merhaba herkese
eymende 15 dk ancak uyuyor.uyutana kadarda canım çıkıyor zaten
irem_nehir geçmiş olsun ne iğnesi oluyorsun.
teşekkür ederim balım.mastit olmuştum.15 tane iğne verdi doktor.emziren bayanların,daha doğrusu benim korkulu rüyam oldu mastit Allahtan geçti.çok zordu ama :sinifsinif:
kizlar benim anlayamdim ben ve oglum niye dislaniyoruz yaasenağlamasenağlamakackere bu listeye bilgilerimiziverdik bi türlü giremik hep slm yaziyorum bi türlü cevaplayan yok yaniiiii.bizi araniza almak istemyen tüm arkadaslara tesekürler.ama artik ocak annesi topiginden cikiyorum.:1no2::1no2böyle cevapsiz kalmaktasa gelem daha iyi:umursamaz::umursamaz:neyse size iyi muhabbtelerrrrrr:a015::a015::a015:sanirimm kirildimmmmmlmaz::sinifsinif:
Haklısın canım yaa, onu düşünemedim bak.naniknanikmeralll onu da düşündüm de ,geline yazık olmazmı..birde sünneti iyileşsin diye günlerce beklemek zorunda kalıcaklar..
ayy güldürdün beni :))))
Bak olabilir, huysuz olmayanlar huysuz olduğuna göre, olanlar tekrar düzene girermişşşşş:roflol:ana o zaman benim oğlan buaralar huysuz ya yaptırsak düzelirmi acaba CADIARZU
Evet canım, çocukta yaparımm, kariyerdeeee.iyiyim meralcim görüşemedik hiç sen yoğunsun çocukda yaptın kariyerde ondan görüşemiyoruz:roflol:
Onat nasıl olsun sapıttı kendini uyumuyor memede emmemeye başladı 2 çekip bırakıyor oynasın istiyor bütün gün koca kafagamyoncuiremsu
aylincim üst komşum ellerine sağlık çok güzel olmuş biz 5. ay muayenede 7890 gr 69 cm iz
Analaık anladık canım, karşılığını verdikkk.kıslar bauraalar beni hiç görmüyosunuz yaa montecim görmüş geçende sayesinde azcık yükseldik hadi bakim anladınız siz onu
kizlar benim anlayamdim ben ve oglum niye dislaniyoruz yaasenağlamasenağlamakackere bu listeye bilgilerimiziverdik bi türlü giremik hep slm yaziyorum bi türlü cevaplayan yok yaniiiii.bizi araniza almak istemyen tüm arkadaslara tesekürler.ama artik ocak annesi topiginden cikiyorum.:1no2::1no2böyle cevapsiz kalmaktasa gelem daha iyi:umursamaz::umursamaz:neyse size iyi muhabbtelerrrrrr:a015::a015::a015:sanirimm kirildimmmmmlmaz::sinifsinif:
aaa gülsü noldu şimdi ,kırılma sakın gözden kaçmış olabilir ,kimse kimseye özellikle yazmamazlık yapmıyor burda..
irem geçmiş olsun umarım atlatırsın bir an önce..
Gamze diğer topiğe bilgilerini yazarmısın canım birazdan güncelliyeceğim..
ayyy ne güüzell iltifat bu tşk ederiz inaysa başka türlü edemedim böyle edem:)smrisk maşşallah canım pek attlı
kıslar sizde çok gzel çıkmıssınız kimder 5 ay önce bunlar doğum yaptı diye valla bir içim su gibisiniz hepiniz
saol elagülce sende pek sık giremiyorsun artıkselam kızlar ....
buluşma resminide gördük teşekkürler kızlar hepinizde çokgüzel çıkmışsınız opuyorumnanaktan
semra ne haber??eşin doğum hediyesi pc alcaktı CADIARZUneyse temmuzda iş başı yapıyomuşsun bol bol görüşürüz artıkvereliniortak
ne güzel olurdu yaMerhaba kızlar,
Resimde çok tatlı çıkmışsınız, şeydayı tanıdım bende ama açıkçası aylincim senin gibi 4 te 4 yapamadımdelikafaduldenKızlar gerçekten çok tatlısınız, aslında bir ara bir yerlerde toplu buluşma gerçekleştirelimmmvereliniortak
Sabah sabah çok soru sordum demişsin ama bizimde düşüncelerimize tercüman olmuşsun hayatım, senin sorularına verilen cevaplarla bizde öğrenmiş oluyoruz:teytey:
İnci kıs ne bu hamaratlık hayatım, aferin sana, oğlak burcu oğlana böyle inatçı bir anne lazım zaten:roflol::roflol:
aynıyız filiz bu günlerde uyku sorunu ortak sanırım dün 1de uyutabildim uykusuzluktan kıvranıyo ama yok uyumuyo sıpa ben mi bişileri yanlış yapıyorum diye merak etmeye başladım artık,bizde çorba sevmedik bende israr etmiyorum zaten dr verme dedi sadece meyve suyu arada,bir kezde yoğurtslm kızlar nasılsınız ben iyi degilimsenağlamametin beni cok üzüyü bir yandan da sıcaklar pipisi kesildiğinden beri huy degistirdi bilseydim askere gidene kadar kestirmezdim uslu bir bebekti 1,5 saat olmak üzere 3 kere uyurdu öglen ama şimdi:1no2:uyutana kadar canım cıkıyo uyuyunca da 20 dk. filan uyuyo nazar mı degdi ne kuzuma bende gerginim yanımda yardım edende yok eşim de deli gibi pc basında calısıyo annelik zormus bea:sinifsinif:ben yapamıcam galiba :umursamaz:deli olmazsam iyidir 5 de kalkıyo daha da uyumuyo ama eseklik yapmaya bayılıyo uykusu gelince 4 gündür maymunlar gibi kulaklarını cekiyo kaydirigubbakcemile3bakalım inş. bu bir sürectir de düzelir bu arada doktoru aradım günde 1 tk üzüm pekmezi verebilirsin ama birseye karıstırıp verme tadını ögrensin dedi....
smrisk hosgeldin özledik seni ara ara kulaklarını cınlattık baska topiklerde filan bastık seni nasılsın miray nasıl hastane sayfana yazdık bişiyler bak istersen
yesim sabah cıkmak zorunda kaldım
bizimkide sebzeleri yemedi ara verdim 3-5 gün
balım., aycatekin, calemityjane, chef, ekinsu+, Gamze Yılmaz, gülsü, irem_nehir, ismiye, LAJOCONDE, linay34, Sheeda
buna cevap geldi zatenyerimseniben
saçmaladığımın farkındayım ama A harfi B den önce değilmi.neden benim adım başa geliyor merak ettim:uhm:
bizde senin olmanı da isteriz gamzecim bidahakine umarımmerhaba
inanna çok geçmiş olsun bebeğine canım acil şifalar
yaaa hanımlar çok şekersiniz ankarad buluşalım yine lütfen daha kalaalık olalım ama hafta sonu yapalım şunu çalışanalrı niye düşünmüyorsunuz bende gelmek istiyorum yaa aşkolun allah sağlık sihat versin epinize ege beyde çok şeker maşallah
herkese slm veriyorum tam geçmişi okumaya gidiyorum kız uyanıyor.. benimkide bu sıralar az uyuyor sanırım havalardan...hem iştahsız hem uykusuz... ne yapalım Allah yardımcımız olsun.. haftaya babamızda yok.. bir hafta bu afacanla ne yapacaksam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?