canım çok geçmiş olsun ya bi iyileşseydi metin bey inşallah antibiyotik ii gelir canımslm kızlar nasılsınız ben iyiyim de metin de düzelme belirtisi yok :umursamaz:bugun de sesi gitti aglarken kedi gibi miyavlıyo catallastı sesi cıglık atarken bile detone oluyo kuzum bugun antibiyotige basladım senağlamaay bir iyileşse ....dün annemdeydim bugun de teyzem de bir sürede eve gecmeyi düşünmüyorumgecmişi az bucuk okudum duygu nil e cooook büyük gecmişler olsun canım.....talya nerdesin istanbul da bakiiiim....
alisha foto dan anladım sende yazmıssın dogatepe orası bir zamanlar cok sık giderdik ama eskide kaldı o günler:gitme:esra berrak niye öyle yaptı ki şimdi nasıl keyfi yerinde mi dünde arkadasla karsılastık 14 aylık ikizleri vardı 8 kg lar metin e obez muamelesi yaptılar keyfim yerine geldi:lepi:
filiz geçmiş olsun ya atlatamadı bi türlü metin kıyamam,inşallah ilaçlar yarar
berrak nie böle oldu bilmiorum,uykusundada sürekli kendını sağa sola atıo,arada ağlıo falan,elini ağzına sokuo,sanırım diş yüzünden görünürde bişey yok ama
emelcim ii geceler
cnm neden korkuyonki nasıl rahat ediyosa öle uyusun bırak duru doğduğundan beri hiç sırt üüstü yada yan yatmadı hep yüzüstü diğer deenemeler başarısızdı ama yüzüstü uzun uyuyo demekki öle rahat ediyo zaten artık dönüyorlarda rahat etmesse dönercanım ya kusura bakma ben de yoktum:kedi:
teşekkür ederima.s.araştırdığım kadarıyla mikrop drların biz anlayalım die kullandığı kelimeymiş,akyuvar artması ben de bunu aşıya ağladım..
:çok üzgünüm:
ağlama canım ..sen taktıkça daha zor olacak ,herşey düzelecek bikaç gün sabret:1hug:
bence de:teytey:
günaydın da,nie hazırlayamadındelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
batuhan nasıl?
nil hep ayakta olcak var mı siz de bööle bişi??
esra nil de kötü uyuo ben de dişe veriorum çünkü artık gündüz çok rahatsız oluo canım...
bi de nil artık yüzüstü yatıo ,ödüm kopuıo naapsam:uhm:
günaydınnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın da,nie hazırlayamadındelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
batuhan nasıl?
nil hep ayakta olcak var mı siz de bööle bişi??
hera doğum günün kutlu olsun.yarın temizliğe başlıycam,çok zor olacak walla.pencereleri değiştirecekler pimapen yapacaklar.1 haftaya bitse temizliğim iyi walla.eşim kadın çağıralım diyor,bende hiç sevmiyorum,kendi işimi kendim yapmalıyım.
geçmiş olsun umarım hemen iyi olur:)Slm bayanlar.. Biz 15 saatlik yolculuktan sonra bu sabah memlekete geldik. Yolculuk esnasinda bir sorunumuz olmadi ama kizim midesini üsütmüs.. geldigimizden beri agliyor...
Neyse han1mlar ben uzun bir süre giremem... kendinize iyi bakin ...
hehehe benim delaelaelaelaelaeolmaz mıbatuhan sadece uyurken yatıyor onun dışında geziyo bol bol, kucakta ayakta dikiliyor hatta kayarak yere iniyor:) arada yürüteçe biniyo ama sıkılıyor hemen.
uyurkende şekilden şekile giriyor yan,sırtüstü,yüzüstü her baktığımda farklı şekilde oluyor
selam arkadaslar herkese superrr bı hafta sonu diliyorumm
kocişleriniz ne isterseniz onu yapsın innnşşaaalllaaahhhh :)))
seni özliycez aylincim yokluğunu şimdiden hissediom canım arkadaşım benim çok güzel geçsin tatilin inşallahkızlarr huu huuuu..
ben gidiyorum sizlere hoşçakalın demeye geldim..
öncelikle yavrulara sonra kendinize ee arada da kocalarınıza iyi bakın :))
incimmm sen ayrıca görümcene de iyi bak :jeyyar:
hepinizi çok çok öpüyorum..görüşmek üzere..zemuszemus
beni unutmayın haa naniknanik
geçmiş olsun cnm, hadi bakalım ecişin de diş gelio sankiiyi akşamlar kızlar,ecenin biraz ateşi var :çok üzgünüm: eşim abartma diyo allam yaa..uyuyamam bu gece artık:uhm:
saat 11de yazmışın bunu gülce, benim pil 8de bitiyo şuan uzatmaları oynuorum heran yatabilirim vallaesra hoşgeldin canım vereliniortakarkadaşınla rahat rahat sohbet edemedin ozamanlmaz:
benim kızda sabah 5.30-6 gibi kalkıyo ay valla pilim bitiyo artık kafamçokkarıştı
neden gitmiosunuz kız gerçi biz de nazla karşıya çok nadir geçioruz, benim kociş şilede iş aldı bizde artık hep bu tarafta olucazslm kızlar nasılsınız ben iyiyim de metin de düzelme belirtisi yok :umursamaz:bugun de sesi gitti aglarken kedi gibi miyavlıyo catallastı sesi cıglık atarken bile detone oluyo kuzum bugun antibiyotige basladım senağlamaay bir iyileşse ....dün annemdeydim bugun de teyzem de bir sürede eve gecmeyi düşünmüyorumgecmişi az bucuk okudum duygu nil e cooook büyük gecmişler olsun canım.....talya nerdesin istanbul da bakiiiim....
alisha foto dan anladım sende yazmıssın dogatepe orası bir zamanlar cok sık giderdik ama eskide kaldı o günler:gitme:esra berrak niye öyle yaptı ki şimdi nasıl keyfi yerinde mi dünde arkadasla karsılastık 14 aylık ikizleri vardı 8 kg lar metin e obez muamelesi yaptılar keyfim yerine geldi:lepi:
ay aynı naz, gidiyo yüzüstü köşelere sonra viyaklıyo, bi de saat yönünde yatağın içinde dönüyo ayaklar yastıkta baş aşağıda yakalıorum hepmeraba canım :)nil ii yani tekrarlamadı şükür:))
berrak da ii di mi:))
bizde de diş miş yok ama nil acı çekio yani..(
gece de yüzüstü tam köşeeye gidio soona ordan kurtulamıo ağlayarak uyano!!
ben hamişken yaptırmıştık, hiç kirletmeyiz demişlerdi bi de, o camları çıkarttıkları an olay bitiyo, evini sadece duvarlardan ibaret hayal et, toz toprak leş oluyo, kesinlikle yardımcı tut, evde bebeğini tutma hava akımı hasta eder cnm benden tavsiyehera doğum günün kutlu olsun.yarın temizliğe başlıycam,çok zor olacak walla.pencereleri değiştirecekler pimapen yapacaklar.1 haftaya bitse temizliğim iyi walla.eşim kadın çağıralım diyor,bende hiç sevmiyorum,kendi işimi kendim yapmalıyım.
ii canım saol,sizin de geçsin artık ii olsun metin:İ))
ayşegülll??????nasılsın naz nası??
nil uyumuo ya en sonunda koydum yataa,aaaaa die bağırıo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?