geçmiş olsun canım..kizlar yardim edin boynum tutuldu cok agriyor.ogumda kaka yapamiyor tam 5gün oldu agliyor ne yapmam geriykiyor kizlaryaaaaaaa
seni unutmayız anacım:))gidin gelin çabucak,ii dinlenin,ii eğlenin:)kızlarr huu huuuu..
ben gidiyorum sizlere hoşçakalın demeye geldim..
öncelikle yavrulara sonra kendinize ee arada da kocalarınıza iyi bakın :))
incimmm sen ayrıca görümcene de iyi bak :jeyyar:
hepinizi çok çok öpüyorum..görüşmek üzere..zemuszemus
beni unutmayın haa naniknanik
geçmiş olsun kaç ateşi?38 üstüyse ilaç ver ,duş yaptır,38.5 olursa doktora götür canım,Allah korusun..iyi akşamlar kızlar,ecenin biraz ateşi var :çok üzgünüm: eşim abartma diyo allam yaa..uyuyamam bu gece artık:uhm:
selam kızlar,ben 2 gündür istanbuldayım ,pazar günü dönücem kısmetse,herkes iyidir umarım hepinizi öpüyorum...
durusu geçmiş olsun canım,evet diş hafif ateş yapıyor alt damağını kontrol ettinmi annesi...benim kızda 3 gündür çok huysuz 2.diş gelecek ama bi türlü yaramadı damağı,ara ara çok ağlıyor..ben ateşi çıktığında ağrı kesici ve ateş düşürücü şurup veriyorum yarım ölçek biraz rahatlatıyor kızımı...
slm kızlar ben geldim ewe,
3 günümüz kötü geçti,ilk gün düzen deişti ondanmı dedım ama ıııh ıhh
deilmiş,çok huysuzlandı,özellikle uyku zamanı,gözlerını ovuşturuo ağlıo bı türlü dalamıo,kan ter içinde kaldım valla uyutcam die,bide 2 saatte bi uyku düzenimiz vardı düşünün halimi,eşimin çok yardımı oluomuş onu anladım,3 gün boyunce bütün yük üstümdeydı bıde mızmızlık sırtlarım ağrıdı walla,
sizlerde ne var ne yok
bi okuyiim bakalım
sağolasın emelcim...opuyorumnanaktanzeynepcim geçmiş olsun 2. dişde geliyor demekki
heracım nedir o ben bilmiyorum anlatsana banada
beni sayma valla bende yoktum..tamam kızlar affedildinizopuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız ben iyiyim de metin de düzelme belirtisi yok :umursamaz:bugun de sesi gitti aglarken kedi gibi miyavlıyo catallastı sesi cıglık atarken bile detone oluyo kuzum bugun antibiyotige basladım senağlamaay bir iyileşse ....dün annemdeydim bugun de teyzem de bir sürede eve gecmeyi düşünmüyorumgecmişi az bucuk okudum duygu nil e cooook büyük gecmişler olsun canım.....talya nerdesin istanbul da bakiiiim....
alisha foto dan anladım sende yazmıssın dogatepe orası bir zamanlar cok sık giderdik ama eskide kaldı o günler:gitme:esra berrak niye öyle yaptı ki şimdi nasıl keyfi yerinde mi dünde arkadasla karsılastık 14 aylık ikizleri vardı 8 kg lar metin e obez muamelesi yaptılar keyfim yerine geldi:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?