2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inanna teşekkür ederim..iyi gezmeler..
ekinsu ben geldim sen gittin..elektirik kesildi de..))))

merhaba kızlar bugünlerde burası pek bi sakin bebişler bütün vakti alıyor herhalde,monte akşam görmedim mesajını kimse yok diye çıkmıştım
aşık nasılsın cnm paşan nasıl

tünaydın hanımlar nasılsınız??

çağan çok huzursuz du gece yne ne oluyor bu bebeklere bu arada bende şifayı kapmışım boğazlarım dolu burnumda oluşuma kesin geçircem Allahım korusun onu

batuhan bu gün 6. ayına girdi..maşallah batuhana..
elif ırmak,zeynep bade ve oğluşum isa nesim de 5. ayına...hepsininde koca adamlar ve kızlar olduklarını da görürürüz inşallah...

yok değiliz aslında.iş nedeniyle geldik ama kendi isteğimizle.gidebiliriz başka yerlere ama burada benim işim rahat.kızıma ben bakıyorum.başka yere gitsek bukadar rahat olamam.önceden ankarada çalışıyordum tam bir kabustu walla,hemde acilde çalışıyordum.
ısmiye sizin tayin işi ne oldu?

tünaydın kızlar,kahvaltım bu saate sarktı,karnımı doyurayım görüşürüz sonraopuyorumnanaktan

irem bugün kararname kurula verilmiş 15 güne belli olur belli olunca hemen gitmemiz gerekiyoren geç 1 aya taşınırım herhalde siz nerelisiniz eşin ne iş yapıyorki farklı bir şehirde çalışıyorsunuz,ne çok sordum ya

merhaba herkese.umarım keyifler ve bebişler iyidir

biz hiç iyi değiliz.eymenin huysuzluğu artık sinirlerimi iyice bozdu.ne evde duruyor ne de dışarı çıktığımızda.artık eve kapandık bu yaz günündemafoldumbencumartesi akşam nişan vardı iyice huysuzlandı.sinirimden kendimi kasmaktan boynum tutulmuş.pazar günüde arkadaşlarla çay bahçesine indik ordada başladı ağlamaya.arabasıyla gezdireyim dedim arabasındada durmadı.sonra geldik eve ama başıma ağrılar girdi.mafoldumbenniye böyle ya.aç olsa mama veriyorum onuda yemiyor.sizin bebekleriniz nasıl varmı huysuzlukları

balım sanırım bu ara bütün bebekler son performans çalışıyorlar hepimizin çooook sabırlı olmamız gereken bir döneme giriyoruz bundan sonra 3-4 yaşlarına kadar hergün değişik bir huylarıyla karşılaşıcağız.

slm kızlar doktordan geldi iyiyiz çok şükür bi problem yok hastanede herkes batuhanı sevdi yine bugun gelen gecen doktorlar hemsireler bekleyenler bizim sıpada herkese gülücükler saçıyo ellerini uzatıyo gitmek için fırlama ya.

monte batuhanın kanı düşüktü ya o yüzden şekerim.

duygu bodrumda çok yorulmadım gezmekten batuhan gündüz uykusunu uyuyamadı gelirken baya ağladı arabada kaç kere durup indik öyle sustu:) bi de biraz gerilimli geçti ona da gerildim boğazımda acıyo hepsi üstüste geldi.

aşık sağol cnm batuhan bugün 6 aylık oldu şükürler olsun opuyorumnanaktan

selam herkese arkadaslar bana bir fikir versenize ben kizima yavas yavas ek besinleri taddirmaya baslamak istiyorum ne ile baslasam? ben simdi sadece hep emziriyorum siz ne ile baslamistiniz cevablarsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…