2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aylin bende bilgilerimi güncelledim

bugün sıcak kendini iyice belli etti.cır cır böcekleri ötmeye başladı.denize gitcem ama önce yeni mayo almam gerekmafoldumbenbu kilolarla ne yapcam ben ya hiç birşey olmuyor artık bana

merhaba herkese

eymende 15 dk ancak uyuyor.uyutana kadarda canım çıkıyor zaten

irem_nehir geçmiş olsun ne iğnesi oluyorsun.

teşekkür ederim balım.mastit olmuştum.15 tane iğne verdi doktor.emziren bayanların,daha doğrusu benim korkulu rüyam oldu mastit Allahtan geçti.çok zordu ama :sinifsinif:

emelcim sen biryere gidip geldinmi onat zor toparlıyor kendini,geçen bursa seyeahtide böyle olmuştu..

inciii ben göreyim dedim ama olmadı şekerim borcum olsun :)

kizlar benim anlayamdim ben ve oglum niye dislaniyoruz yaasenağlamasenağlamakackere bu listeye bilgilerimiziverdik bi türlü giremik hep slm yaziyorum bi türlü cevaplayan yok yaniiiii.bizi araniza almak istemyen tüm arkadaslara tesekürler.ama artik ocak annesi topiginden cikiyorum.:1no2::1no2böyle cevapsiz kalmaktasa gelem daha iyi:umursamaz::umursamaz:neyse size iyi muhabbtelerrrrrr:a015::a015::a015:sanirimm kirildimmmmmlmaz::sinifsinif:

öyle düşünme canım.bazen bende yazılanları görmüyorum kaçırıyorum belki arkadaşlarda öyledir.istenmediğini düşünme bence.opuyorumnanaktan

meralll onu da düşündüm de ,geline yazık olmazmı..birde sünneti iyileşsin diye günlerce beklemek zorunda kalıcaklar..
ayy güldürdün beni :))))
Haklısın canım yaa, onu düşünemedim bak.naniknanik

ana o zaman benim oğlan buaralar huysuz ya yaptırsak düzelirmi acaba CADIARZU
Bak olabilir, huysuz olmayanlar huysuz olduğuna göre, olanlar tekrar düzene girermişşşşş:roflol:

Evet canım, çocukta yaparımm, kariyerdeeee.
Bizim kide emmeye ara veriyor, sıcaklarda çok etkiliyor sanırım.Hep kucakta olmak, gezmek istiyor, eskiden arabasına koyup gezdirirken uyurdu, şimdi ellerini bacaklarına dayıyor, ne kadar uykusu olursa olsun, gezerken çevreyi kolaçan edip, tanımaya çalışmaktan uyku muyku uyumuyor.Kucağıma alıp sallayarak uyutuyorum ancak.o da epey zorluyor artık beni.Biraz kucağımda tuttuğumda hem belim hem kollarım ağrımaya başlıyor.
Maşallah onata, büyümüş iyice, kocaman olmuşş.Öpüyorum onu ve seni.

kıslar bauraalar beni hiç görmüyosunuz yaa montecim görmüş geçende sayesinde azcık yükseldik hadi bakim anladınız siz onu
Analaık anladık canım, karşılığını verdikkk.

Deryaaa, sen bir ara yürütece bindirecektin ezgiyi ne yaptın hala kullanıyor musun_?Ben bir kaç gün kullandım, ondan önce güzel güzel adım atan çocuk, yürütece bir kaç gün üstüste bindikten sonra, üçkağıtçılık yapmaya başladı.ayaklarıyla hafif kendini öne doğru attırıyor, arkasından kaldırıp ayaklarını, yürürtecin tekerlekleri duruncayaa kadar gittiği yere gidiyordelikafaduldenson zamanlarda da bir yere takıldığında biz döndürüyorduk, onada alıştı, bizim gidip onu yerinden kurtarmamızı, ya da döndürmemizi bekliyor.1 haftadır vazgeçtim bindirmekten.

aaa gülsü noldu şimdi ,kırılma sakın gözden kaçmış olabilir ,kimse kimseye özellikle yazmamazlık yapmıyor burda..

irem geçmiş olsun umarım atlatırsın bir an önce..

Gamze diğer topiğe bilgilerini yazarmısın canım birazdan güncelliyeceğim..

canım, farkında değilim, kimse de farkında değil sanırım.niye dışlanasın kii.afedersin, başka konularda konuşurken atlıyoruz sanırım bazen böyle.

canım kırılma bazen gerçekten göülmüyor bu opiği sen açmıştın hem nereye gidiyorsun öyle

aylincim diğer tarafa bilgileri girmiştim ama şimdi o topiği bulamıyorum bana yardım edermisin

Gulsu bende bazen cevap alamıyorum ama kisisel degil diye dusunuyorum Cunku benımde gozden
kacırdıgım oluyor.
KEske dıyorum gebeigimin ilk zamanlarında burayı bulup girseydim. Ben son ayımda gelmıstım.
Ama burdan cok seyler ogreniyorum belkı bende bazı konularda fikir veriyorumdur.
Bu arada ne bılgısı bene onu anlamadım ? Bir listemi yapılıyor .??

herkese slm veriyorum tam geçmişi okumaya gidiyorum kız uyanıyor.. benimkide bu sıralar az uyuyor sanırım havalardan...hem iştahsız hem uykusuz... ne yapalım Allah yardımcımız olsun.. haftaya babamızda yok.. bir hafta bu afacanla ne yapacaksam...

smrisk maşşallah canım pek attlı
kıslar sizde çok gzel çıkmıssınız kimder 5 ay önce bunlar doğum yaptı diye valla bir içim su gibisiniz hepiniz
ayyy ne güüzell iltifat bu tşk ederiz inaysa başka türlü edemedim böyle edem:)
saol elagülce sende pek sık giremiyorsun artık
ne güzel olurdu ya
aynıyız filiz bu günlerde uyku sorunu ortak sanırım dün 1de uyutabildim uykusuzluktan kıvranıyo ama yok uyumuyo sıpa ben mi bişileri yanlış yapıyorum diye merak etmeye başladım artık,bizde çorba sevmedik bende israr etmiyorum zaten dr verme dedi sadece meyve suyu arada,bir kezde yoğurt

bizde senin olmanı da isteriz gamzecim bidahakine umarım

bendde ancak okudum çok birikmiş kızlar atladıklarım kusura bakmasın kerem uyanmadan yazayım dedim
bu arada kaynanam gitti az önce:teytey: bakalım kaç gün sonra geleceklmaz:

kaç saattir okuyup olkuyup kaqçıorum mecbur,bi kız bu kadar mı cadı olur ya??
gerçi sizinkilerde öleymiş:))
esra özledik artık gel!!
maşallah bizim bebeklerimize anaları da güzel,kendileri de:))
aylin canım eline ,emeğine sağlık:)

Huzur ben sıddetle vıtamaltı oneriyorum bende cok ise yaradı. Bıde su tabi.

Filiz gecmiş olsun. Belkı sunnettendir ama dişten dolayı olabilirmi acaba bizmkide
huzursuzlanıyor bu aralar ben ona baglıyorum bır jel aldırdım onu suruyorum arada.

h.efe ek besin tarifleri topigne bak istersen orda guzel tarifler oluyor. Ama once elma suyu
armut puresi gibi seyler verdim ben.

Buldum lısteyı kaydirigubbakcemile2 benıde eklersenız sevınırım.
Yesim İstanbul 05.01.2009 3020gr 48cm diger kılolarını defterime nakıp yazarım.

esra dişin nasıl oldu?iyimisin canım???
gülsu niye kırıldın güzelim tribünde gözüküyoruz ama pc nin başında değiliz canım görsem valla yazardım canım darılma özelliklesana yapılmış bişey yok bu bebekler canımızı okuyo 5 dak.bakıp çıkıyoruz gözden kaçmıştır :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…