2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın ıssız topik sakinleriopuyorumnanaktan

hera iyiki doğdun bebeğinle sevdiklerinle bir ömür nice güzel yaşlara.

bende çok yorgunum dün hem ikindin çayına hemde akşama yemekli misafirlerim vardı.gece 2 de yattım.tabi saat başı kalktım uykusuzluktan başım çatlayacak. boynumda tutulmuş.çok kötüyüm ya gece klima açmıştık o yüzden oldu galibakafamçokkarıştı

Slm bayanlar.. Biz 15 saatlik yolculuktan sonra bu sabah memlekete geldik. Yolculuk esnasinda bir sorunumuz olmadi ama kizim midesini üsütmüs.. geldigimizden beri agliyor...

Neyse han1mlar ben uzun bir süre giremem... kendinize iyi bakin ...

hera doğum günün kutlu olsun.yarın temizliğe başlıycam,çok zor olacak walla.pencereleri değiştirecekler pimapen yapacaklar.1 haftaya bitse temizliğim iyi walla.eşim kadın çağıralım diyor,bende hiç sevmiyorum,kendi işimi kendim yapmalıyım.

slm kızlarrrrrr:jeyyar:

canım çok geçmiş olsun ya bi iyileşseydi metin bey inşallah antibiyotik ii gelir canım

canım arkadaşının durumu gerçektende zor yememesine dicek bişeyim yok ama konuşmama olayı olabiliyor benim oğlum 3 yaşında konuşmaya başladı bizde çok korkmuştuk ve hatta doktorumuz dinlemeyip kaç doktor gezmiştik ama 3 yaşında başladı sonrada susmadı :roflol: hani belki arkadaşına moral olur
barrağın diştendir bencede canım diş etlerine bakıyomusun beyazlama ve kabarma varmı durunun beyazlamadan sonra geldi dişi

cnm neden korkuyonki nasıl rahat ediyosa öle uyusun bırak duru doğduğundan beri hiç sırt üüstü yada yan yatmadı hep yüzüstü diğer deenemeler başarısızdı ama yüzüstü uzun uyuyo demekki öle rahat ediyo zaten artık dönüyorlarda rahat etmesse döner

günaydın da,nie hazırlayamadındelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
batuhan nasıl?
nil hep ayakta olcak var mı siz de bööle bişi??

olmaz mı batuhan sadece uyurken yatıyor onun dışında geziyo bol bol, kucakta ayakta dikiliyor hatta kayarak yere iniyor:) arada yürüteçe biniyo ama sıkılıyor hemen.
uyurkende şekilden şekile giriyor yan,sırtüstü,yüzüstü her baktığımda farklı şekilde oluyor

canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan

selam arkadaslar herkese superrr bı hafta sonu diliyorumm
kocişleriniz ne isterseniz onu yapsın innnşşaaalllaaahhhh :)))

geçmiş olsun umarım hemen iyi olur:)
hehehe benim delaelaelaelaelae
selam arkadaslar herkese superrr bı hafta sonu diliyorumm
kocişleriniz ne isterseniz onu yapsın innnşşaaalllaaahhhh :)))

amin:sm_cool:gerçi benimki ev boyayacakmışklava:

metin nası oldu:uhm:

heraaaaaaa dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle batuhan ın la bizimle nice nice senelereopuyorumnanaktan
duygu metin hala aynı bunun üstüne birde ses kısıklıgı eklendi .....nil nasıl ...

ii canım saol,sizin de geçsin artık ii olsun metin:İ))
ayşegülll??????nasılsın naz nası??
nil uyumuo ya en sonunda koydum yataa,aaaaa die bağırıo....

seni özliycez aylincim yokluğunu şimdiden hissediom canım arkadaşım benim çok güzel geçsin tatilin inşallah
iyi akşamlar kızlar,ecenin biraz ateşi var :çok üzgünüm: eşim abartma diyo allam yaa..uyuyamam bu gece artık:uhm:
geçmiş olsun cnm, hadi bakalım ecişin de diş gelio sanki
esra hoşgeldin canım vereliniortakarkadaşınla rahat rahat sohbet edemedin ozamanlmaz:
benim kızda sabah 5.30-6 gibi kalkıyo ay valla pilim bitiyo artık kafamçokkarıştı
saat 11de yazmışın bunu gülce, benim pil 8de bitiyo şuan uzatmaları oynuorum heran yatabilirim valla
neden gitmiosunuz kız gerçi biz de nazla karşıya çok nadir geçioruz, benim kociş şilede iş aldı bizde artık hep bu tarafta olucaz
meraba canım :)nil ii yani tekrarlamadı şükür:))
berrak da ii di mi:))
bizde de diş miş yok ama nil acı çekio yani..(
gece de yüzüstü tam köşeeye gidio soona ordan kurtulamıo ağlayarak uyano!!
ay aynı naz, gidiyo yüzüstü köşelere sonra viyaklıyo, bi de saat yönünde yatağın içinde dönüyo ayaklar yastıkta baş aşağıda yakalıorum hep
ben hamişken yaptırmıştık, hiç kirletmeyiz demişlerdi bi de, o camları çıkarttıkları an olay bitiyo, evini sadece duvarlardan ibaret hayal et, toz toprak leş oluyo, kesinlikle yardımcı tut, evde bebeğini tutma hava akımı hasta eder cnm benden tavsiye
ii canım saol,sizin de geçsin artık ii olsun metin:İ))
ayşegülll??????nasılsın naz nası??
nil uyumuo ya en sonunda koydum yataa,aaaaa die bağırıo....

ay yorgunuz hayatım o uyudu bende yatıcam şimdi başım ağrıyo gözlerim kapanıyo sabahtan beri gezioruz, kahvaltı, havuz, alışveriş, yürüyüş hep dışardaydık siz napıosunuz

ohh ii yapmışsınız gezin:))
nil uyumuo bu saate kalmazdı,sallamam lazım
sana ii uykular tatlım ben de nili uyutup(işallah)evi toplayacağımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…