Slm kizlar bitmiyor valla oku oku biraktim emelcim nasilsin Esimm mertere bakmis bulamamis dun buldu koca sisee 250 ml yanlis biseymi aldim acaba
ayy deryacım ben çıkmışım sen sorduğunda herhalde görmedim canım, evet koca şişe 250 ml biz aldık aylinle paylaştık çünkü 1 ay içinde tüketin diyor birde canım aç karnına yada iki emzirme arasında vericeksin 1 çay kaşığıEmellll nerdesin :))) cikicam cevap ver bana prenses uyandi
meralcim geçmiş olsun canımMerhaba kızlar, nasılsınız_?
İrem_nehir bence takma fazla kafana, kilosu gayet normal.bzı dr.lar takıntılı oluyor.
Aylincim, iyi tatiller,Ayşegül, canım sana da iyi tatiller.kaydirigubbakcemile2
Reyhan gözünüz aydın dişiniz hayırlı olsun.Darısı başımızahihoyyyt
İnci, gözün aydın desem çok mu kızarsın:roflol:İnşallah fazla uzun kalmaz, neyseki kaynana gelmiyor.Kocan bi okursa yandık ama neyse:roflol:
Bir taraftanda üzüldüm hayatım abinin işten çıkartılmasına, gerçekten kötü bir dönemdeyiz.Birde teğet geçyormuş, ya teğet geçmeseydi_?-tatlicadiarzu-
2 gün önce Ege'yi yataktan düşürdüm bende.Yatakta yatarken , uyanmış, aşağıdan konuşurken sesini duymadık sanırım, döne döne ayak ucuna kadar gelmiş.Oradan da düşmüş.Zavallaım hem kendisi korktu, hem hepimizi korkuttu.Yerde halı da yoktu.Neyse allaha şükür birşeyi yoktu.
ben nukun alıştırma bardağını aldım ucu yumuşak olanından damağını incitmesin diyekızlar ya bardak ne kullanıosunuss?
öyle deme ilk denemelerde öyle oluyor sen strese girersen çocuk hissediyor ve korkuyor dolayısı ile ağlıyor senin rahat olman gerek canımbi çocuk yıkiiim dedim tek başıma cıyak cıyak 1 saatte zor sustu beceremiom ben bu işi
kizlar yardim edin boynum tutuldu cok agriyor.ogumda kaka yapamiyor tam 5gün oldu agliyor ne yapmam geriykiyor kizlaryaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?