2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasılsınız ben iyi degilimsenağlamametin beni cok üzüyü bir yandan da sıcaklar pipisi kesildiğinden beri huy degistirdi bilseydim askere gidene kadar kestirmezdim uslu bir bebekti 1,5 saat olmak üzere 3 kere uyurdu öglen ama şimdi:1no2:uyutana kadar canım cıkıyo uyuyunca da 20 dk. filan uyuyo nazar mı degdi ne kuzuma bende gerginim yanımda yardım edende yok eşim de deli gibi pc basında calısıyo annelik zormus bea:sinifsinif:ben yapamıcam galiba :umursamaz:deli olmazsam iyidir 5 de kalkıyo daha da uyumuyo ama eseklik yapmaya bayılıyo uykusu gelince 4 gündür maymunlar gibi kulaklarını cekiyo kaydirigubbakcemile3bakalım inş. bu bir sürectir de düzelir bu arada doktoru aradım günde 1 tk üzüm pekmezi verebilirsin ama birseye karıstırıp verme tadını ögrensin dedi....
smrisk hosgeldin özledik seni ara ara kulaklarını cınlattık baska topiklerde filan bastık seni nasılsın miray nasıl hastane sayfana yazdık bişiyler bak istersen
yesim sabah cıkmak zorunda kaldım
bizimkide sebzeleri yemedi ara verdim 3-5 gün

bunla:ecrin_bebek:r kesin sözleşip yapıyolar
kesin bunlarda haberleşmenin bir yolunu bulmuş o zaman çünkü bizimkide 4-5 gündür çıldırmış durumda sebebsiz yere ağlamaya başlıyor ama öyle böyle ağlamak değil duyan buna işkence yapıyorlar herhalde der yani sersem gibi dolaşıyorum evde üstelik birsürü iş var ama yapmaya halim yok bunlar bebekler kulubu kurup yazışıyor olmasın topiğin adıda şudur herhalde kim annesini daha çok çıldırtacakdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

merhaba herkese

eymende 15 dk ancak uyuyor.uyutana kadarda canım çıkıyor zaten

irem_nehir geçmiş olsun ne iğnesi oluyorsun.

selam kızlar

bende ancak gelebildim sabah bağlantım yoktu giremedim ondan sonrada evdi işti Onatı uyutmaktı off bitmiyor işler

filizcim bende aynı senin durumundayım Onat sabahları 6.30 da en geç 7 de kalkmaya başladı sonrada çok zor uyuyor, uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı ama yine de yok uyumuyor çocuk sanırım bu dönemlerde böyleler yada sıcaktan bilmiyorum azda emmeye başladı şıp şıp şıp emiyor valla 1 dk 2 dk ancak o kadar bizde ek gıdaya başladık bir hafta meyva suyu vericez 2. hafta sebze çorbasına başlıcaz 3. hafta da yoğurda

semroooooş hoşgeldin kıs ben göremedim amaaaa mirayı yaaa olmaski böle küstüm sana

Ankaralı hatunlar valla hepiniz birbirinizden hoşsunuz biz boşuna demiyoruz ocak 2009 annelerinin hepsi güzel diye yalnız demet sen bana acaip tanıdık geldin

canım benim keşke yese yapıyozda hep çöpe valla sen başladın dimi ek gıdaya efe nasıl yiyormu çorba yoğurt falan

efenin sebze dışında herşeyle problemi var bi sebze püresini afiyetle yiyo onu da az yiyo öbürlerini sevmiyo.. ne yapcam bilmiyorum

erkek adam oldu erkek dediğin huysuz olur yerimseniben.. İnşallah eski huyuna dönerde üzmez annesini
ya ben keçi boynuzu pekmezi aldım versem bi şey olur mu

balım., aycatekin, calemityjane, chef, ekinsu+, Gamze Yılmaz, gülsü, irem_nehir, ismiye, LAJOCONDE, linay34, Sheeda

saçmaladığımın farkındayım ama A harfi B den önce değilmi.neden benim adım başa geliyor merak ettim:uhm:

merhaba arkadaşlar benimde 4 ay 19 günlük bir oğlum var.ek gıda olarak ne verebilirim lütfen banada yardımcı olun

merhaba
inanna çok geçmiş olsun bebeğine canım acil şifalar

yaaa hanımlar çok şekersiniz ankarad buluşalım yine lütfen daha kalaalık olalım ama hafta sonu yapalım şunu çalışanalrı niye düşünmüyorsunuz bende gelmek istiyorum yaa aşkolun allah sağlık sihat versin epinize ege beyde çok şeker maşallah

balımcım, herkesin sayfasında kendi adı başta geliyor:))) Bende de waterfull önde, ardından ayçatekin geliyor.
Yalnız kızlar ben bu ismin arkasında ki + işaretini anlamıyorum, o nedir_*Ne olur bi açıklama:uhm:

canım senin saayfanda öyle benmkinde de önce ben geliyorum ben öyle anlıyorum

cevap veriyorum ; ben de durum aynı sadece sen olman gereken yerdesin ben baştayım. yani önce sen sonra diğerlerinin alfabetik sıralaması

bende diyorum neden böylekaydirigubbakcemile3

waterfull o artılar benim anladığım kadarıyla arkadaş listendeki kişilerde oluyor

doktorun niçin pekmez ver dedi canım?

slm kizlar nasilsiniz kizlar su bulsuma resimleri nerde ben bulamadim.

+ işareti senin listendeki arkadaslar bende yeni çözdüm:)))))))
emel ismiye bunlar garanti sözleşiyolar alıcıları acık acaba halay bası kim:))))
buarada kucagımda benimki uyandı gözlerde kızarmıs uykusuzluktan ....
ben bu arada her gece 9 da yatcam.... napiiiiiim

ben sordum pekmezi andız vardı evde üzüm ver dedi
kavun karpuz suyu veren var mı alerji yapmaz herhalde

h.efe sende hoşgeldin.ek gıdalar için açığımız bir topik var istersen oradan bakabilirsin.

Ben meyvasuyu vermiştim ilk , bir kaç çay kaşığı ile başladım.Sonra yoğurt, meyva püresi olarak veriyorum hala.Ama belli bir düzene turtmadım daha, hangisi kolayıma gelirse.En kolayıda memeyi çıkartıp vermek:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…