2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inci kıs ne korkutmuşsun adamı::))
işallah bulur hemen iş gerçekten ülke gittikçe beter oluo bunların elinde..teğet geçiorus herşeyi...

işallah duygucum ya bir an önce bulur önümüz kış birde kızı var okula giden dersane masrafları falan bende işi bıraktım yoksa çok problem değildi bir şekilde hallederdik ama bakalım kısmet artık kışa belki bende iş bakarım

sor bakalım emelcm ama o daha fazla ister çok uzak ama sor belki ihtiyacı vardır
inci cnm üzüldüm ya buaralar herkes işsiz benim eşim de bi senedir iş alamıodu şimdi aldı bi tane çok şükür, 2010 daha da kötü olcakmış Allah yardım etsin herkese ekmek aslanın midesinde artık
teşk edrim duygucum taşınmakta çok zor iş nille iyi cesaret ediosunuz valla oturduunuz evden nie çıkıosunuz
gülcecim mrb nasılsın
bugün çok ters bigün ya, mısır pişirdim pişmedi saatlerdir düdüklüde, kızın püresini de çok pişirmişim tencerenin dibi yanmış off çok sinir

saol ayşegülcüm haklısın valla ekmek aslanın ağzında artık mısırı boşverde nazın püresine üzüldüm kalk bidaha yap bakim cimcimeye püreyilmaz:

saol ayşegülcüm haklısın valla ekmek aslanın ağzında artık mısırı boşverde nazın püresine üzüldüm kalk bidaha yap bakim cimcimeye püreyilmaz:

buharda yapıorum sebzeleri, pirinçler yanmış bida yaptm cnm o kadar uğraştım 2kaşık yedi gerisini püskürttü zilli

incicim inşallah bir an önce işi düzelir abinin benimde kardeşim 4 aydır işsiz fabrikada işçiler greve gitmiş fabrikada lokavta öyle olunca herkesi belirsiz bir süre için çıkardılar fabrikada çalışmıyor durdu yazık bekliyor kaç aydır

buharda yapıorum sebzeleri, pirinçler yanmış bida yaptm cnm o kadar uğraştım 2kaşık yedi gerisini püskürttü zilli

ay yapması değilde yemiyolar ya o biraz zorluyor bizi

işallah canım Allah herkesin yardımöcısı olsun
çağan uyandfı ben kaçar

deryaaaaa sen hangi eczaneye sordun canım ben dün aldım bizim buradan aylinde başka bir yere sormuş ordada varmış

merhaba kızlar.keyifler yerindedir inşallah.dün kızımı doktora götürdüm,pamukcuk olmuş.meme emmiyor,zaten zorla emziriyordum şimdi hiç emmiyor.damla verdi doktor,bide sizlerin söylediği gibi karbonatlı suyla sil dedi.yine az kilo almış dedi.napiyim çocuğun bünyesi az kilo alıyorsa.okadarda uğraşıyorum...adam takmış 2-3 ay önce ayda 900 gr alıyordu şimdi niye 300-500 alıyor diyor.6. aydan sonra artık ayda 300 gr alacaklarmış bebişler.

reyhan dişiniz hayırlı olsun,darısı başımıza.

irem Onatda ilk aylarda hep 800-900 gr alıyordu geçen ay 370 gr almış bu ayda 330 gr almış bizim dr hiç neden demedi bence artık az alacaklar o yüzden

Slm kizlar bitmiyor valla oku oku biraktim emelcim nasilsin Esimm mertere bakmis bulamamis dun buldu koca sisee 250 ml yanlis biseymi aldim acaba

doktor sinirlerimi bozuyor her defasında.dün 7500 gr geldi.önceki kontrolümüzde 7000 di.daha 6 ayını doldurmadı.en az 600 gr almalıymış.yoğurt,meyve püresi,mama,çorba veriyorum.memeyi zorla emziriyorum 2 gündür emmiyor ama.eee daha ne yapiyim.bulaşığım hiç bitmiyor sürekli mutfaktayım.çocuğun bünyesi almıyorsa yapacak bişey yok.yaşıtlarına göre kilosu çok iyi ama önceki aylara göre az alıyor diyor.

şaka falanmı senin drun canım kilosu çok iyi sen hiç sıkıntı yapma boşuna irem nehir

irem kilosu güzel bence de kafana takma 4. aydan sonra 500 gr alması da normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…