2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar

duygucum maşallah nile bizimki daha basamıyor tembel dötlü

geceyi aşılardan sonra ateşsiz atlattık çok şükür ama çocukta genel bir mızmızlık var ondandır herhalde

oh inaysa senden rahati yok ne güzel benim esimde banyoyu temizlese ama nerdee
ama hakkini yemeyim simdi kocamin cok güzel kahvalti hazirlar

kıs nerde benden rahatı yok ablası gelcek bugünde onlara iyi davranmam için yalakalık yapıyor işte pek istemiyorum ya onları biliyor arıza çıkarmim diye ne istersem yapar bu bir kaç gün onlar gidinceye kadar sonra herşey eski hamam eski tas bende bu durumu kullanabildiğim kadar kullanıyorum

günaydınlar hanımlar bu sabah erken ciyiz dr çağan için erkenden kahvaltı yaptır dedi 8,30 da kahvaltı verdim yemedi aman ben gne eskisi gibi 10,30 da kahvaltı verim çocuğa napim artık gidimde kendimize kahvaltı hazırlıcam gelicem gene ösleyin beni anacım

günaydınnn opuyorumnanaktan

duygu maşallah nile batuhanda öyle kıpır kıpır ne yapacağını şaşırıyor:)

gunaydn arkadaslar

bılg. ne oldu bılmıyorum klavye takılıp duruyor kımı harf cıkmıyor ( delırıcem bıseyler yazmak işkence oldu

kaanın agzındakı beyazlıklardan bahsetmıstım dıse benzeyen ama dıs olmayan seyler..
ezra kıstten bahsetmıs, tahmın etmıstım dıs olmadıgını bugun dr goturucem umarım muhım bısey degıldır

günaydın annişlera.s.bizim bugün altı ayımız doldu:teytey:nasıl hızlı geçiyo zaman.emel sizinde yarım yaşınız kutlu olsu dün söylemeyi unuttum:içelim:

bizim kızın uyumaya hiç niyeti yok oyun derdinde hala,ne güzel saatli uyurdu önceden ya,uyusada işlerimi yapsam

uyuduu:lepi:ben kaçar hemmen yemeğimi yapayım diğer işler önemli değil,görüşürüs kıslarkaydirigubbakcemile2

ayyyyyyyyy kiyamm ben sana gulercim sen her halinle guzelsin seker bebek emziriyorsun hem ne kilosuymus cok guzelsin sen bu halinleeeeeee:CüvCüv:

merhaba herkese

çok sıcak ya klimayı açıp uyuttum eymeni.evi süpürmem lazım ama hiç yapasım yok:umursamaz:

günaydın kızlar

duygucum maşallah nile bizimki daha basamıyor tembel dötlü

geceyi aşılardan sonra ateşsiz atlattık çok şükür ama çocukta genel bir mızmızlık var ondandır herhalde
tembel dötlü basar annesi benim sözünü ettiğim bebek çok farklıydı ya da bana mı öle geldi babasının kucağındaydı bakamadım fazla??
aman ha bugünde gözün üstünde olsun Allah korusun..
hehehe görümcen mi gelio kıs,hani kaynanadelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
günaydınnn opuyorumnanaktan

duygu maşallah nile batuhanda öyle kıpır kıpır ne yapacağını şaşırıyor:)
canım batuhanada valla biz 1 sn yi boş geçirmioruz,uykudan kalktığı an görenler ne kadar hareketli diohalbuki o anlar benim dinlenme anlarım:teytey::teytey:
işallah canım,korkma sen..kirpikleri nası oldu beyefendinin:uhm:
günaydın annişlera.s.bizim bugün altı ayımız doldu:teytey:nasıl hızlı geçiyo zaman.emel sizinde yarım yaşınız kutlu olsu dün söylemeyi unuttum:içelim:
:sm_cool::sm_cool:sizin de ezginin de yarı yaşı kutlu olsun:teytey:
merhaba herkese

çok sıcak ya klimayı açıp uyuttum eymeni.evi süpürmem lazım ama hiç yapasım yok:umursamaz:

tatlı rüyalar görsüna.s
boşver işiiiiii

nil uyandııdelikafadulden

Gecmiş olsun Özlem ıns onemlı bırsey degıldır Pamukcuk olabılır mı acaba ??

merhaba herkese

Uff aynen bir ton iş beni bekliyor zatende hiçbirseyi yetiştiremiyorum. Temizlik yapıcam kıza mama hazırlıyacam Esimde bugun benimle işe gitmedi offf offff

evi süpürmeye başlamıştım makine bozuldu lmaz:neyse bozulmasaydı ben süpürcektim evi ama kısmet değilmiş işte:umursamaz:

ekinsu eymende öyle.geçen gün hastahaneyi dar getirdi çığlıklarıyla.bir kaç insan gördümü benim oğlanda çok seviniyor mutluluktan çığlık atıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…