2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar yardim edin boynum tutuldu cok agriyor.ogumda kaka yapamiyor tam 5gün oldu agliyor ne yapmam geriykiyor kizlaryaaaaaaa
geçmiş olsun canım..
5 gün çok uzun o kadar bekleme bi daha,kızların dediği gibi kayısı ,armut dene olmadı fitil..
seni unutmayız anacım:))gidin gelin çabucak,ii dinlenin,ii eğlenin:)
iyi akşamlar kızlar,ecenin biraz ateşi var :çok üzgünüm: eşim abartma diyo allam yaa..uyuyamam bu gece artık:uhm:
geçmiş olsun kaç ateşi?38 üstüyse ilaç ver ,duş yaptır,38.5 olursa doktora götür canım,Allah korusun..

ohhh hep sen misafir mi ağırlayacaksın,azcık gezzzemuszemus

ben de hasta oluorum sanırımifış fış akıo burnum:çok üzgünüm:

hoşgeldin:)
nerdeydin sen unuttum ben:kedi:
nil hep öle uyuo csanımdan bezdirio..umarım kalıcı değildir...

haticecim bizimde b,raz ateşimiz var ama bizim aşılardan diye düşündüm ben dişde olabiir ama kulağınıda kaşıdı bugün hep huzursuzdu geçmiş olsun dikkat et bu gece

esra bir yeremi gittiniz ben kaçırmışım öyleyse malesef düzenleri hemen değişiyor

esra hoşgeldin canım vereliniortakarkadaşınla rahat rahat sohbet edemedin ozamanlmaz:
benim kızda sabah 5.30-6 gibi kalkıyo ay valla pilim bitiyo artık kafamçokkarıştı

walla bu topicte en çok konuştuklarımdan duygu ve ekinsu ,yanı aşkolun hiç farketmemişsiniz bilee demek yokluğumu,yazmıştım gidiorum die mafoldumben

şimdi okudum canım geçmiş olsun ,nasıl şimdi nil,soğuk havalede neymiş öle,mikrop demişssin ama yazdınmı kaçırdım sanırım

37,5 a kadar normalmiş havanın sıcaklığından da olabilirmiş

ay esracım valla ben artık uykusuzluktan herşeyi unutuyorum kusura bakma nolur canım ya
bugün eşim dediki doktoru ara diş çıkarırsa ne yapalım diye sor dedi bende tamam ararım bende birşey sorucam zaten aramayı düşünüyordum dedim kapadım teli aradım doktoru sordum soracaklarımı eşimi aradım tekrar dediki ne yapıcakmışız dişi için bende aaaa ben onu sormayı unuttum dedim düşün halimi

elacım bizimkide öyle 6 gibi uyanıyor hiç ilgilenmiyorum kendi kendine uyuyor yine 1 saat kadar sonra 7 de kalkıyor ama, zaten bütün gece uyan emzir yat uyan emzir yat 2 saatte bir şaftım kayıyorkafamçokkarıştı

slm has arkadaşım yokluğumu ve yazdığımı farkeden kk arkadaşım ELAopuyorumnanaktan

canım onunda 20 aylık bir kızı war zaten,ama biraz sorunlu,hala konuşmuo yenı yürümeye başlamış,ve en kötüsü iştahsız hiç bişey yemıo abartı deıl gerçekten yemıo gözümle gördüm,arkadaşım peşinde dolanıo,çeşit çeşit çorba mama denıo yesın dıe ama yok,çırpı gibi zaten,çok üzülüo oda nie böle die,walla bende gördüm çok korktum yemeyen çocuk çok zor,bizimkiler öle olmaz inşallah
düşün yanı 2 mizde anca besle uyut derken saat gece 1o larda anca yemek yiyip pilimiz bitik şekilde muhabbet ettik 2 lere kadar,tabı sonra benım mesai bugün 5 te başladı

sen nasılsın kızın nasıl sizdede warmı huzursuzluk

esracım darılma valla herkes kendini kaybetti artık kaydirigubbakcemile

hatırladım esracım arkadaşıma gidicem 2 gece kalıcam demiştin hatta ev arkadaşımdı demiştin değil mi

valla kızlar beni kimse özlememiş,darıldım işte...hiç arayan soran yok...:umursamaz:

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim de metin de düzelme belirtisi yok :umursamaz:bugun de sesi gitti aglarken kedi gibi miyavlıyo catallastı sesi cıglık atarken bile detone oluyo kuzum bugun antibiyotige basladım senağlamaay bir iyileşse ....dün annemdeydim bugun de teyzem de bir sürede eve gecmeyi düşünmüyorumgecmişi az bucuk okudum duygu nil e cooook büyük gecmişler olsun canım.....talya nerdesin istanbul da bakiiiim....
alisha foto dan anladım sende yazmıssın dogatepe orası bir zamanlar cok sık giderdik ama eskide kaldı o günler:gitme:esra berrak niye öyle yaptı ki şimdi nasıl keyfi yerinde mi dünde arkadasla karsılastık 14 aylık ikizleri vardı 8 kg lar metin e obez muamelesi yaptılar keyfim yerine geldi:lepi:

filiz geçmiş olsun metine canımcım,antibiyotık başladıysan 2 günde kendine gelir merak etme...
ben istanbulda boğaziçindeyim canım,üniversitenin hemen karşısında teyzemin evi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…