel karşılanır fazlasıda zaten atılıyormuş vucüdtan bi zzararı yok yani,dr bize kabız olursa değiştiririz demişti sende ferruma geçebilirsin bizde ferrum kabız yapmadı,dr. sor tabi

emel olur mu o yogurttan versem eeeeee bir gıda mühendisi bunu diyorsa cemaat napsındelikafadulden
sorma basak camdan atlamaktan kurtuldum kaydirigubbakcemile2zaten 2. katta oturuyoruzkaydirigubbakcemile3ben yarın ek gıdaya baslamıcam hazırlanmam lazım fikrensırnaşık şeypersembe baslarım artık:roflol:

elif bence gereksiz yere gerilmiişsin demir zihinsel gelişimi için çok önemli eksikliği varsa ne güzel karşılanır fazlasıda zaten atılıyormuş vucüdtan bi zzararı yok yani,dr bize kabız olursa değiştiririz demişti sende ferruma geçebilirsin bizde ferrum kabız yapmadı,dr. sor tabi

öylemi diyorsun arkadaşım..
söz konusu evladım olunca çok pinpirikleniyorum işte elimde değil :çok üzgünüm:
5 e yakın uzmana sordum 3ü verme 2 si ver dedi arada kaldım..
keşke tüm uzmanların ağızları bir olsa..

bugün kızım ayaklarını tuttu çok hoşuma gitti yaa
zemuszemus

elifçim benim eski drda 6 aydan önce başlatmıcam demişti bu ay dr değiştirdim ben onada sordum oda tahlil yaptırdı gerek yok ferruma fsfor için vitamin verdi günde üç damla devit gibi verd edi yarın başlıcam bende bakalım vermeye

bu arada markete gittim şimdi geldim babamız gelince
börülce aldım niye aldım bilmiom pişirmeyi bilmem ama dedimki kendi kendime sizden biri nasılsa biliyodurdelikafadulden delimiyim neyim e bilen biri bana bi anlatı verekaydirigubbakcemile hadi bakelim egeliler

canım ben yaptığımı anlatim hemen börülceyi taze fasülye gibi ayıkla ikiye üçe böl çağan uyandı anlatçam azsonra

Back
X