eline sağlık talyacım, çok beğendik 1 günde bitti.tarif bana ait canım,beğendiğine sevindim,ben pek kurabiye sevmem ama buna bayılırım ,hele yanında 1 fincan kahve harika olur...zemuszemus
geçmiş olsun canım.. çok sevindim.Kızlar çıkardıkkk... Değerler normale dönmüş.. Artık kumdak etmedikçe istediği gibi hareket edebilir dedi doktor.. Ama gelişimi iyi olsun diye bir ay geceleri yatarken takmaya devam edeceğiz... Geceleri sorun değil... Çok mutluyum yaaa...
bu konuda beni de öğütleyenler çok ama beni çağıran yavruma gitmemek bana yanlış geliyor. belki terbiyedir ama ben doğru bulmuyorum.slm kizlar.moralim bozuk ben kizimi ayagimda sallayarak uyutuyordum ama kendi kendine uyumaya alissin diye yatagina koydum tam 20 dk agladi ama simdi uyudu...dayanamadim alayim dedim ama yapmadim.alissin diye ...ama aglamasi icimi dagladi(
sizce yanlis mi yapiyorum??
ismiye anladim canim bunyan uzak ama cok guzel bir yer ben gitmistim...
birgulcum hemsom nasilsin haklisin valla hic gorusemez olduk ..
ben de simdi kizimi salliyorum ayagimda ay dayanamadima aglamasina alisirsa alissin ne yapayim.
nohcoy bizde pikniğe gidicez yarın yol uzak olduğu için 6'da yola çıkacakmışız o saatte belli olursa yazarım,bugün hava kapalıydı ama serin değildi kayseri burdanda sıcaktır problem olmaz sanırım.
HEY MİLLETTTT..kaynanamla laflıyoz:a015:
bi size bakam dedim tuğba çok sevindim siz nerde yaşıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?