2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meraalcim o beyazların 1 tanesi kayboldu geçti,diğeri duruo hala,
eşim geçen haftadan beri geç vakte kadar çalıştı bende kendim tek başına götüremedim,kısmetse pazartesi günü randevumuz var,o zaman öğrenicem inşallah

meralcim inşallah biran önce ağrısız çıkarırda rahatlar paşan
esra kız daha yeni bitti öle valla ben sizin gibi löküs möküs hayat sürdürmüyorum kusura bakmayın yanii

amma saldırmışım be akşam akşam milllet açıldı ama koca gün şu benim sitem yazısından sonra yazılan kadar yazılmamışşş

Haklısın valla sevda:)))))

Benimde lüks hayatım 4 gün önce sona erdi kızlar.sevinsem mii üzülsem mi bilemedim.Sevindim önümüzdeki ay hemen gidip spirali taktıracağım rahata ereceğim, üzülüyorum bu sıcaklarda hiç çekilmiyor.Helede denize girme olayı başlı başına sorun oluyor.Ama tampon kullanıyorum rahat ediyorum denize gittiğimdehihoyyyt

Kızlar bende her an kaçabilirim, o aceleyle iyi geceler dileyemeyebilirim.Şimdiden iyi geceler.Kendinize iyi bakın, melekleri de öpün.

sedacım senın dilin şişmiş walla,ortalığı hareketlendirdin iştekaydirigubbakcemile2

yeni bitti derken çok mu yenı:lepi:
kıss ne lüküsü 3 ay oldu o hayatı bırakalı bennn looowwwhihoyyyt

senın yenı mi bitti meral,oooooo ben maşallah bu hafta 3 . ayı atlattım
seda ve sana ii geceler eğer kaçarsanız
aşağıda fifoş gözüküo ama acep ne yapıo bilmem??

herkeslere iigeceler pirensesim kalktı öpsemmi acaba siziii:jeyyar:öpim hadi neysee kızsamda sitemde etsem sizi seviyorum ben:kedi:

sedacım senın dilin şişmiş walla,ortalığı hareketlendirdin iştekaydirigubbakcemile2

yeni bitti derken çok mu yenı:lepi:
kıss ne lüküsü 3 ay oldu o hayatı bırakalı bennn looowwwhihoyyyt

çok yeni deil kıs 10 gün oldu desene sende bendensinnn:jeyyar:

bittmi derken lüküs hayatı kastetmiştim canım
şanşlısın senın yeni olmusun
nisandan beri oluorum ben ama daha düzensiz 10 gün falan atıo dewamlı düzene girmedi

ayyy şu an deli gibi uykum war ve yorgunum,
yarın sabah erkenden uyanacağımızıda biliom ama
kafamı dinleyebildiğim tek bu saatler kalıo bana ,berrağında en uzun uykusunu uyuduğu bu saatler,şimdi tam ben yatarım onun uyanma vaktı gelir
ne fena dimi yaaaklava:

neyse düşündümde sabah kalkarken nasıl acı çekeceğimi yatmaya karar werdimmafoldumben
zaten kendi kendime yazıommm
ii gecelerrrrrr

al bi nil daha...isimleri değişik huyları aynı bu bebeklerin yahu:))
duyguuuuu nbrrrrr,
görüşemioz bacımmm artık:1no2:
görüşemioruz valla,tüm gün yoksunuz gece geliosunuz napim??

neyse düşündümde sabah kalkarken nasıl acı çekeceğimi yatmaya karar werdimmafoldumben
zaten kendi kendime yazıommm
ii gecelerrrrrr

ben de anca nil uyuyunca dinleniorum gamyoncuiremsu

günaydınnnna.sa.sa.sa.s
günümüz güzel olsun:sm_cool::sm_cool:

günaydın hanımlar herkes uyurken bir bakim dedim umarım herkes ve tüm bebeler iyidir misafirler yarın gidiyolar gitelerde rahat etsem ya 7 yaşlarında kızı var görümcenin ay bir şımarık içimden dövesim geliyor sürekli çağanı kıskanıyor altını değiştiriyorum bakıcam diyor emzircem bende elcem diyor olmaz diyorum başlıyor ağlamaya uyus anası kılıklı nolcak neyse yarın gelirimde accık edikodu yaparım buarada geçmişe şöle bir baktım tuğba filiz geçmiş olsun kısar kuzular iyileşssin bir an önce
dünrüm bu benim gelin heesten önce yürür bende inanıyorum hemşom çağanda iyice sapıttı buaralar işalah diştir sevda kıs niye sana cevap vermiyolar hemen kara listeye al hehe meralcim oh kendi akrabaların olunca rahatsın tabi bide böle kxca tarafı hiç çekilmiyor talya sen ge bacım okadar misafir hakettin emel kıs annenden yeni dödüydün genemi gittin e hadi ii tatiller saada aylinde tatilde onada ii tatiller hatiecim sen ara ara kontrl et ecenin ateşini haalardanda çıkıyor ben sabah ölçünce mesea 36 .5 falan öğlen 37,3 falan oluyor değişiyor yani çokta abartma tabi hoş anne nasıl abartmıcaya
kıslar görümcem hep şöle büyüt böle büyüt ben hata yaptım çok dikkt etme falan diye akıl veriyordu bede doğur bir tanede öle büyüt kendin dedim meğer niyetleri varmış senden özendik yapçaz dedi ay kıskançlık olurda bukadarmı olur yeğenimi çok seviyorum ben diyor gelirken yeğenine bir tişört bile getirmemiş bende yüzlerine vurunca ay boyunu kilsounu bilmiyorduk burdan alalım dedi yok dedim ben söleyince gerek yk neyse kıslar buarada çağanın kollarında sivilce gibi şeyler çıktı bişey alerji yaptı galiba bakalım yarın dr yapabiliriz misafirlerin durumuna göre hadi öptüm hepinizi ve bebeleri
kıslar geçmişten unuttuklarım varsa kusura bakmasın çok acele okudum aklımda kalanları yazdım hadi görüşürüz

hera doğum gününü face te kutlamıştım ama bakmaya bilirsin oraya burdada yazim nice yıllara canım sevdiklerinle huzur içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…