2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dünür kıs iice şaşırtıosun benisırnaşık şeyneler olmuş 2 günde..gerçi içinde kalacağına söölmişsin ..o da mı doğuracakmış şaka gibi!!hediye içinde ii demişsin bi çorap alır insan ,illa para da harcamak gerekmio bence..
ay el de dedikodu yapalım:))
benim de görümcem(görümce demem hiç değişik geldi)gelecek ama allahtan benim aram ii kocamın ailesiyle,onun da 1 ay soona bi kızı oldu nilden,gördükçe aldık hediye ama umarım yeterlidir..ben de beklerim bi çorap bile olsa!!huuuuuuuu burcuu duydun mudelikafaduldendelikafadulden

günaydııınnn, duygu naber nil nasıl

inci çağanın kolları ya sıcaktan olmuştur, ya böcek ısırmıştır, ya da yedii bişey alerji yapmıştır, systral jel al sür, 3üne de ii gelir:)
ay nası dedin görümcene bişey getirmediniz die, ilahi inci çok hoşsun:)))ben çok şanslıyım valla altınlar elbiseler 3görümcmde eli kolu hep dolu gelir saolsunlar, almayanlar da saolsun belki durumları müsait diildir sağlık olsun

biz de iiz cnm, naz uyuyo eşim balkonda gazete okuyo, ben de vıdıvıdı yapıom ama kaale almıyo:)evde bi sürü tadilat işi var, salon parke kabarmış, otrduum odanın tv ünitesi rezalet değişmesi lazım, kıza avize aldım elektrikçi çaarması lazım ama dinleyen yok tabi
çok sıkıcı bi hava var dün de çok yorulduk bugün hiç bişey yapasım yok

selam kızlar...
dün klimanın altında çok oturdum boynum belim tutuldu çok fenayım mafoldumbenumarım herkes iyidir !

iyi pazarlar kızlar,cuma gecesi ecenin ateşi 38.5oldu :çok üzgünüm: fitil verdim ıslak havlu koydum düştü ateşi uyudu,sabah dr kontrolümüz vardı biraz boğazı kızarık dedi dr peditus ve calpol şurup verdi neyse babanneyi ziyarete gittik öğlen ateşi çıktı gene ılık duş aldık uyudu,akşama doğru ateşi 38.7 oldu apar topar hastaneye gittik hastanede 38.0 çıktı idrar ve kan tahlili istedi dr ödüm koptu sonda lafı edince nese torba yapıştırdı bolbol su içirdim,kan almaya gelen hemşire damar bulamadı kızım ağlıyo ben ağlıyorum eşimden selpak isterken onunda ağladığını gördüm senağlama çok zor bişeymiş bebeğin hasta olması,idrarı temiz çıktı kanında çok az mikrop çıktı 3 tane antibiyotik iğne verdi,allahım tüm bebeklerimizi korusun:Saruboceq:

selam kızlar...
dün klimanın altında çok oturdum boynum belim tutuldu çok fenayım mafoldumbenumarım herkes iyidir !
geçmiş olsun:a015:

ah canım çok geçmiş olsun daha bu hafta benimbaşıma geldi aynı şey,siz de aşı oldunuz mu bu günlerde:uhm:bi de bayılır gibi oldu mu??
hemen atlatacak canım ilaçla merak etme,Allah beterinden korusun
sen duş aldırarak çok ii yapmışsın ateş 38 olunca hemen duş inmezse de hemen hastaneye gitmek gerekio,burdan tekrar etmiş olayım..
tekrar geçmiş olsuna.s.

Geçmiş olsun durusuuu,inşallah çabucak atlatırsınız güzelim.
Sana da geçmiş olsun gülce, boyun tutulması çok berbat bişeydir.Biran önce atlaırsın inşallah.
Alisha sanki bizim evi anlatmışsın, bizde de öyle , evde yapılacak işler var, bey efendi ya gezmeye gider ya da film izler:))))))
Ondan sonra da dırdır eden biz oluruz-tatlicadiarzu-

duygucum sen nasılsın_?nil hanım nasıl_?

Çok hareketliler yaaa, kendi başına oturmaya başladı mı_?

görmemişimmesajları:1no2:

oturmak mı bugün ayakta telefona çektim tutunup kalktı park yatağın kenarına,şok oldum!!!
ay meral nil bugün emmedi,uyumadı gözleri pörtledi uykusuzluktan dayanamadım yeter die yatağına koydum 1 dk soona uyumuş:)))demin gene aynı şey oldu,çoookkk mutluyummmkendi nazarıma karşı

naz ve odasıııı, sonunda bitti gibi odamız daha koyucaktım ama yüklemek çok zor fenalık geldi

oooo süper olmuş canım odası naz'ın,mutlulukla büyüsün işallah:)
avizeyi bebekli bebliodum ama çok şıkmışhep ışıltılı olsun hayatı işallah hem nazın hem tüm bebeklerin:)
hadi ben de kaçtım,bi ara tabakları da koyarsın..

teşk ederim kızlar
aaa duygu ayıpsın bebekli ayıcıklıyı beenirmi bunlar 3yaşında kendilerini genç kız sanırlar kesin bakalm beenicekmi o zaman odasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…