2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın.. Geçmiş olsun inanna, hemen iyileşirsin inş...

Bizde 7 de kalktık yeni uyudu kuzum.. O uyanan kadar nete bakayım uyanınca temizlik zamanı...

teşekkür ederim kızlar evet dinlenmek ii geldi valla 9.5 ta uyudum akşam:))
balım geçmiş olsun canım..
ben kaçar şimdilik:)

günaydın canım,geçmiş olsun,sen otur bu sabahta ben hazırlıyım arkadaşım kahvaltıyı...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Amannnnn..Buna çok güldüm vallaaaaaa:roflol::roflol::roflol:...Ay çok kötüüüüü olmuş..Kıyamamm
Canım ya,çok geçmiş olsunn
GÜNAYDINNNNN:dance::dance::dance:
günaydınnnnnnnnnnnn sana da Talyaaazemuszemus

Kız Başak senin adam keşke yönetmen olsaydı...Bunlar çok okuyorlar ya hayatım,içlerinde kalıyor..Sanatsal bi yön işte kıymetini bil...Bizde de Hep Lig tv açıktır..Uganda takımının futbolcu isimlerini bilecek pozisyondayım ben yaneesengözlerimebaksanab

günaydın hatunlar keyifler nasıl bugun? biz her zaman ki gibi 6 da kalktık -tatlicadiarzu-

gamzecim normal 1 numara 6. aya kadar kullanılıyor zaten. biz de hala 1 numara kullanıyoruz.

Balım bende yeni okudum geçmişi, çok geçmiş olsun dünürüm zaten görüşemiyoruz.. Ben çıkıyorum sen giriyorsun... denk gelemedik bir türlü...

Talya bu kahvaltı değil bir ziyafet sofrası... Ben girişiyorum.... karnım doysa bile gözüm doymaz burda:)

gamzecim normal 1 numara 6. aya kadar kullanılıyor zaten. biz de hala 1 numara kullanıyoruz.

heracım sorma burda bir eczaneye girsim geçenlerde kadın bana 2 satmış dün gittim 1 ni aldım başka yerden sırf satış olsun diye yanlış numara satıyorlar bunalr nasıl insanlar o yüzden sordum canım çok saol

:roflol::roflol::roflol::roflol: aldır kıs koçise bidene tv,yoksam seni bu maç delilerine kaptırıcaz,yazık olcek sana...laelaelaelaelae

afiyet olsun nochoy cum....
kızlar ben bebelac 2 devam maması aldım,yanlış mı yaptım, acaba devam sütü alsaydım..:uhm:

neysem ben kaçtım,kızı uyutmam lazım sonra görüşürüz...

afiyet olsun nochoy cum....
kızlar ben bebelac 2 devam maması aldım,yanlış mı yaptım, acaba devam sütü alsaydım..:uhm:

Talyacım doktr bana 4 aydan sonra 2 ye geç dedi ama ben baştan beri hep aptamil kullandım benim sezeryan olduğu için sütün az geldi başta meme veremedim hastanede aptamil ver dediler aptamille başaadım 1 le baladım sora 3 hafat önce 2 ye geçtim ama son gittiğim doktor aptamil ile bebelac arasında çok fark yok dedi madem aptamille başaladın onun 2 siyle devam et demişti bilgie yine sen bilirsin canım yani 4. aydan sonra 2 normal her ikisi içindekaydirigubbakcemile5

talya bebelac 2 6. aydan sonra kullanılmıyor mu. aptamil 4. aydan sonra ama bebelac 1 de 6. aydan sonra 2 ye geçebilirsiniz yazıyodu.

Herkese günaydın duygu ve balım geçmiş olsun
kızlar biz de okulla birlikte pikniğe gidiyoruz birazdan babamız almaya gelecek(kocayaylaya)
tabi kızımı da götürüyorum inşallah hava da sıcak olur güneş alır biraz kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…