2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kançeçeğim 1 ayımız kaldı taşınıcağı kayserinin içindeki yerleri az çok gördük çok güzel tarihle içiçe bir yer,özellikle mimarsinanın doğduğu ev çok hoşuma gitti fakat bünyanda olduğumuz için her istediğimizdede çıkıp dolaşamıyoruz.

ii geceler herkese nasilsiniz kancicegim sen nasilsin uzun zamandir görüsemez olduk ismiye bende kayseriliyim ama 10 senedir gelemiyorum oraya tasinamadan önce gezersen bizim icinde gez bol bol cok özledim oralari

birgül çekebilirsem sizin için resimlerini eklerim hasret giderirsiniz,allah kimseye hasretlik çektirmesin uzakta olmak çok zor.

tarif bana ait canım,beğendiğine sevindim,ben pek kurabiye sevmem ama buna bayılırım ,hele yanında 1 fincan kahve harika olur...zemuszemus
eline sağlık talyacım, çok beğendik 1 günde bitti.

geçmiş olsun canım.. çok sevindim.

bu konuda beni de öğütleyenler çok ama beni çağıran yavruma gitmemek bana yanlış geliyor. belki terbiyedir ama ben doğru bulmuyorum.

ismiye kızına maşşallahh. misket gözlerini severim ben onun.

ismiye anladim canim bunyan uzak ama cok guzel bir yer ben gitmistim...

birgulcum hemsom nasilsin haklisin valla hic gorusemez olduk ..
ben de simdi kizimi salliyorum ayagimda ay dayanamadima aglamasina alisirsa alissin ne yapayim.

lajoconde, ben hafta içi hergün 13-18, cmt 9-13 çalışıyorum.. eğer öğlen buluşmanızı 11e çekebilirseniz sizinle tanışır 12 gibi kaçarım. erken derseniz, başka bir buluşmaya inşallah..
bu arada ankara'lı kızlar, nerde oturuyorsunuz, bebişleri hangi doktora götürüyorsunuz? ben ayrancî'dayım, berat'ı 100. yıl hastanesinde bülent beye götürüyorum, memnunum, sağlık karnesine de fark almıyorlar.
herekese iyi geceler.

kançiçeğim alışsın önemli değil söylediğini anlamaya başladığı zaman anlatırsın merak etme anlar,sadece arasıra nazlanmak istediklerinde geliyorlar.

ismiye anladim canim bunyan uzak ama cok guzel bir yer ben gitmistim...

birgulcum hemsom nasilsin haklisin valla hic gorusemez olduk ..
ben de simdi kizimi salliyorum ayagimda ay dayanamadima aglamasina alisirsa alissin ne yapayim.

aglamasindan daha iyidir salla cnm ben hic ayagimda sallamadim bu zamana kadar hep kollarimda uyuttum ama bugün dusardaydik oda yoruldu baya temiz havada ii geldi eve gelincede bi güzel yikadim simdi misil misil uyuyor darisi seninkine cnm

simdi uyudu birgul yatagina koyucam ama iyice uykuya dalsin ..
benim de basim agriyor uykusuzluktan ...uykuya bir dalarsa gece uyanmiyor ama iste o da dalana kadar

kancicegim hani kimisi diyorya birak aglasin alisir diye ama belli bir süreden sonra bebeklerin anneye güveni kalmiyormus bi kanaldada ben böyle duydum o yüzden cnm bosver aglatma yavrunu onun bunun dedigini bosver bende kizima hayatta dayanamam onun bi damla gözyasi benim ömrümden ömpr aliyor sanki

haklisin birgulcum ya aglarken bana bakmasi icimi dagladi pisman oldum.anne beni al der gibi bakiyordu yavrum kiyamam ...o benim herseyim vazgectim zaten saliicam artik.

ii geceler ismiye yat yat yarin yorulacaksin:)

kancicegim ben hala neyin pismanligini duyuyorum biliormusun kizim dogumdan 1 gün sonra hastanee yikadilar annemde dinlenmek icin eve gitmisti neyse kizimi yikarlarken okadar agladiki anlatamam o ordan agliyor bende onu izlerken öyle agliyorumki anlatamam simdi bile hala videosunu izlerken aglarim annemde bana kizmisti hicmi aklina gelmedi kucagina alip sakinlestirmek diye ama o an gelmemisti ne yaptigimi bilmiyordum cocuk gibi bende aglamistim hala en büyük pismanligim o nasil aglatabildim kizimi

Günaydın hanımlar.. Acıktım ama kahvaltı hazırlanmamış, herkes uyuyor ne güzel. Kuzum beni sabahın altısında kaldırdı... Hem uykum var hemde çok acım. Gİdip bişeyler yiyeyim...

nohcoy bizde pikniğe gidicez yarın yol uzak olduğu için 6'da yola çıkacakmışız o saatte belli olursa yazarım,bugün hava kapalıydı ama serin değildi kayseri burdanda sıcaktır problem olmaz sanırım.

Siz çok tan çıkmışsınızdır. Hava burda güzel görünüyor. Arada kapatsada güzel... Bir günlüğüne geliyoruz akşama geri döneceğiz.. 1,5-2 saat sürüyor..inş kızım huysuzluk yapmazda adam gibi bişeyler alırım kendime.. Birde düğünümüz var yazın pişman olmak istemiyorum... :)

HEY MİLLETTTT..kaynanamla laflıyoz:a015:
bi size bakam dedim tuğba çok sevindim siz nerde yaşıyorsunuz?

sağol cnm.. Biz Niğde'deyiz şimdilik...

Ya kızlar dün kontrole gittiğimizde çok sinir oldum ya. Biz çocukları nekadar kaçırsak elalem okadar mıncıklıyor..Dün kadının bitanesi kucağında iki yaşlarında oğlan çocuğuyla bize bakıyor. Anladım bu kızı sevecek hiç bakmadan eşime doğru gittim, ben giderken şitt şitt diye kızımın omuzundan tutmaz mı... sonrada elleriyle yanaklarını sıkmaz mı.. kim bilir o eller en son ne zaman yıkandı Çok üzgünüm çoook bende öyle sevmeyin de diyemiyorum çekiniyorum doğrusu. Eşim anladı beni yanına çağırdı birazdan gireceğiz diye öylece ondan kurtulduk... Sonra busefer USG sonucunu bekliyoruz. Bir teyze getir getir seveyim dedi duymamazlıktan geldim götürmedim.. O kalktı gitti başka bir teyze ver azcıkta seveyim diye istemezmi, durmaz teyzecim ağlar dedim. Ağlamaz ağlamaz ver sen diye ısrar ediyor. En son sonucumuz geldi aldığım gibi kaçtım:) Ama çok sinir bozuyolar yaaa.. Bide ellemeleri yok mu hasta oluyorum...

Çok yazdım kusura bakmayın..

Ben çıkıyorum akşam gelince anca girerim. Sizlere bol keyifli haftasonları diliyorum ve bebeişlerinizin ellerinden öpüyorum:)

Son düzenleme:
gezenlere bol keyifli günler:)
kaynana saadetine alkisalkisalkis
şeydacım meraba:)
ay unutuorum ya ne yazcaktım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…