filizicim tekrar geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah bol bol emzir anne sütü iyi gelirmiş
kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler
canım ya kusura bakma ben de yoktum:kedi:walla bu topicte en çok konuştuklarımdan duygu ve ekinsu ,yanı aşkolun hiç farketmemişsiniz bilee demek yokluğumu,yazmıştım gidiorum die mafoldumben
şimdi okudum canım geçmiş olsun ,nasıl şimdi nil,soğuk havalede neymiş öle,mikrop demişssin ama yazdınmı kaçırdım sanırım
:çok üzgünüm:slm has arkadaşım yokluğumu ve yazdığımı farkeden kk arkadaşım ELAopuyorumnanaktan
canım onunda 20 aylık bir kızı war zaten,ama biraz sorunlu,hala konuşmuo yenı yürümeye başlamış,ve en kötüsü iştahsız hiç bişey yemıo abartı deıl gerçekten yemıo gözümle gördüm,arkadaşım peşinde dolanıo,çeşit çeşit çorba mama denıo yesın dıe ama yok,çırpı gibi zaten,çok üzülüo oda nie böle die,walla bende gördüm çok korktum yemeyen çocuk çok zor,bizimkiler öle olmaz inşallah
düşün yanı 2 mizde anca besle uyut derken saat gece 1o larda anca yemek yiyip pilimiz bitik şekilde muhabbet ettik 2 lere kadar,tabı sonra benım mesai bugün 5 te başladı
sen nasılsın kızın nasıl sizdede warmı huzursuzluk
ağlama canım ..sen taktıkça daha zor olacak ,herşey düzelecek bikaç gün sabret:1hug:kızlar geçmişi okuyum dedim ama kendimi veremiyorum yarın kaynanam geliyo bir ay olmadı daha ya
kafayı yiycem eşim nöbetçi şimdi aradı müjdeyi vermeye beni tenezül edip arayıp adaptan sorma bile yok zaten
yarın eşime patkıycam artık
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kurtarın beni valla ağlıyorummmm
bence de:teytey:basaaaaaaaaaak daha yenş gelmemişmiydiler yaeawf aaaaaaaaaa ne bu böylelmaz:bana da noluyo saCADIARZUüsinirini de eşinden cıkarma adamcagız hem gece boyu calıssın hem de eve gelsin fırcalansın lmaz:
günaydınnnnnnnn a.s.
kahvaltı hazırlayamadım kusura bakmayın...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?