ii dinlenmeler:))selam kızlar ben bursaya annemlere geldim ara ara balabilirim ancak evde pc yok bir"hafta kalıcam kendinize iyi bakın
heracım doğum günün kutlu olsun
saol canım,seninde haftasonunun hafata başın her günün güzel olsun:))slm kızlar,gerçi çoğunluk nedense benim selamıma ve yazılarıma en ufak bir karşılık vermiyo ama ben yinede yazim umarım herkesler ve tüm bebikler iyidir benim durum bugün erken uyudu biraz gezdirdim yoruldu sanırım.herkeslere sevdikleriyle güzel sağlıklı ve mutlu bir hafta sonu diliyorum.
Sevdacım merhaba. Bu günlerde kimseler çok kalamıyor, kimisi tatile çıkıyor, kimi misafir ağırlıyor, çoğumuz bebeklerle uğraşıyoruz.Tabii böyle olunca geçmişi okuyamadan, okusa bile aklında kalanları kendine önemli gelenleri cevaplayıp geçiyor.
Bence kırılma, hepimiz böyle şeyleri yaşıyoruz, ama birimize özel birşey değil güzelim.
Sende iyisin değil mi_?
Diş filan var mı sizin görünürde_?
selam kızlar ben bursaya annemlere geldim ara ara balabilirim ancak evde pc yok bir"hafta kalıcam kendinize iyi bakın
heracım doğum günün kutlu olsun
iyiyiz canım bizde, paşayla uğraşıyoruz.Bu aralar evde kalabalık fazla takılamıyorum buraya.tşk ederim canım iyiyiz çok şükür yok aslında ben alıngan kırılgan bir insanda deilim ama ne bilim seneyi geçti bu topiğe takılıyorus ama yazdığım slm dahil çoğu şeye birkaç gündür bikaç arkadaş dışında karşılık alamıyorum.
neyse yorgunus ama iyiyiz çok şükür dişimiz çıktı canım 10 gün kadar oldu çok fazla zorlanmadık şükür ufak tefek mızmızlıklar umarımki bütün bebişlerimizde zorlanmazlar ki anacıklarıda zorlanmasın
sizin varmı canım paşa nasıll
düşmüş galiba canım bişey olmadı umarım
Öenmli bişey değil duygucum, bizim oğlan uyanmış bizde duymamışız, yataktan aşağı düşmüş.Hemen alnına buz koydum, 3-5 dk buzu sürdüm, allaha şükür hafifi kızardı sadece şişme filan olmadı.ii dinlenmeler:))
saol canım,seninde haftasonunun hafata başın her günün güzel olsun:))
ayrıca alınma ben hiç selamlara cevap yazmıorum nası olsa herkes herkesin selamını alıo die:))sayfa sayısı çoook olur yoksam:)
katılıorum:)
ne düşüşü kaçırdım mı ben?Allah korusun
ii geceler demeye geldim,bayyyyyyyyyy..tatlı rüyalar:):1rolleyes:
ii dinlenmeler:))
saol canım,seninde haftasonunun hafata başın her günün güzel olsun:))
ayrıca alınma ben hiç selamlara cevap yazmıorum nası olsa herkes herkesin selamını alıo die:))sayfa sayısı çoook olur yoksam:)
katılıorum:)
ne düşüşü kaçırdım mı ben?Allah korusun
ii geceler demeye geldim,bayyyyyyyyyy..tatlı rüyalar:):1rolleyes:
kız sedaaa ne öle trip yapmışındelikafadulden
yazıoz ya anacım yoksa nie cevap verilmesin meralin dediklerine katılıorum
filiz nbr canım metin nasıl oldu inşallah düzelmiştir artık
ayyy bugun berrak perrişan etti benle babasını,2 saate bir uyuyan kız bütün gün boyunca 2 kere 1 saat uyudu ya,acayıp uykusu gelio ,ağzı ayrılıo esnemekten ama uyumuo bir türlü,acayip iştahıda kesildi ya,yarım yamalak yiyo herşeyi,az öncede uykusundan uyanıp yarım saat ağlama krızıne girdik,hem ağlıo hemde alttan pırt pırt gaz yaptı,akşam üstü tarhana vermiştim acık o mu gaz yaptı kızlar acaba?
anaaa benim dünür kızmış fisfisfis
kızma dünürüm herkese oluyor bu durumlar
kıssss seda gelirsem oraya ,bak bi daha ticker micker yapmam ona göreeelülülülülülü
pas vermezmiyim gece arkadaşım,sende takılmıon pek bende çok fazla giremiom eskisi gibi,ondandır a.s
regl döneminde falan deilsin dimi:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?