2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese.kızımı yıkadım uyuttum,işlere başlamadan nete bakiyim dedim.özlem geçmiş olsun,inşallah iyi haberlerle gelirsin.

neyse kimseler yok bende gideyim.temizlik yapcam ama bu sıcakda nasıl yapcaksam

irem sen nasıl oldun.bu rahatsızlık göğüslerinde ağrı yapıyormuydu_?

sağol balım iyim şimdi.göğsümde kızarıklık,şişlik vardı ve çok sıcaktı.emzirirken ve dokununca çok ağrıyordu.geçti artık.göğüslerden çok eklemlerim sızlıyordu resmen.3 kez acile gittim.sonunda göğsümde kızarıklık olunca durum anlaşıldı ama 10 gün boyunca resmen kıvrandım.

hera dün uzun ömürlü sütten yoğurt yaptım mamada karıştırarak,çok sulu olmuşttu,bebe biskvüsiyle yedirdim.

afiyet olsun ireme. cnm sulu olması önemli değil önemli olan mayalanması.

tribün fıkır fıkır..
gamzeee, başakkk.. nasılsınız dünden beri? şeyda yok mu?
herkes nasıl?
berat'ı uyutmaya çalışıyorum bir yandan da direniyor sıpa.

saol canım uyku problemimiz var uyanıkkende hep kucakta gezdir beni anne etrafı izliycem derdimiz var hal böyle olunca ben uykusuz onun dışında iyiyiz canım neyseki sabah 9,5 ta kendimi anneme attımda uyudum biraz

günaydın herkesslere......

irem ben sana geçmiş olsun demişmiydi demediysemde
canlı canlı diyim canım gçmiş olsuna.s.
HERA HERA:.... üni.deyken yunan mitolojisi almıştım ben seçmeli ders olarak
ne güzel zevkliydi güzel hatun heraa dünylar güzeli kızım olursa hera mı koysam
birde kızım olur inşallah ya bak canım çektiiikaydirigubbakcemile3
4-5 sene sonra tabi

inanna merhaba nil bugün daha iyi umarım
off hastalık çok kötü tüm bebekleri rabbim korusun
ben maffolmuştum kerem hastayken,
yanlış yaptığım ama elimde değil
keremden sonra panik atak oldum kızlr ben ona bişi olacak korkusu yaşıyorum hep
yeni yeni atıyorum aslında bu korkuyu
alışmalıyım tabi ama zor oluyor benim için
annelik soğukkanlılık isteyen bir meslekkk

bende çok severim herayı başak şimdiden başlamışsın kız hayallerine bir çocukla mahvolduk 2 olsa ne oluruz düşünemiyorum bile -tatlicadiarzu-

bende çok severim herayı başak şimdiden başlamışsın kız hayallerine bir çocukla mahvolduk 2 olsa ne oluruz düşünemiyorum bile -tatlicadiarzu-

hayal adı üstünde heracım
eşim çok istekli 2.yi hemen istiyo aslında da bende kendimi alıştırmaya çalışyorum
2.yaparım ama
önce kıyı kentinde müstakil bir ev
bir de eve yatılı yardımcı aldın mı (hatta 2 bile olur ama hadi abartmıyım:))
bu iş olur diyorum :))))
önce şartları sağlasın
ben birde aslı da doğururum hera dakaydirigubbakcemile5

özlemcim geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi çıkmaz yanılırsında sorun yoktur ay bebeklere bişey olmasın :gitme:
gece rüyamda kızımı sudolu küvetinde bırakıp arkadaşımla tlf.konuşuyomuşum bi geliyorum kızım suyun içinde boğulmuş Allahım bunasıl bi korku analatam Allah hiç bir anneyi evladıyla sınamasın :Saruboceqfofff annelik çok zorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…