2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
filizicim tekrar geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah bol bol emzir anne sütü iyi gelirmiş

kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler

filizicim tekrar geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah bol bol emzir anne sütü iyi gelirmiş

kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler

sanada iyi geceler emelcim,onatıda öp benim için annesi kocamannnnnnnnnnopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar
biz geldik memleketimize
biliyorsunuz evde internet yok ya gezmeye geldik ordan bi bakıyım size dedim
çok özledim kk'yı yani sizleri
biz şimdilik iyiyiz umarım herkes iyidir
okuyamıyorum belki hemen kalkarız

filiz geçmiş olsun ya atlatamadı bi türlü metin kıyamam,inşallah ilaçlar yarar
berrak nie böle oldu bilmiorum,uykusundada sürekli kendını sağa sola atıo,arada ağlıo falan,elini ağzına sokuo,sanırım diş yüzünden görünürde bişey yok ama

emelcim ii geceler

kızlar geçmişi okuyum dedim ama kendimi veremiyorum yarın kaynanam geliyo bir ay olmadı daha ya
kafayı yiycem eşim nöbetçi şimdi aradı müjdeyi vermeye beni tenezül edip arayıp adaptan sorma bile yok zaten
yarın eşime patkıycam artık
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kurtarın beni valla ağlıyorummmm

bilmiyorum esracım ne farkeder ki bu kadın bunu alışkanlık yaptı yarın gitse birgün geliyoo
sütüm çekilecek valla üzüntüden

başak takma bu kadar,gerçi aranızda konu ne kadar derın bilmem ama olan kendine oluo zaten
bu konuda hemşom inaysa ders wersın sana ,hiç takmıo walla yerimseniben

talya resimleriniz çok hoştu canım ya
ne zamandır yazamadım
çok sempatik birine benziyosun janjanlı:)))
öptüm sizi

basaaaaaaaaaak daha yenş gelmemişmiydiler yaeawf aaaaaaaaaa ne bu böylelmaz:bana da noluyo saCADIARZUüsinirini de eşinden cıkarma adamcagız hem gece boyu calıssın hem de eve gelsin fırcalansınlmaz:

günaydınnnnnnnn a.s.

kahvaltı hazırlayamadım kusura bakmayın...:)

canım ya kusura bakma ben de yoktum:kedi:
teşekkür ederima.s.araştırdığım kadarıyla mikrop drların biz anlayalım die kullandığı kelimeymiş,akyuvar artması ben de bunu aşıya ağladım..
:çok üzgünüm:
ağlama canım ..sen taktıkça daha zor olacak ,herşey düzelecek bikaç gün sabret:1hug:
basaaaaaaaaaak daha yenş gelmemişmiydiler yaeawf aaaaaaaaaa ne bu böylelmaz:bana da noluyo saCADIARZUüsinirini de eşinden cıkarma adamcagız hem gece boyu calıssın hem de eve gelsin fırcalansınlmaz:
bence de:teytey:
günaydınnnnnnnn a.s.

kahvaltı hazırlayamadım kusura bakmayın...:)

günaydın da,nie hazırlayamadındelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
batuhan nasıl?
nil hep ayakta olcak var mı siz de bööle bişi??

esra nil de kötü uyuo ben de dişe veriorum çünkü artık gündüz çok rahatsız oluo canım...
bi de nil artık yüzüstü yatıo ,ödüm kopuıo naapsam:uhm:

günaydınnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt

özlem doğum günün mü???
öleyse:
iiki doodun özlemmm ,iiki doodun özlemmm,
iiki doodun iiki doodun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

günaydınnnnn
duygucun nbr,nil nasıl oldu?
bizimkide sağa ve sola yan ytaıp uyuyo artık deişioo bişeyler sürekli,sizinde gözükmedi diş daha dimi?

doğumgünün kutlu olsun heraa.s.

meraba canım :)nil ii yani tekrarlamadı şükür:))
berrak da ii di mi:))
bizde de diş miş yok ama nil acı çekio yani..(
gece de yüzüstü tam köşeeye gidio soona ordan kurtulamıo ağlayarak uyano!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…