oh inaysa senden rahati yok ne güzel benim esimde banyoyu temizlese ama nerdee
ama hakkini yemeyim simdi kocamin cok güzel kahvalti hazirlar
slm kizlar nasilsiniz bayadir girmiyorum hava cok sicak mayisip kaliyorum tabi okumayi ihmal etmiyorum.herkes iyidir umarim kizlar.benim bu aralr en gayret ettigim sey kilo vermekk.1bucuk ay icinde 6kilo veremm lazim ama olmaz dimii.yani gitmez bu kilolarrrr
tembel dötlü basar annesi benim sözünü ettiğim bebek çok farklıydı ya da bana mı öle geldi babasının kucağındaydı bakamadım fazla??günaydın kızlar
duygucum maşallah nile bizimki daha basamıyor tembel dötlü
geceyi aşılardan sonra ateşsiz atlattık çok şükür ama çocukta genel bir mızmızlık var ondandır herhalde
hehehe görümcen mi gelio kıs,hani kaynanadelikafadulden:roflol::roflol::roflol:kıs nerde benden rahatı yok ablası gelcek bugünde onlara iyi davranmam için yalakalık yapıyor işte pek istemiyorum ya onları biliyor arıza çıkarmim diye ne istersem yapar bu bir kaç gün onlar gidinceye kadar sonra herşey eski hamam eski tas bende bu durumu kullanabildiğim kadar kullanıyorum
günaydınlar hanımlar bu sabah erken ciyiz dr çağan için erkenden kahvaltı yaptır dedi 8,30 da kahvaltı verdim yemedi aman ben gne eskisi gibi 10,30 da kahvaltı verim çocuğa napim artık gidimde kendimize kahvaltı hazırlıcam gelicem gene ösleyin beni anacım
günaydınnn opuyorumnanaktan
duygu maşallah nile batuhanda öyle kıpır kıpır ne yapacağını şaşırıyor:)
işallah canım,korkma sen..kirpikleri nası oldu beyefendinin:uhm:gunaydn arkadaslar
bılg. ne oldu bılmıyorum klavye takılıp duruyor kımı harf cıkmıyor( delırıcem bıseyler yazmak işkence oldu
kaanın agzındakı beyazlıklardan bahsetmıstım dıse benzeyen ama dıs olmayan seyler..
ezra kıstten bahsetmıs, tahmın etmıstım dıs olmadıgını bugun dr goturucem umarım muhım bısey degıldır
:sm_cool::sm_cool:sizin de ezginin de yarı yaşı kutlu olsun:teytey:günaydın annişlera.s.bizim bugün altı ayımız doldu:teytey:nasıl hızlı geçiyo zaman.emel sizinde yarım yaşınız kutlu olsu dün söylemeyi unuttum:içelim:
merhaba herkese
çok sıcak ya klimayı açıp uyuttum eymeni.evi süpürmem lazım ama hiç yapasım yok:umursamaz:
Gecmiş olsun Özlem ıns onemlı bırsey degıldır Pamukcuk olabılır mı acaba ??gunaydn arkadaslar
bılg. ne oldu bılmıyorum klavye takılıp duruyor kımı harf cıkmıyor( delırıcem bıseyler yazmak işkence oldu
kaanın agzındakı beyazlıklardan bahsetmıstım dıse benzeyen ama dıs olmayan seyler..
ezra kıstten bahsetmıs, tahmın etmıstım dıs olmadıgını bugun dr goturucem umarım muhım bısey degıldır
merhaba herkese
çok sıcak ya klimayı açıp uyuttum eymeni.evi süpürmem lazım ama hiç yapasım yok:umursamaz:
kızlar Onat bir çığlık atıyor bir çığlık atıyor ev çınlıyor valla sizinkilerde böylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?