2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bugun kahvaltıya başlıcam batuhana şimdi uyuyor uyanınca bebe ekmeği aldım 90 cc mama 1 dilim ekmek 1 tatlı kağışı labne koyucam bakalım begenecek mi

bazen sabretmek çok zor oluyor kendimi tutamıyorum bağırıyoum işte.

birgül meyve suyuyla başla yavaş yavaş artır sonra meyve püresi sonra yoğurt sonra sebze çorbası şeklinde devam edeceksin

birgül cüm ben de daha başlamadım ama zamanı gelince meyve ile başlamayı düşünüyoum canım gerçi bu aralar yoğurt veiyoruz sadece

hulya ben yaklaşık 1 aydır yoğurt veriyorum arasırada hazır püre veriyorum;birgün püre birgün yoğurt mesala geri kalan zamanlarda emziriyorum,ben doktora sormuştum ilk başlarken 15 gün yoğurt ver sonra yumurta sarısı ver öyle devam et demişti bende biraz kafama göre veriyorum,yumurtayı daha 1 gün verdim senin sütünmü azaldı yoksa zamanı geldi diyemi vermek istiyorsun.

elmayla başla cnm cam rendede rendele çok çok ince bir süzgüden veya tülbent gibi bişeyden geçir

balım insanız bazen hepimizin sabrı taşıyor ama bağırıncada birşey anlamıyorki annesi,

merhaba herkese,bir saattir geçmişi okuyorum amma yazmışsınız,bütün bebekler bu aralar huzursuz

benim kızımda öyle dışarı çıkınca çok mızmızlanıyo hafta sonu mahvetti beni -tatlicadiarzu- i,
umarım düzene girer yoksa mideme kramp giriyo sinirden,tabii eşimde hiç yardımcı olmuyo o na sinirleniyorum asıl,
kızlar cuma günü buluşmaya bende gelmeyi düşünüyorum alışveriş merkezinde buluşmak daha iyi değilmi bebeklerle,palladiumda buluşabiliriz ne dersiniz?

heracim cok tesekkür ederim ben bir hafta bu elma rendesini deneyim bakalim umarim hosuna gider kiziminda hera sen verdigin yogurdu kendinmi yapiyorsun hazir yogurtlar nasil acaba onlardan denesemmiki ben kendim yogurt mayaliyorum ama onu kizima verdigim zaman hosuna gitmiyor

yoğurt yapmak istemeyenler doktora sordum sütaş babymixi sordum verebilirsin dedi bilginize

hulya yavaş yavaş başla istersen yoğurtla meyveyle falan tatlarına alıştır,sonra zorlanmasın 1 ay sonra nasılsa başlıyacak.

kendim yaptım hep cnm ama geçenlerde babymix aldım bebek yoğurdu onu da sevdi doktorda verebilirsin dedi bilmiyorum kendim mi yaparım onu veririm. tek yoğurdu sevmezse içine meyve püresi yada bebe bisküvisi koyabilirsin cnm.

ben almanyadayim o yogurtu burdan nasil bulabilirim acaba ama bu zamana kadarda hic görmedim diger
danone aptamil gibi yogurtlar olmazmi acaba bugün disari gitsemde alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…