2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse hanımlar bende kaçayım. kuzum uyanır birazdan...kolay gelsin hepinize...

chef sizede iyi gezmeler.. yerinde olmak isterdim. keyfini çıkarırsınız inş kuzunla beraber...

günaydın hanımlar duygu balım geçmiş olsun kıslar çabuk atlatırsınız işallah :)
talya kıs o nassı sofra öle insanın başından kalkası yok tabi ben gelinceye kadar çoğu bitmiş kalanlarla idare etçez artık hele ayaktayken bir çay koyuver bari -tatlicadiarzu-

ben bebelak kullanıyorum devam sütü 2 numara canım bebelak uzmanları kullanabilirsiniz dedi 1 numarayı kullandım önce 2ye geçtim sende iyi yapmışssın 2 almakla
chef güzel bir gün geir canım işleri olnalarda kolaylar gelsin ben kuzumu yeni uyuttum 1 saatte zor uyuyor imreniyorum valla söle kendi kendine uyuyan çocuklara

ay ne güsel bol güneşli ve d vitaminli bir gün diliyorum

Tünaydın hanımlar,

kahvaltıdan bana kala kala zeytin kabukları kalmış :dilcikar:
Zeynepcim ellerine sağlık diyim yinede..

Balım çok geçmiş olsun..çokta acır yanık nasıl yandın canım yaa..

duygu sana da geçmiş olsun..ben de göremeyince seni merak ettim bu sefer kesin iskender kebap yedirdim nile diye gelir dedim opuyorumnanaktan

günaydın arkadaslar sanmayın kş bu satte kalktım umarım herkes iyidir keyifler gıcırdır .....kocaman öpüyorum sizleri metiş uyurken yapıyım işlerimi

talyacım çok incesin saola.s.
chef ii eğlenceler:)
linay çok güldüm ya ..iskenderi anca babası yedirir ben yemem..:roflol: öle bi porsiyon yemedi hayatım işte azcık ağlamasın die:içelim:

günaydınlarr :)

kızım ayakları havada kaka yapmayı adet edindi 3 gündür her sabah yhatak kılıfına kadar kaka temizliyorum bana garezi var bu kızın :))))

duygu nil'in yediğini kimse yemedi burda onun için onu da yer dedim :)))

irem hadi az kalmış allah kavuştursun sizi :)

inciiii naber dün bişey demiştim sordunmu eşine..

ay kıs aylin akşam önemli işlerimiz vardı unuttum anlarsın ya bu akşam sorarım :)

batuhan da dondurmayı çok seviyor kavga ediyor resmen yemek için keşke yemesi gerekenleri de öyle yemek istese

:roflol::roflol::roflol::roflol: aldır kıs koçise bidene tv,yoksam seni bu maç delilerine kaptırıcaz,yazık olcek sana...laelaelaelaelae

Yani halısaha maçında eksik falan olursa çağırın ben oynarım-tatlicadiarzu-
Canım Tv var da daha 3.yılda odaları ayırıp izlemiyelim diyorum..o na eşlik ediiim diyorum ama..Adamda bir heyecan bir heyecan..''Gamzeeee,pozisyonu gördün müüü...vay beee vay beeee'' diye naralar ataraktan beni de dahil etmek istiyor..BJK maçları olduğu zaman üşenmiyor kıza BJK bodysi giydiriyorkafamçokkarıştı
batuhan da dondurmayı çok seviyor kavga ediyor resmen yemek için keşke yemesi gerekenleri de öyle yemek istese

heee ozaman rahatsız etmiyelim sizi şakkıdı müsait olunca sorarsın :))

hera bizimkide seviyor valla..babası şimdi aramış bu doymuyor meyve püresi veriyordu ağlıyormuş yine ver diye :1shok:

lajoo seninkide mi beşiktaşlı
benimki hasta beşiktaşlı nezaman maça gidebiliriz diye bana soruyordu..
yürümeye başlasın soluğu stadta alacaklarmış :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…