2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm güzel anneler.. bu sıralar bakamıyorum ve bu hafta pek bakamayacağım. umarım herkes iyidir.. bebeklerimizin keyfi yerindedir...

arkadaslar bide ben dün okadar güzel bi rüya gördümki sizinlede paylasmak istedim
rüyamda kizimin yürüdüügünü gördüm öyl güzel yürüyorduki bana rkasi dönüktü onu arkadan izledim rüyasi bile cok güzel ALLAhim o günleride görmeyi hepimize nasip etsininsALLAH

tünaydın hanımlar nasılsınız??

çağan çok huzursuz du gece yne ne oluyor bu bebeklere bu arada bende şifayı kapmışım boğazlarım dolu burnumda oluşuma kesin geçircem Allahım korusun onu

ya okuduğum kadarıyla diş çıkarken de olurmuş bööle kısa uyamalar,sık uyanmalar..
çok geçmiş olsun canım,geçecek olsaydı geçerdi şimdiye korkmaa.s.

tünaydın hanımlar nasılsınız??

çağan çok huzursuz du gece yne ne oluyor bu bebeklere bu arada bende şifayı kapmışım boğazlarım dolu burnumda oluşuma kesin geçircem Allahım korusun onu

batuhan bu gün 6. ayına girdi..maşallah batuhana..
elif ırmak,zeynep bade ve oğluşum isa nesim de 5. ayına...hepsininde koca adamlar ve kızlar olduklarını da görürürüz inşallah...

41 kere maşallah

kerem beyin mızmızlığı yüzünden bilgisayarı açık koyup çıkmışım dışarı
kendimizi dışarı attık durmayıncada
ordan anneme uğradık yine mıy mıy geldik tekrar
ayyy gitmem gerek
herkese kolay gelsinnnnnnnnnnnn

hayırdır inşallah cam hayrolsun
inşallah Allah o günlerini de göstersin

kızlar yoğurda pekmez katabiliyormu ,hani peynirle karıştırıyolarya kahvaltı için ikiside kalsuyum sonuçta

gamze bildigimiz sütten yogurt degilmi senin kizin yiyormu peki sade halde

birgülcüm benim oğlum çok seviyor önceleri bildiğin süttn yapıyordum ama inek sütü diye vz geçtim gerçi bir çok yerde okuduğum kadarıyla mayalandıktan sonra verile blirmiş ama yinede içime sinmedi şimdilerde devam mamasıyla yapıyorm bayılyo

ya okuduğum kadarıyla diş çıkarken de olurmuş bööle kısa uyamalar,sık uyanmalar..
çok geçmiş olsun canım,geçecek olsaydı geçerdi şimdiye korkmaa.s.

teşekkür ederim canım benim inşallah geçirmem
şimdi aradım evi uyanmış 2 saat uyumuş şimdide uyanmış ama gözleri kapalı öyle yatıyım salla beni diyormuş

ismiye ben erzurumluyum eşim siirtli.ankarada çalışırken tanıştık.eşim tedaşta çalışıyor,ben att yim.ankarada çok yoğun çalışıyordum,evlensek birbirimizi göremiycektik işlerimiz nedeniyle.ankaradaki tedaşta özelleşecekti.bu nedenle buraya geldik.1,5 yıldır buradayız.ama bazen çok sıkılıyoruz.gitmeyi düşünüyoruz ama işte burada kızıma bakabilimyorum,başka şehire gitsek bakıcı filan bulmak lazım.
CADIARZU

irem biz evlendiğimizden beri sürekli geziyoruz en uzun kaldığım yer burası oda 3 yıl bazen çok zorlanıyoruz ne benim ailem nede eşimin ailesi yanımızda değil canın sıkılsa çıkıp gidebileceğin birini bulmak çok zor ama yinede zaman geçiyor sıkıntılar aşılıyor bence düzenini bozma orda rahatsanız alışırsın biraz zaman geçmesini bekle

ah ah biz de uzun zamandır dönüş yolunu kucaamızda geliorusssklava:
canım seni çok i anlıorum ,insan çaresiz kalıo,ikilemler yaşıo..ama bi çaresini bulamadım ben:uhm:umarım kısa sürera.s.

ya işte kızım olmasaydı düzenimi değiştirebilirdim.burada kimsem yok.ama kızıma bakabilmem büyük şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…