2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım ınt arastırdım yazılan hersey bızde oldugu gıbı hersey uyuyor hıc soru ısaretı yok aynan tanıma uyuyor ((
inşallahhh ya yavrum benm ( napıcam allahım ya kendımı bı koseye sıkısmıs gıbı hıssedıyorum suan

özleeeeeeeeem cok paniklemişsin sakinleş biraz canım ...yarın doktorun söyler acıklar sana herseyi

linay dondurma sözünü unutma tamam mı
neyse uykum geldi ben kacar

Son düzenleme:
özlem sakin ol arkadaşım yaa doktor görmeden hemen kendini kaptırma kötü şeyler düşünme..kötü düşündükçe kötüyü çekersin..dur bakalım doktor bir görsün bakalım ne diyecek...

ya kusura bakmayın gece gece sızı de bunalttım ((
en ıyısı ben cıkayım yoksa burada aglamaya devam edıcem allahım hepnıze bolll sut versın hepimizin yavrusunu rabbım korusun

iyi geceler herkese, ben de çıkıyorum..
özlem iyi haberler bekliyoruz senden.
Allah herkesin yavrusunu bağışlasın.. onlara zarar gelecek korkusu başka birşeye benzemiyor.

özlem geçmiş olsun ama bence doktora göstermeden şüpheye kapılıp kendi kendine dert etme.

eymende beni emmiyormafoldumbenama biz birşey yerken hani yeşilçam filmlerinde olurya fakir çocuklar lokantanın önünden geçerken yalanır aynen öyle yapıyor:gitme:akşam meyve yerken o da istiyor açıyor ağzını vermeyince ağlıyor.eşimin yengeside cici bebe yedircem diye tutturdu oğlunu markete gönderip bisküvi getirtti.eymen bey 8 tane bebe bisküvisini yedi üstüne suyunuda içti versek dahada yiyeceklmaz:

sizin bebekleriniz gittiğiniz yerde uyuyormu yoksa huysuzlukmu ediyor.eymen çok yer yadırgıyor eve gelince uyuyor

balım ben kızım yüzünden hiç biyere gidemiyorum çünki sürekli ağlıyo
8 bisküvi çok yaa ben sabahları 3 tane veriyorum sadece

günaydın kızlarr

özlemcim geçmiş olsun canım inşallah dediğin gibi değildir doktordan geince haberdar et bizide

balımcım bencede ilk sefer olarak çok vermişsin cicibebeyi bence dinleme sen başkalarını kendi bildiğin gibi düzenli besle eymeni, Onatda son günlerde emmiyor artık yavaş yavaş başka tatlar almaya başladılar sıcaklarda başladı almıyorlar memeleri

günaydın kızlaa.s.r,ekinsu bizimkide süt bulsa emecekte her zaman olmuyor gerçi bizim burası çok sıcak değil

lajooo, güzel anneeee..
ters giden birşey yok di mi?
ufaklığın uykusuzluğu üzmüştür belki seni...

laf aramızda fotoda en güzel sen çıkmışsın.kaydirigubbakcemile5
Kırmızıları giydim ya ondandır Demoşcumm..Yok çok şükür iyiyiz ama kzım geceleri uyumamaya başladı..Zaten gündüz de uyuyan bi bebek değildi..Aman sağlığı yerinde olsun da..hepimizin sağlığı yerinde olsun..bizde iyi olalımki onlara bakalım
Özlemci Demet in de dediği gibi belki çok farklı bişi söylüycek..Allah çaresiz dert vermesin,inşallah herşey yoluna girer
sizin bebekleriniz gittiğiniz yerde uyuyormu yoksa huysuzlukmu ediyor.eymen çok yer yadırgıyor eve gelince uyuyor

Hayır,kesinlikle uyumuyor..Alışveriş merkezinde arabasında bile uyumuyor..
İlla evine gelecek ...o yüzden akşam gezmesi falan yok bizim :sinifsinif:

özlem bence bi sorun çıkmıcak hayırlı haberle gelirsin inşallah

linay 1 çay kaşığı pekmez verebilirsin bişeycik olmaz zaten artık 6 aylık oldular ama dut yerine üzüm daha iyi kan yapıcı özelliği açısından

herkese günaydın
Umarım bebekleriniz ve siz iyisinizdir. Eski sayfaları okuyorum herkese güzel günler dilerim

aylincim ay bilgilerimi evde unuttum yine kızma yarın inş. getiririm.

elifcim sen ankaranın neresindensin kız sen istanbulun neresindensin der gibi oldu

GÜNAYDIN KIZLAR..

hera naber, sağol bilgi için alayım üzüm pekmezi vereyim bende aşkıma..

gamzecim sorun değil çarşamba günleri güncelleme yapacağım ozaman kadar yazarsın dimi opuyorumnanaktan

ayy bugün işteyim ,sabah geldim ojemi sürdüm :jeyyar: işe başladım..şimdi oğlumu seyrediyorum kameradan..gerçi iş daha iyi serin serin oturuyorum..ev çok sıcak..

yaaa ben bu kocayı napayım..bana nispet yapıyor ,çocuklarımla balkonda brunch yapıyorum bizi rahatsız etme diyor lmaz:

günaydın opuyorumnanaktan

eymene önce 4 bisküvi verdik ağlayınca 4 tane daha yaptık onuda yedi.banada fazla geldi.ama memeyi emmiyor gece uyku sersemiyle emdi. altıncı ayın dolmasını beklemeden gitsemmi doktora.ona göre bir beslenme listesi verir en azından.tam düzene girdi derken hergün yeni bir sorun çıkıyorlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…