2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkeseee............
bugün oğlumla gece hiç uyumadık saat başı uyandı.. uykusuzluktan ölüyorum.. ama sabah uyandığımızda bi baktımkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oğlumun dişi çıkmışşşşş...... patlak vermiş ele geliyo zemuszemuszemuszemus

geçmişi okuyum geliyorummm

mrb kızlar hayırlısı olsun reyhan darısı başımıza, biz iiz aylincim ev çok pis gözüküo gözüme sinirimi bozuyo, bizde haftaya cuma annemlerle tatile gitmeye karar verdik babamız gelemiycek napalım hiç yapmamaaktan iidir egus napıo
nazı sleeperda uyutuorum 2gündür, kolayıma gelio sallanmaya alışırmı acaba

REYHAN hayırlı olsun dişiniz..

ayşegülcüm boşver takma kafana..kadın gelmedimi ?
eguş iyi ablasıyla bugünde ben işteyim..biz bu akşam yola çıkacağız kısmetse..
sanada iyi tatiller ,ne zaman döneceksin?
aman alışsın boşver,zamanı gelince bırakacaklar nasılsa ?

marsg naber canım..ezgi nasıl ?
sen emelin dediği damlayı bulmadığın söylemişsin..
biz bulduk burda..başka yerlere de bak istersen yada ben göndereyim sana kaydirigubbakcemile2

NABER KIZLAR..

nil cadısı nasıl oldu annesi,keyfi yerinde mi ?
saol canım ii ,uyudukça daha da ii oluo bi de çişi kokmasa:roflol:
hayırlı olsun,darısı başımıza
benim evi hiç görmedelikafaduldengit valla kafayı dinle:teytey::teytey:

ii yolculuklar canım ne zamjan gelcen:uhm:

cnm yeni kadın çarş cumrtesi gelio, yetmiyo bana ya başka bulmam lazım bunun boş günü yok başka
ben 10unda gidip en geç 16sında dönücem 17sinde aşılarımız var çünkü, ii yolculuklar cnm sizede bol bol dinlen enerji depola, sen çalışan bi annesin işin bizden zor

ay kızlar dün taşıncağımız eve baktık,sinir oldum leş gibi duvarlar resmen siyah,nası yaşamışlar orda??
bi de çok küçük geldi gözüme bi de bi tarafı yan binayla çok yakın offf ev bulamıorum s,n,r oldum,

evet cnm ptesi çarş cuma, 9dan 2ye kadar, 400veriodum varmı bildiiniz:)
saol duygcm nazın da kulağı kaşınıyo ama uykusu gelince, ya da koca istiyo bilemicem:)

reyhan gözünüz aydıun canım işallah 32 sinizde görürsünüz darısı bizimde başımıza
aylin iyi yolculuklar akşam göremeyebilirim seni iyi attiller şimdiden bol bol dinlen denize gir
dünürüm sadece görümce geliyor öbürleri yok amanda gelmesinler zaten yemekleri yaptırdım şimdi kocişe ben uğraşamam dedim çocukla birde yemek zor zaten çağana zor yapıyorum dedim yaptı şimdi işe gitti bir pilavı ben yapıcam :)))
kıslar abimleri işten çıkarıyolarmış ya çok üzüldüm bu ayın sonunda bitiyormuş işi işallah bir an önce yeni iş bulur önümüz kış çok zor olur yoksa

hahahhahha:))ayşegül ilahi:)))
işallah bulursun birini canım bu arada sana da ii tatiller şimdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…