alisha duruda öksürüyodu özellikle geceleri bugün dr.gittiğimizde geniz akıntısı varmış oyüzden öksürüyomuş belki nazında sorunu aynıdır mafoldumbenbuluşma yerini sana msj atıyorumkaydirigubbakcemile2
montesori kız valla fantazi dünyan çok gelişmiş çok tv izlemişsin sen:roflol:gel canım korkma bizden bak aylin le emel buluştu bişeycik olmadı korkma aylinden zararsızlülülülülülü
kız fifoş şimdi senin tarifle yaptığım yoğurdun tadına baktım ıyyyyyyy çok iğrenç ya activayıda zaten sewmedım onuda attım çöpe,yazık kuzum yiyodu ama ben dayanamadım vermedım gerı kalanı
burda foça yoğurdu var katkısız onla denicem bide
Yok canım daha gelmedi, önce gezecekmiş.Sivasa gitti , oradanda tokata geçecek.Sonra belki izmir, arkasından buraya gelecek.
Egede iyi, çığlık atarak isteklerini yaptırmayı öğrendi bizim sıpa.
http://www.haditiklat.com/pics/8ebd570a1d250cccb0ed67fc7261a96e.jpg
Küçük sıpamın resmini koydum bakın, nasıl olmuşhihoyyyt
Maşallah deyin haaaaaaa.....
maşallah meral ege epey büyümüş ben görmeyeli,eeee ne zaman geliosunuz yine izmire canım arkadaşım bi senle görüşebildik,opuyorumnanaktan
dünürüm yoğurdu koydum dolaba,kavanozdaki daha bi sulu olmuş ama termos bardaktaki daha kıvamli yoğurda benzemiş,şimdi dolaptada mı kalması lazım bıraz kıvam alması için yoksa hazırmı artık?
ohhh mis gibi kokular gelio fırınımdan böreğim pişti,şimdi bide çay yapiim keyif yapcam buguncokacimcoook
yok yoğurdu dökmedimde maya olarak kullandığım activayı attım çöpe,içinden 1 kaşık aldım gerı kalanı çöpe,bide 4 lü satılıo kaldı 3 tanesı elimde,ama yoğurduda dökücem sanırım prebiyotık die tadı farklı oldu sanırım,sen neyle mayalıosun meral?
ewet hera çok guzel o ,sendemi ondan yapıosun yoğurdu?
merhaba bayanlar gelip arada okudum ama yazmaya fırsatım olmadı bu kız bana ne iş yaptırıyor ne birşey,ne zaman tam uyuttum desem arkamdan kalkıyor beni görürse babasında bile durmuyor yapışk ikiz gibi geziyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?