sedacım senın dilin şişmiş walla,ortalığı hareketlendirdin iştekaydirigubbakcemile2
yeni bitti derken çok mu yenı:lepi:
kıss ne lüküsü 3 ay oldu o hayatı bırakalı bennn looowwwhihoyyyt
senın yenı mi bitti meral,oooooo ben maşallah bu hafta 3 . ayı atlattım
seda ve sana ii geceler eğer kaçarsanız
aşağıda fifoş gözüküo ama acep ne yapıo bilmem??
al bi nil daha...isimleri değişik huyları aynı bu bebeklerin yahu:))kız sedaaa ne öle trip yapmışındelikafadulden
yazıoz ya anacım yoksa nie cevap verilmesin meralin dediklerine katılıorum
filiz nbr canım metin nasıl oldu inşallah düzelmiştir artık
ayyy bugun berrak perrişan etti benle babasını,2 saate bir uyuyan kız bütün gün boyunca 2 kere 1 saat uyudu ya,acayıp uykusu gelio ,ağzı ayrılıo esnemekten ama uyumuo bir türlü,acayip iştahıda kesildi ya,yarım yamalak yiyo herşeyi,az öncede uykusundan uyanıp yarım saat ağlama krızıne girdik,hem ağlıo hemde alttan pırt pırt gaz yaptı,akşam üstü tarhana vermiştim acık o mu gaz yaptı kızlar acaba?
görüşemioruz valla,tüm gün yoksunuz gece geliosunuz napim??duyguuuuu nbrrrrr,
görüşemioz bacımmm artık:1no2:
iyiyiz canım bizde, paşayla uğraşıyoruz.Bu aralar evde kalabalık fazla takılamıyorum buraya.
Dişiniz hayırlı olsun, bizim daha bişey yok, ama 2 aylıktan beri salyası hiç durmuyor, eller ağızdan hiç çıkmıyor, kulak kaşıması var, ama diş halaaaa yok.
Yok allaha şükür birşey olmadı.Ama bundan sonra daha dikkatli olmam gerektiğini anladım:)))))Zaten dikkat ediyordum ama o gün unutmuşum yastık koymayı yatağın kenarlarına.çok geçmiş olsun canım ya,kafaya darbe almasın dedikçe nil de devamlı bilgisayar möasasına kafa atıo,Allah beterinden korusun.yanı boş mu yatağın nası düşmüş ki??
Öenmli bişey değil duygucum, bizim oğlan uyanmış bizde duymamışız, yataktan aşağı düşmüş.Hemen alnına buz koydum, 3-5 dk buzu sürdüm, allaha şükür hafifi kızardı sadece şişme filan olmadı.
ay yukarı yazmışım
Özlemcim doğum günün kutlu olsun canım seninde.
esracım berrakında dişi geliyor olabilir.İnşallah kolay atlatırsınız.
neyse düşündümde sabah kalkarken nasıl acı çekeceğimi yatmaya karar werdimmafoldumben
zaten kendi kendime yazıommm
ii gecelerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?