gözünüzaydın canım geçmiş olsuncok guzel bi haberim var...sevincimi paylasmak istedim...simdi doktordn mail geldi...gonderdigimiz kaka numuneleri temiz cikmis..hos sonrasinda kan gormustum sanki ama...neyse sanirim diyet ise yaradi...Allahim sana sukurler olsun...cooook seyi cikarmistim listeden ama olsun oglum saglikli olsun da...ay uyansin mujdeyi verecem ona da..hos o meme ariycak..olsun onu de veririmzemuszemus
aaaaaaaaaaaa:sm_confused:
ilk kez tükanı ben açıyorum
haydi rast gele
ilk gelenden siftah alırım ona göreklava:
günaydın millet
dün nerdeyse hiç giremedim
artık kerem hiç durmuyo nerdeyse canım çıkıyo
bişi sorcam kızlar kerem
ne zaman kahkaha atsa hıçkırk tutuyo sizdede oluyor mu bu???
günaydın hanımlar..
ekinsu doymuyor olabilir canım..benimkide aynı bir haftadır.doymuyormuş meğer.bu gecede yetmedi süt.akşam yoğur yedirmiştim saat 4 e kadar bir kez uyandı.yoğurt idare etti.4 den sonra uyumadı..nasıl artırabilir ki bu sütü..mama da almıyor.gözü kapalı mızıklanıp duruyor..sabah kaşık maması yedi de rahatladı..
ek gıda zormuş ya bütün gün ne yedirsem diye düşünüp duruyorum..sürekli bir şeyler hazırlıyorum.kalan zamanda da yemeye çalışıyoruz..bu gün ne çorbası yapsam acaba?????
kızlar çorbalara eti ne zaman katacakmışız bilginiz var mı???
ay ekinsu bu adam nie bööle yapıo annesine!!!valla ben artık ağlamaya dayanamıorum bi anda 0 lanıorum..,tabi nil kahvaltı yapmadı ,poposu acıdı heralde ağladı ağladı,emdi uyudu,kahvaltısını annesi yedi(ay büyümeleri ii oldu ben hiç bööle sağlıklı kahvaltı hazırlamadım)
lidacım geçmiş olsun,umarım daha da ii olcaksınız
kerem hiç ek gıda almıo mu canım,bravo valla nası emziriosun,ben 1 hafta sadece emzirdim de boşanıodum:))hahha bu arada dün kociş ben seni mutlu edemiosam boşanalım dedi :))öle kahve içerken:))bunları konuşacağımızı hiçç düşünmezdim!!
maşallah canım ne güzel yettirmişsin sütünü ama artık yeterli gelmiodur hem porsiyon olarak hem de vitaminler .. açısından..vermiyorum daha duygucum bazen meyva suyu veriyorum arada
1 hafta emzirdim sadece boşanıyodum anlamadım canım ya neden ki??
ya ben doğuran kadının ilk bir sene eski psikolojisine dönmesinin mümkün lmadığını düşünüyorum eşlere çok şey düşüyo
acaba sorun nerde duygucum objektif bakarsan olaya senle yeterince ilgilenmemesimi
yoksa o adam aşık olup evlendiğin adam değil mi artık
değişim nerde???
günaydın herkese.çok yorgun ve juykusuzum.irem yarm saat aralıklarla uyandı.sabah uyutiyim dedim uyumadı.mecburen kalktım uyur gezer gibi.lida geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?