2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hooooooop ebat farkı var bizimkilerin metin 6,800 lerde berrak etine dolgunkaydirigubbakcemile3olmaz dedi bizim ki kardesi gibi dururum anne dedi kaydirigubbakcemile2onun da bir gururu varmıs napiiiiim....
bende denerim su kebabı

ula filiz senin yüzünden adım meraklı oldu. gizli kapaklı konuşursan merak ederim tabi :mymeka:

alisha duruda öksürüyodu özellikle geceleri bugün dr.gittiğimizde geniz akıntısı varmış oyüzden öksürüyomuş belki nazında sorunu aynıdır mafoldumbenbuluşma yerini sana msj atıyorumkaydirigubbakcemile2
montesori kız valla fantazi dünyan çok gelişmiş çok tv izlemişsin sen:roflol:gel canım korkma bizden bak aylin le emel buluştu bişeycik olmadı korkma aylinden zararsızlülülülülülü

ii canım saol uğraşıp duruorum ew iş berrak,annem geçen cuma döndü artık adanaya yalnızız
sen nasılsın duru nasıl

ben korkmuyom kimseden yaaaaaaaaaaaaaaşakkıdısenaryo eşime aithem bana yan bakanı:mymeka:bensiz eglenin yazık metin de duru yu görcem diye hoplayıp zıplıyodu

kız fifoş şimdi senin tarifle yaptığım yoğurdun tadına baktım ıyyyyyyy çok iğrenç ya activayıda zaten sewmedım onuda attım çöpe,yazık kuzum yiyodu ama ben dayanamadım vermedım gerı kalanı
burda foça yoğurdu var katkısız onla denicem bide

foça yoğurdu çok güzel en sevdiğim yoğurt o. bi de katkısız olduğu için çabuk ekşiyor ötekiler 1 ay duruyo hala aynı oluyor tadı -tatlicadiarzu-

waterfull masALLAH ogluna ne tatli olmus
ayni benim kizimda artik ciglik atarak dedigini yaptiriyor bide bu aralar cok kucak istiyor cok kucakci oldu

bu arada ne güzel herkes toplaniyor biz yurtdisindakiler ne yapacaklar :1rolleyes:

Hepinize teşekkürler oğluşum adına, aslında kendisi yazacaktı ama uykusu geldiği için anne sen benim adıma yazıver dedi:roflol:

Afiyet olsun esracım sana da, çayının keyfini çıkar böreğinle birlikte.
İzmire gelmem şimdilik zor , yaz dönemi bizim bütün kardeşler buraya toplanacak.Oğluşum teyzeleri, ablası, abisi ile denize gidecek, yüzecek:lepi:
Aylincim, görüyorsun değil mi senin adını nasıl çıkardılar:))))Kıskançlık böyle yapıyor demekkiiiihihoyyyt

yok yoğurdu dökmedimde maya olarak kullandığım activayı attım çöpe,içinden 1 kaşık aldım gerı kalanı çöpe,bide 4 lü satılıo kaldı 3 tanesı elimde,ama yoğurduda dökücem sanırım prebiyotık die tadı farklı oldu sanırım,sen neyle mayalıosun meral?

merhaba bayanlar gelip arada okudum ama yazmaya fırsatım olmadı bu kız bana ne iş yaptırıyor ne birşey,ne zaman tam uyuttum desem arkamdan kalkıyor beni görürse babasında bile durmuyor yapışk ikiz gibi geziyoruz

Ben bir gün önce yaptığım yoğurtla mayalıyorum canım.
İlk yoğurt içinde sütaş almıştım, yani özel birşey yapmadım.

İsmiye maşallah saçları ne güzel olmuş öyleeee.
Bizim oğlanda öyle ya bende ya anneannesinde.Kucak kuşu oldu iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…