2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gulsu gecmis olsun oglana hipp in armut puresinden ver benim kizimda ise yariyor ama hipp inki yoksa fitil birde babulin surup kullaniyorum 100 de 100 organik

selam kızlar keyfler gıcır bakıyorum
maşallah
ya hera sen niye kızardın ben anlamadım
bide niye atık pek girmiyosun hımmm
gerçi artık kimse pek girmiyooo

gülsü boynun için bi kas gevşetici al,bebeğine kayısı rendele yada suyunu içir.ben kızım çok rahatsız olunca küçük bi parça sabun koyuyorum fitil gibi,bikaç dakka sonra yapıyor.geçmiş olsun.

oglani ayagimda salladim uyttum kizlar bende sicak suyla masaj yaptim boynuma biraz gecti agrisi ama hala avr,eve ne kasgevsetici var neede armut püresi ben daha ek gidaya baslamadigim icin almadim.ay cok kötüydüm azönce inanin boynum kitlenmisti resmen evde biri olsa masaj yaptiriridim.aksam esim gelsin yaptircam valla.cok sagolun kizlaryaaaa

gülsü kulak temzleme çubuğunun ucuna biraz zyağ sür poposunu uyar, evdekilerle bu yapılabilir

Slm kizlar bitmiyor valla oku oku biraktim emelcim nasilsin Esimm mertere bakmis bulamamis dun buldu koca sisee 250 ml yanlis biseymi aldim acaba
Emellll nerdesin :))) cikicam cevap ver bana prenses uyandi
ayy deryacım ben çıkmışım sen sorduğunda herhalde görmedim canım, evet koca şişe 250 ml biz aldık aylinle paylaştık çünkü 1 ay içinde tüketin diyor birde canım aç karnına yada iki emzirme arasında vericeksin 1 çay kaşığı

meralcim geçmiş olsun canım
kızlar ya bardak ne kullanıosunuss?
ben nukun alıştırma bardağını aldım ucu yumuşak olanından damağını incitmesin diye
bi çocuk yıkiiim dedim tek başıma cıyak cıyak 1 saatte zor sustu beceremiom ben bu işi
öyle deme ilk denemelerde öyle oluyor sen strese girersen çocuk hissediyor ve korkuyor dolayısı ile ağlıyor senin rahat olman gerek canım
kizlar yardim edin boynum tutuldu cok agriyor.ogumda kaka yapamiyor tam 5gün oldu agliyor ne yapmam geriykiyor kizlaryaaaaaaa

geçmiş olsun canım kabızlık için derya demiş bende aynısını dicektim hipp armut püresi yada kendi rendelediğin armut iyi geliyor

kızlarr huu huuuu..

ben gidiyorum sizlere hoşçakalın demeye geldim..

öncelikle yavrulara sonra kendinize ee arada da kocalarınıza iyi bakın :))
incimmm sen ayrıca görümcene de iyi bak :jeyyar:
hepinizi çok çok öpüyorum..görüşmek üzere..zemuszemus

beni unutmayın haa naniknanik

slm kızlar dün temizliğimi bitirdim bugünde yemek ve ütü yaptım duru uyanmak üzere size bi bakim dedim.valla ben yazlıkta çok daha fazla yoruluyorum ne tatili,iki kat temizle temizle bitmiyor.valla sırf teraslarla balkonları yıkamak yarım günümü alıyo yıkamasanda çık gir bütün toz pislik tekrar eve,zaten duruşumda dört gündür pek bi mız mız dün gece duruyu yıkadım muhalebisini yedirdim uyuttum biraz kocişle dışarı çıkalım dedik bir saat sonra tlf uyandı die kiii hiç uyanmaz o saatte gece uykusuna daldığı saat eve geldim bi baktımki sırtına kadar kaka yapmış hade bi daha banyoya.he bide kızlar terasta havuzu vardı babası bi tane daha aldı içinede bir tanıdığına daire biçiminde kalın süngerden güzel ayıcıklı kumaştan minder yaptırmış geniş ve süper bi oyun parkı oldu dolduruyorum oyucakları etrafına oynayıp duruyo tavsiye ederim kızlar.

aylincim sana ve kıymetlilerine güzel ve keyifli bir tatil geçirmenizi diliyorum,hayırlı yolculuklar canım.

kız dünür nasıl kızardın sen böle hele anlatıver dünürüne.
kızımın müstakbel kocişi napıyo bekimm

ne zamandır giremiyordum, geçmişi okuyayım dedim, 100 sayfa olmuş.:1shok:.berat müsaade ederse sabahlarım kk nın başında artık.
umarım tüm annişler ve bebişler iyidir

iyi akşamlar kızlar,ecenin biraz ateşi var :çok üzgünüm: eşim abartma diyo allam yaa..uyuyamam bu gece artık:uhm:

eşler öyle maalesef."koç kuzuya ne kadar ağlar" derler ya o hesap. inşallah minik ecenin birşeyi yoktur. belki de diş geliyordur annesi..

selam kızlar,ben 2 gündür istanbuldayım ,pazar günü dönücem kısmetse,herkes iyidir umarım hepinizi öpüyorum...
durusu geçmiş olsun canım,evet diş hafif ateş yapıyor alt damağını kontrol ettinmi annesi...benim kızda 3 gündür çok huysuz 2.diş gelecek ama bi türlü yaramadı damağı,ara ara çok ağlıyor..ben ateşi çıktığında ağrı kesici ve ateş düşürücü şurup veriyorum yarım ölçek biraz rahatlatıyor kızımı...

slm kızlar ben geldim ewe,
3 günümüz kötü geçti,ilk gün düzen deişti ondanmı dedım ama ıııh ıhh
deilmiş,çok huysuzlandı,özellikle uyku zamanı,gözlerını ovuşturuo ağlıo bı türlü dalamıo,kan ter içinde kaldım valla uyutcam die,bide 2 saatte bi uyku düzenimiz vardı düşünün halimi,eşimin çok yardımı oluomuş onu anladım,3 gün boyunce bütün yük üstümdeydı bıde mızmızlık sırtlarım ağrıdı walla,

sizlerde ne var ne yok
bi okuyiim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…