2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
afiyet olsun nil hanımm:)))
yarasın
çok şeker çıkmışsınız inanna
bende kahvaltı yapıyorum sizede afiyet olsun
kahvaltı bende isteyen buyursun:)))))))))

günaydın kızlar herkese iyi günler benim canavar bu gece mahvetti beni zırladı durdu yarım saatte bir uyandı durdu mızır mızır mızır ay hiç uyuyamadım nasıl uykum var anlatamam valla
gözünüzaydın canım geçmiş olsun

başakcım bizimkide ne zaman kahkaha atarak gülse anında hıçkırık tutıyor bende öyleyimdir bana çekmiş sanmıştım bende demek değilmiş benneyaptımki

ekinsu aşık günaydın
ekinsu umarrım gündüz uyur da dinlenirsin
lida gözün aydın canım inşallah bu son olur tekrarlamaz
kerem de sanırım aetık doymuyo kızlar çok mızmız sürekli
dr randevumuz cumartesi umarım ek gıdaya başla der

günaydın hanımlar..
ekinsu doymuyor olabilir canım..benimkide aynı bir haftadır.doymuyormuş meğer.bu gecede yetmedi süt.akşam yoğur yedirmiştim saat 4 e kadar bir kez uyandı.yoğurt idare etti.4 den sonra uyumadı..nasıl artırabilir ki bu sütü..mama da almıyor.gözü kapalı mızıklanıp duruyor..sabah kaşık maması yedi de rahatladı..
ek gıda zormuş ya bütün gün ne yedirsem diye düşünüp duruyorum..sürekli bir şeyler hazırlıyorum.kalan zamanda da yemeye çalışıyoruz..bu gün ne çorbası yapsam acaba?????
kızlar çorbalara eti ne zaman katacakmışız bilginiz var mı???

ay ekinsu bu adam nie bööle yapıo annesine!!!valla ben artık ağlamaya dayanamıorum bi anda 0 lanıorum..,tabi nil kahvaltı yapmadı ,poposu acıdı heralde ağladı ağladı,emdi uyudu,kahvaltısını annesi yedi(ay büyümeleri ii oldu ben hiç bööle sağlıklı kahvaltı hazırlamadım)
lidacım geçmiş olsun,umarım daha da ii olcaksınız
kerem hiç ek gıda almıo mu canım,bravo valla nası emziriosun,ben 1 hafta sadece emzirdim de boşanıodum:))hahha bu arada dün kociş ben seni mutlu edemiosam boşanalım dedi :))öle kahve içerken:))bunları konuşacağımızı hiçç düşünmezdim!!

ben hazırlamayacağım sanırım artık çünkü hazırladıklarımı yemio!!dün denemek için milıpanın tavuklu karışık sebzelisini aldım(nil 1 hafta memeden başka bişi almadı)deneyeyim dedim 4/5 ini yedi:1shokldum tabi:roflol:
hemen milupanın çorbasını aldım bugün deneyeceğimcokacimcoook
bi de kutu aptamil,5 meyveli mi neydi:uhm:
ben anladım nil sütten bıktı..
ha bi de helva sanırım dooru çünkü 1 damla kalmamıştı ben de 2 saat bekleyip bi de helva yedim ,eski haline geldi..

vermiyorum daha duygucum bazen meyva suyu veriyorum arada
1 hafta emzirdim sadece boşanıyodum anlamadım canım ya neden ki??
ya ben doğuran kadının ilk bir sene eski psikolojisine dönmesinin mümkün lmadığını düşünüyorum eşlere çok şey düşüyo
acaba sorun nerde duygucum objektif bakarsan olaya senle yeterince ilgilenmemesimi
yoksa o adam aşık olup evlendiğin adam değil mi artık
değişim nerde???

maşallah canım ne güzel yettirmişsin sütünü ama artık yeterli gelmiodur hem porsiyon olarak hem de vitaminler .. açısından..

ona göre ne sorunu???öle dioklava:
ben de çok uzak olduğumuzu ,paylaşımımızın bittiğini düşünüorum:1no2:
ya aslında bilmiorum ,tarif edemiorum(ona da anlatamadım zati)içim huzursuz
belki çok rutin olmamız..şimdi düzeldik ama umarım bi daha olmaz çünkü ben de o da çok sıkıldık bu sefer kesin mahkemeye gider:çok üzgünüm:

günaydın herkese.çok yorgun ve juykusuzum.irem yarm saat aralıklarla uyandı.sabah uyutiyim dedim uyumadı.mecburen kalktım uyur gezer gibi.lida geçmiş olsun.

irem bu gece aynı durum bizdede vardı 30 dk da 45 dk da bir uyanmaktan canım çıktı birde mızırdanıp duruyor sanki bir sıkıntısı varda uyuyamıyor gibi şimdi tekrar uyuttum az önce kalkınca biraz ıhlamur veriyim diyorum soğuk falan aldıysa iyi gelir

ekinsu aynen walla.yanıma alıyorum gözü kapalı sağa sola dönüp duruyor,mızırdanıyor.tekmeler atıyor ama gözü kapalı.şimdi ayağımda sallıyorum,ama uyumamak için direniyor.

siirt çok sıcak,sadece badiyle bırakıyorum,bende soğuk aldığından şüpheleniyorum.biraz sıcaktı vücudu,şurup verdim az önce.

bende öyle kısa kollu kısa bacaklı giyiyoruz gece gündüz hafta sonu biraz rüzgar aldı ondan soğuk almışmıdır diye düşündüm bende ama bir yandan da sıcak havalardaki azıcık rüzgardan da nem kaparsa yandık diyorum yani alışması lazım biraz

siirtten gitmeyi düşünüyoruz ama burada işim rahat.kızıma kendim bakıyorum.bakalım ne yapcaz.ama aileme yakın olmayıda istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…