2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin dr bizim oğlanlara demekki fırçalar bizi çağan sdaece 400 gram almış bu ay

biz kontrole geçen ayın 26 sında gitmiştik.bide dün pamukcuk için gittim.1 ayı geçmiş 500 gr almış.

canım eğer rahatsız ediyorsa drunu değiştir bence yada takmamaya çalış
kimselr yok bugün bir kaç gün giremem bugün iki sohpet edim dedemi kimseleri bulamıyoz

Merhaba kızlar, nasılsınız_?
İrem_nehir bence takma fazla kafana, kilosu gayet normal.bzı dr.lar takıntılı oluyor.
Aylincim, iyi tatiller,Ayşegül, canım sana da iyi tatiller.kaydirigubbakcemile2
Reyhan gözünüz aydın dişiniz hayırlı olsun.Darısı başımızahihoyyyt

İnci, gözün aydın desem çok mu kızarsın:roflol:İnşallah fazla uzun kalmaz, neyseki kaynana gelmiyor.Kocan bi okursa yandık ama neyse:roflol:
Bir taraftanda üzüldüm hayatım abinin işten çıkartılmasına, gerçekten kötü bir dönemdeyiz.Birde teğet geçyormuş, ya teğet geçmeseydi_?-tatlicadiarzu-

2 gün önce Ege'yi yataktan düşürdüm bende.Yatakta yatarken , uyanmış, aşağıdan konuşurken sesini duymadık sanırım, döne döne ayak ucuna kadar gelmiş.Oradan da düşmüş.Zavallaım hem kendisi korktu, hem hepimizi korkuttu.Yerde halı da yoktu.Neyse allaha şükür birşeyi yoktu.

ay meralim büyük geçmiş olsun canım artık çok hareketliler yanlız bırakmaya gelmiyor valla benimde ödüm kopuyor bizim yatağın üstüne bazen bırakıyorumda arkamı dönmemle uca gelmiş oluyor anlık biş
i bu sen yienede dikkat et canım çok seviyoler kenarlarda uçlarda durmayı korkularıda yok bunların

ne bardağı bu duygucum bebek içinmi ben bardak kullanmıyorum kaşık ve e biberonla gidiyoz bakalım

Sağol duygucum.evet çok hareketliler.Bütün yatağın kenarlarına yastık koyuyorum.

ee peki yastıkların altına girmio mu??nil yatağı çevreleyen parçanın ya da çarşafın altına girio hep:uhm:
bi de çay bardağıyla içio mu rahatçana:teytey:
bi de nasılsınopuyorumnanaktan

oo tribün kalabalıklaşömış ama ben çıkıyorum artık çağan uyanmak üzere ara ara bakmaya çalışırım ama misafilerle zr olur neyse herkesi öpüyorum tatile çıkacaklara ii tatiller diyorum kendinize ve bebeklere ii bakın

kizlar yardim edin boynum tutuldu cok agriyor.ogumda kaka yapamiyor tam 5gün oldu agliyor ne yapmam geriykiyor kizlaryaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…