2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üniversitedeyken ayçacım mısır a leonarda değişim programıyla bir yıllığına eğitime gidecektim sınavına girip kazanmıştım o yıl sadece mısır açılmıştı kimya mühendisliği için,eşim yani ozaaman lar eşim değildi tabi ama izin vermemişti avrupa ülkesi olsa amerika olsa tamam ama mısıra olmaz demişti:((
bak aklıma şimdi geldi,aşıkım ya olur aşkım demiştim gitsemiymişim acaba nasıl sence gelsem yapabilirmiydim öğrenci olarak ..gelmiş geçmiş ama aklıma geldi şimdi..

ayça hurghada tercihlerimiz arasında yok bu arada ora nire:1no2:,inaysa bursayı yazdık,balıkesiride çok istiyordum ama eşim çok uzak diye yazmadı gerçi yazdıklarımızın çıkacağıda şüpheli o ayrı

ay kızlar ne çok kaynatmışınız,bi baktım sayfalara okuncak gibi değil,zaten kayınvalidemler bende balkonda oturuyolar,bende mutfağa bi gidip bakıyım deye kaçtım yanlarından,eee kim nerede ne yapmış,birileri adaya mı düşmüş,sigara konusunda kim kimi yoldan çıkarıyo anlatın bakem...
Başak beni yoldan çıkarıyı..İllaki sigara kaydirigubbakcemile2iç diyo
Kızlar kerem tuhaf tuhaf sesler çıkarıyo hııı hehheee felan derin derin nefes alma sesleri oynuyodur dimi,korkmaya başladım valla bi tuhaf b oyun oyunsa eğer-tatlicadiarzu-
Yok canım normal korkmaalkisalkisalkis bu arada 3.yü içtim sigaram da bitti..Bizim kapıcı yaşlı bi kadın..Yani yaşlı dediğim 50 yaşlarında.geçenlerde sigara ısmarladım..Hm sen sigara mı içiyosun diye azarlar gibi konuştu..Korktum ben:1shok:
nasıl yane ya gündüzleri sizin bebekler 4 saat kadar uyuyormudelikafadulden ya kızlar kerem taş çatlasa 1 saat uyuuyo gündüz -tatlicadiarzu-
Aynennnn..4 saat bizim için mucizeee
başakçım benim ailem lokanta işletiyor ailece yemek işini sevriz benimde hayalim ilerde bodrum tarafında falan ev yemekleri yapan bir yer açmak burda izmitte var öle bir yer geçen gitmiştik ay bir tiremusu yapmışlar pes dedim yani verilen paraya yazık ben alasını yaparım eşimde buaralar tuttrmuş zaten sende katıl yemek yarışmasına diye kıslar katılsammı acaba CADIARZU
katıl sana msj atarız biz
üniversitedeyken ayçacım mısır a leonarda değişim programıyla bir yıllığına eğitime gidecektim sınavına girip kazanmıştım o yıl sadece mısır açılmıştı kimya mühendisliği için,eşim yani ozaaman lar eşim değildi tabi ama izin vermemişti avrupa ülkesi olsa amerika olsa tamam ama mısıra olmaz demişti:((
bak aklıma şimdi geldi,aşıkım ya olur aşkım demiştim gitsemiymişim acaba nasıl sence gelsem yapabilirmiydim öğrenci olarak ..gelmiş geçmiş ama aklıma geldi şimdi..
Oralardan bi firavun bulursun diye korkmuştur..Malum uzaylısı da var bu mısır ın..Piramit zamanından kalma bi uzaylı:sm_cool:Bu Mısır tarihi beni de pek bi cezbeder cidden
ayça hurghada tercihlerimiz arasında yok bu arada ora nire:1no2:,inaysa bursayı yazdık,balıkesiride çok istiyordum ama eşim çok uzak diye yazmadı gerçi yazdıklarımızın çıkacağıda şüpheli o ayrı
Hayırlısı olsun Canım a..Umarım mutlu olacağınız bir yer olur:Saruboceq:

başakçım benim ailem lokanta işletiyor ailece yemek işini sevriz benimde hayalim ilerde bodrum tarafında falan ev yemekleri yapan bir yer açmak burda izmitte var öle bir yer geçen gitmiştik ay bir tiremusu yapmışlar pes dedim yani verilen paraya yazık ben alasını yaparım eşimde buaralar tuttrmuş zaten sende katıl yemek yarışmasına diye kıslar katılsammı acaba CADIARZU

ne güzelll!!! bizde çalışırken olmasa bile emeklilikte o taraflara taşınmayı düşünüyoruz bellimi olur bi gün gelir tiramisundan yer aaa yoksa inaysa:)))derimhihoyyytzemuszemus

anaaa menekşe olmusum gamze eeee 500ncu mesajla olunuyo herhal
kerem beni çağırıyoo ben su an kabak çorbası yapıyom gamzecim

Yaf niye yazmıyonuzzzz?Kızım uyandı işte..20 dk konuştuk konuştuk..
Ama yine ben kendi kendime konuşuyorum,çok üzülüyorum aaaaaaaaaaaaasenağlama

a biz de düşünüyos oralara taşınmayı..kısmet bak..
Ben de damadı elden kaçırmıycam diye 40 takla atıyom bak şimdi..Canım ben de Zeynep Bade ye mama yedircem..bissürü öptüm

herkese merhaba gamze varmş duyduğuma göre brda 2 gamzemi olduk ne aramıza girip dilek tutmak isteyen varmı?
ekinsucum çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
kızlar ben daha önce çalıştığım için wee nin göğüs pompasını(manual) almıştım çok kötüydü bozuldu bugün chicco aldım(manual) çok güsel çalıştığım için manual işte raht oluyor bilginiz olsun istedim çok rahatmış elektrikliyide evde kullanıyorum.
bu arada emzik kullanan arkadaşlar bana bir bilgi verirmisinz. damaklı emzikmi iyidir damaksızmı bir de marka verirmisiniz. kullnıyorum ama doğru yoldamıyım acep çünkü yeni emzik kullanmaya başladım oluşum 4 aydan sonra emzik kullanmaya karar verdi ben çalışıncada ondan soruyorum.

geçmiş olsun canım milupanın üzerinde tarif var 100 ml ye 1 kaşık sanırım ona göre yap onun 25 ml sini verebilirsin benim doktorum demişti bende vermiştim işe yarıyordu inşallah düzelir birde ben çaykaşığının ucu ile zeytinyağ içirmiştim rahat kaka yapsın diye bebekken

çok sağol cnm benim,deneyelim bakalım ,umarım işe yarar,sabah 6 dan beri daha yeni uydu yavrum
gözleri şişti uykusuzluktan:çok üzgünüm:

calemity yapardın tabi neden yapamayasın..büyük bir ihtimalle kahirede okurdun sen. 1952 ye kadar ingiliz sömürgesinde oldukları için çoğu ingilizce biliyo hala da revaçta ing..dil sorun olmazdı bi de o kadar çok ortak kelimemiz varki arapçayla. bizdeki eski kelimeleri kullan yeter yani :))
hem o dediğin ülkelerdeki gibi 2. sınıf insan muamelesi görmüyosun, Türkleri pek seviyolar. nüfusun da %70 i müslüman..aşırı dinci de değiller. sonra çok fazla yabancı görüyolar hem turist hem yerleşik olarak, yobaz değiller.

herkese merhaba gamze varmş duyduğuma göre brda 2 gamzemi olduk ne aramıza girip dilek tutmak isteyen varmı?
ekinsucum çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
kızlar ben daha önce çalıştığım için wee nin göğüs pompasını(manual) almıştım çok kötüydü bozuldu bugün chicco aldım(manual) çok güsel çalıştığım için manual işte raht oluyor bilginiz olsun istedim çok rahatmış elektrikliyide evde kullanıyorum.
bu arada emzik kullanan arkadaşlar bana bir bilgi verirmisinz. damaklı emzikmi iyidir damaksızmı bir de marka verirmisiniz. kullnıyorum ama doğru yoldamıyım acep çünkü yeni emzik kullanmaya başladım oluşum 4 aydan sonra emzik kullanmaya karar verdi ben çalışıncada ondan soruyorum.

evettt iki tane Gamze olmuşşşşşşşş-tatlicadiarzu-ben emzik tutturamadım canım ya..yoksa yardımcı olmak isterdim
çok sağol cnm benim,deneyelim bakalım ,umarım işe yarar,sabah 6 dan beri daha yeni uydu yavrum
gözleri şişti uykusuzluktan:çok üzgünüm:

hmmm geçmiş olsun..bi an önce kaka yaparsınız inşallah

gamzecim ben aventnki kullanıyorum silikon damaksız başkada almıyor benim sıpa
oo hemşom görünmüyon ne zamandır naber okul yoruyor galiba seni

kıslar bauarada çağan efendi sütten mayaladığım yoğurduda sevmedi ya anack içine bebe bisküvisi koyarsam yiyor sade yemiyor bir türlü illaki sademi vermek lazım ki acep

Back
X