2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bana uyar diğerlerinede uyarsa 11 de buluşuruz.
biz mesaya giidyoruz, Nejat Akara'a

ben de sinir oluyorum seve bilirler bi şey demiyorum ama öpmek yok kucağa almak ne demek oluyo? ben de dokunmayın almayın demekte zorlanıyorum ama bebeklerimizi için kibarca uyarmalıyız insanları. hazırda bi yalanızmız olsun mesela onu kullanalım. "alerjik yapısı var doktor kimsewnin dokunmasına izin vermeyin "diyor gibi ..
ben doğum parası almak için ulusa gittiğimde orda çalışan kızlar çevremi sarmıştı garip garip tipler biri hiç sormadan almak için hamle yaptı ben de kucanıza almayın dediğimde bozulup arkadaşlarınıda alıp gittiler eşimin yanına zor attım kendimi..

günaydın kızlar

tuğacım gözünüzaydın minik kızımız artık rahat rahat dönsün inşallah

aylincim yarın dönüyorum artık

günaydın..
bu gün alışveriş günü galiba..bende alışverişe çıkacağım..oğlum izin verirse tatil ve düğün alışverişe yapacağım..
ay bu mıncıklamalara bende sinir oluyorum..oğlumu babası bile 40 gün öpemedi tanımadığım insan öpecekmiş.(( valla ben vermiyorum ama oğlum pek sosyal her gördüğüne atılıyor gülücük dağıtıyor sevdirtiyor zorla kendini..birde sırıtana elini uzatmaz mı deli oluyorum..o eller silmeye kalmadan ağıza gidiyor((

slm kızlar hava cooook güzel ....gezenlere iyi gezmeler....bende öpenlere sapsup sevenlere kıl oluyorum dün komsu caldı kapıyı özledim seviyim diye misafir gelcek ben müsait degilim dedim tamam kapıdan seviyim dedi verdi o sırada tel caldı içeri gectim döndüm yoklar:1shok:almıs evine götürmüş aaaaaaaaaaa dedim altı alıncak onun kakalı hooooooooop kaptıgım gibi eve kötükedihüso
dün metişi 8 de yatırmaya ugrastım dokuzda zor uyudu aksam arkadaslar okeye gelcekti iyi dedim aralarda emmeye kalkar o kadar tam masaya oturcaz kapı gelen kayınpederÇok üzgünüm çoookusagu göreslendum daaaaaaaaa baba az önce yattı dedim cok özledum daaaaaaaaaa gitti uyandırdı bizimki hiç uyumamıs gibi cin ali nasıl da keyifli sevdi gitti tabi ben barut gece 1 e kadar da uyumadı eşime söylendim durdum :mymeka:

hoşgeldin canım:ecrin_bebek:
keşke eşin çözmeye çalışsa şu sarma işini ama o da anlamaz,ben büyümüşüm ya der,olsun sıkma sen canını,artık yaz geldi seneye de zati babaanne sıcak der ya da kendi soyunur:teytey:
bu yorgunluğa hasta oluyosun tabi,geçmiş olsun a.s.
ablan için de dua edeceğim ,işallah bu güzel duyguyu tadar,zor bi süreç ama 2-3 aylık zorluk ..Allah yardımcısı olsun,isteyen herkese versin:Saruboceq:

uy da uşaa öslemiş da kaydirigubbakcemile3
haklısın ama bööle yaşlılara da az kısıorum ..
ben de gıcık oluorum!!babası bile sigara içince almıo kucaana,öpmüo,ya da elleri temiz diilse,burda da herkes ayy ne tatlıııkötükedihüso die öpmeye kalkıolar,höst bi durkötükedihüso nooluoklava:
bi masasına oyurduğum çift var,arkadaşımız?artık onlar da dokunmuolar nile,karar almışlar heralde,valla canıma minnet,ohhh,pis elleriylelaelaelaelaelae

kıslar ben gelemiorum bu arada senağlama ama bi daha geldiğimde de toplanırsanız çoook sevinirim,bööle oynarımhihoyyyt.bugün ankaradan ağalar geliomuş daCADIARZU
bizim içinde eğlenin ama..:teytey:

kızlar bende sinir oluyorum ama elden bazen bir şey gelmiyor bırakın kayınpederi benim kendi babam yapıyor kahveden geliyor üzeri sigara kokuyor eller desen kirli hemen çocuğu alıyor annem kaç kere söyledi hemen kızıyor bize nolucakmış sanki biz öyle büyümüşüz bir şey olmuşmu birde çocuğa geçen gün kahvaltıya reçel yedirmeye kalktı baba verme şeker yasak dedim tersledi beni bize yedirmiş bebekken biz anormal çocukmuymuşuzda yemişiz şimdi neden yenmiyormuş anlamıyor işte dik kafalı çocuğu aldımı eline gözüm hep üzerinde farkında zaten şaka yollu annesinin içi gidiyor ben severken diyor yaniii kızlar kendi babam böyle olunca ne diyim ben başkalarına ki

kızlar bende sinir oluyorum ama elden bazen bir şey gelmiyor bırakın kayınpederi benim kendi babam yapıyor kahveden geliyor üzeri sigara kokuyor eller desen kirli hemen çocuğu alıyor annem kaç kere söyledi hemen kızıyor bize nolucakmış sanki biz öyle büyümüşüz bir şey olmuşmu birde çocuğa geçen gün kahvaltıya reçel yedirmeye kalktı baba verme şeker yasak dedim tersledi beni bize yedirmiş bebekken biz anormal çocukmuymuşuzda yemişiz şimdi neden yenmiyormuş anlamıyor işte dik kafalı çocuğu aldımı eline gözüm hep üzerinde farkında zaten şaka yollu annesinin içi gidiyor ben severken diyor yaniii kızlar kendi babam böyle olunca ne diyim ben başkalarına ki

tam yooo die yazıodum ama hatırladım,ben vereceğim yazmışsın ben de hatta demin bi kaba koydum ama yemedi.!!ben beceremiorum,babaymix de kastamonuda yok,artık bizimkinden yesin,var mı marka önerin,ya da şu çocuk yoğurtları olur mu??

Eşimde çok kızıyo annesine ama kadın okadar alınganki hemen alınıyo kafaya takıyo, o darıldıkça eşim iyice sinirleniyo annesine ne var bunda darılacak diye, artık o da pes etti.
Öyle böyle katlanıcaz yani yapacak bişey yok.

Güzel dileklerin için çok sağol inannacım amin:1hug:

selam herkese..
ekinsu aynı bizim evdeki tabloyu anlatmışsın cnm..neyseki biraz büyüdü, artık germicem o kadar kendimi. napayım sonsuza dek koruyamamki..akşam dışarı çıktık yemeğe, tam yemekler geldi bizimki mızıkladı..sırayla yiyelim falan derken, geldi garson kucakladı ben ilgilenirim diye..merak etmeyin bizim ailede çok çocuk var diyo bi de bana..napim 40 kişinin elinden geçti orda, bundan sonra olucağı bu. saldım çayıra mevlam kayıra..

herkese günaydınlar güzel bir hafta sonu diliyuorum kıslar ben milupayada üye olmuştum onlarda numune göndermişler üye olmak isterseniz unutmadan sölim baya bir erzak topadık artık dışarı bir yerlere giderken kullanırım onları -tatlicadiarzu-

:)) üye olanlara mı gönderiyolarmış inaysa? ben üyeydim, anneme gidebilir o zaman bizim numuneler..milupaya, ülker hero ya üyeydim sanırım..
barcli nasılsın?

evet ayça üye olanlara gönderiyolar canım
aylin ege alıştımı mama sanadlyesine bizim amma sandayemiz de geldi ama çağan zor alışacak herhalde durmuyor pek onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…