geçmiş olsun:a015:selam kızlar...
dün klimanın altında çok oturdum boynum belim tutuldu çok fenayım mafoldumbenumarım herkes iyidir !
iyi pazarlar kızlar,cuma gecesi ecenin ateşi 38.5oldu :çok üzgünüm: fitil verdim ıslak havlu koydum düştü ateşi uyudu,sabah dr kontrolümüz vardı biraz boğazı kızarık dedi dr peditus ve calpol şurup verdi neyse babanneyi ziyarete gittik öğlen ateşi çıktı gene ılık duş aldık uyudu,akşama doğru ateşi 38.7 oldu apar topar hastaneye gittik hastanede 38.0 çıktı idrar ve kan tahlili istedi dr ödüm koptu sonda lafı edince nese torba yapıştırdı bolbol su içirdim,kan almaya gelen hemşire damar bulamadı kızım ağlıyo ben ağlıyorum eşimden selpak isterken onunda ağladığını gördüm senağlama çok zor bişeymiş bebeğin hasta olması,idrarı temiz çıktı kanında çok az mikrop çıktı 3 tane antibiyotik iğne verdi,allahım tüm bebeklerimizi korusun:Saruboceq:
biz de iiz cnm, naz uyuyo eşim balkonda gazete okuyo, ben de vıdıvıdı yapıom ama kaale almıyo:)evde bi sürü tadilat işi var, salon parke kabarmış, otrduum odanın tv ünitesi rezalet değişmesi lazım, kıza avize aldım elektrikçi çaarması lazım ama dinleyen yok tabi
çok sıkıcı bi hava var dün de çok yorulduk bugün hiç bişey yapasım yok
Geçmiş olsun durusuuu,inşallah çabucak atlatırsınız güzelim.
Sana da geçmiş olsun gülce, boyun tutulması çok berbat bişeydir.Biran önce atlaırsın inşallah.
Alisha sanki bizim evi anlatmışsın, bizde de öyle , evde yapılacak işler var, bey efendi ya gezmeye gider ya da film izler:))))))
Ondan sonra da dırdır eden biz oluruz-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?