Kırmızıları giydim ya ondandır Demoşcumm..Yok çok şükür iyiyiz ama kzım geceleri uyumamaya başladı..Zaten gündüz de uyuyan bi bebek değildi..Aman sağlığı yerinde olsun da..hepimizin sağlığı yerinde olsun..bizde iyi olalımki onlara bakalımlajooo, güzel anneeee..
ters giden birşey yok di mi?
ufaklığın uykusuzluğu üzmüştür belki seni...
laf aramızda fotoda en güzel sen çıkmışsın.kaydirigubbakcemile5
Özlemci Demet in de dediği gibi belki çok farklı bişi söylüycek..Allah çaresiz dert vermesin,inşallah herşey yoluna girerkaan dogdugundan berı gozlerıyle oynuyordu ama cıttı bı bıcımde
ya bıseymı var acaba enfk. falan dıyordum esımde yıne uydurmaya basladınnn diye kızıyordu
her ne kadar goz ardı etsemde içimde garıp bı hıs vardı hatta habıre buraya da yazıyordum acaba gormuyormu vs vs vs diye
bugun tam olarak kaanın goz yapısı degıstı sol goz alt kapagı içe dönmüş daha dogrusu daha da belıgınlestı meger kırpıklerı içte kaldıgından kasındırıyormus ay delı olucam sımdı ya((
entropiyon dıye bıseymıs bu yaslılıkda ortaya cıkarmıs ama dogumsalda olabılıyormus yarın sabah kosucam doktora(
aksamdan berı onu arastırıyorum
korneaya zarar verebılıyormus kırpıkler
toparlanması yanı alınması gerekıyormus kırpıklerın ama bu gecıcı cozum tabı asıl cozum cerrahı mudehaleymıs
aklımı kacırıcam şimdi
nasıl dayanır ne yapıcam allahım yazık yavrum o yuzden bu kadar huysuzlanıyordu demekkı
resımını ekledım cocuk saglıgı ve hastalıkları kısmında
canım bebegım ya( kıyamam ben ona (((
sizin bebekleriniz gittiğiniz yerde uyuyormu yoksa huysuzlukmu ediyor.eymen çok yer yadırgıyor eve gelince uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?