gamze yogurdu kendinmi yapiyorsun??
hera bilgilerin icin tskürler cam rende ne bilmiyorum normal rendeden gecirsem olurmu
evet birgülcüm k.valide yapıyor ben bir kez yaptım şimdi o yapıyor günlük yapıyoruz canım
tünaydın hanımlar nasılsınız??
çağan çok huzursuz du gece yne ne oluyor bu bebeklere bu arada bende şifayı kapmışım boğazlarım dolu burnumda oluşuma kesin geçircem Allahım korusun onu
tünaydın hanımlar nasılsınız??
çağan çok huzursuz du gece yne ne oluyor bu bebeklere bu arada bende şifayı kapmışım boğazlarım dolu burnumda oluşuma kesin geçircem Allahım korusun onu
batuhan bu gün 6. ayına girdi..maşallah batuhana..
elif ırmak,zeynep bade ve oğluşum isa nesim de 5. ayına...hepsininde koca adamlar ve kızlar olduklarını da görürürüz inşallah...
arkadaslar bide ben dün okadar güzel bi rüya gördümki sizinlede paylasmak istedim
rüyamda kizimin yürüdüügünü gördüm öyl güzel yürüyorduki bana rkasi dönüktü onu arkadan izledim rüyasi bile cok güzel ALLAhim o günleride görmeyi hepimize nasip etsininsALLAH
gamze bildigimiz sütten yogurt degilmi senin kizin yiyormu peki sade halde
ya okuduğum kadarıyla diş çıkarken de olurmuş bööle kısa uyamalar,sık uyanmalar..
çok geçmiş olsun canım,geçecek olsaydı geçerdi şimdiye korkmaa.s.
irem bugün kararname kurula verilmiş 15 güne belli olur belli olunca hemen gitmemiz gerekiyoren geç 1 aya taşınırım herhalde siz nerelisiniz eşin ne iş yapıyorki farklı bir şehirde çalışıyorsunuz,ne çok sordum ya
kızlar yoğurda pekmez katabiliyormu ,hani peynirle karıştırıyolarya kahvaltı için ikiside kalsuyum sonuçta
batuhana dr dişler hareketlenmiş dedi bakalım ne zaman patlıcak
merhaba herkese.umarım keyifler ve bebişler iyidir
biz hiç iyi değiliz.eymenin huysuzluğu artık sinirlerimi iyice bozdu.ne evde duruyor ne de dışarı çıktığımızda.artık eve kapandık bu yaz günündemafoldumbencumartesi akşam nişan vardı iyice huysuzlandı.sinirimden kendimi kasmaktan boynum tutulmuş.pazar günüde arkadaşlarla çay bahçesine indik ordada başladı ağlamaya.arabasıyla gezdireyim dedim arabasındada durmadı.sonra geldik eve ama başıma ağrılar girdi.mafoldumbenniye böyle ya.aç olsa mama veriyorum onuda yemiyor.sizin bebekleriniz nasıl varmı huysuzlukları
irem biz evlendiğimizden beri sürekli geziyoruz en uzun kaldığım yer burası oda 3 yıl bazen çok zorlanıyoruz ne benim ailem nede eşimin ailesi yanımızda değil canın sıkılsa çıkıp gidebileceğin birini bulmak çok zor ama yinede zaman geçiyor sıkıntılar aşılıyor bence düzenini bozma orda rahatsanız alışırsın biraz zaman geçmesini bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?