2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SELAM kızlar
bugün kereme okuma sevgisini nasıl aşılayabilirim diye düşündüm,okumak sadece iyi bir üniversiteyi bitirip iyi bir iş sahibi olmak değil elbette,ama bizler böyle öğretildik.oysa insan tüm yaşamını okuyarak daha güzel şekillendirebilir.ben olumayı severim keremden sonra da fırsatlar yaratmaya uğraşıyrm en azından,umarım oğlumda sever,dünya atılacak en iyi adım en iyi başlangıç kitaplar çünkü..
ablam herşeyim beraber büyüdük ve büyürken çok şey öğrendim ondan okuma sevgisi en başta
böyle düşününcede ikinci bi çocuk gerekliği tırmalıyo beynimi ama bu psikolojiyle bir çocuk daha bünyeme ağır gelir ya kardeş sevgisi hayatı beraber keşfetme offf bilemiyorum hayat akıp gidiyor yaşlanıyoruz bu şekilde çürümek istemiyorum sağlıklı akıllı çalışkan insalcıl dürüst bir birey yetiştirmek istiyorum elbette bu ülkeye ama yetiştirirken ömrümün avuçlarımın arasından yok olup gitmesini seyretmek istemiyorum,gidecek görecek çok yer,tadılacak tatlar edilecek sohbetler var

not:sıyırdığımı düşünmeyim k.validem varken iç sesim kendi kendime konuşamayınca:)))

alisha arzum sterilizatör ve buhar pişiricisini kullanan sen miydin?
netten baktım fiyatı 72tl sen sanki 35 demiştin değil mi?
bu arada kızının odası çok güzel olmuşhihoyyyt

alisha arzum sterilizatör ve buhar pişiricisini kullanan sen miydin?
netten baktım fiyatı 72tl sen sanki 35 demiştin değil mi?
bu arada kızının odası çok güzel olmuşhihoyyyt
cnm marsgtı sanırım, bende sadece arçelik sterlilizatr var çok memnunum 20ye almıştım, saol cnm , ben de çok severim okumayı, kızıma şimdi bez bebek kitaplarından alıorum o da çok seviyo ama yalamayı:) en son elif şafak aşkı okudum çok güzeldi, fransız süiti ni aldım bi de ama fırsat bulamadım hala, güzel mi acaba okudunmu

elif şafak ın en son siyah sütünü okumuştum canım hamileyken çok daha güzeldi,tatildeydik kemerde otelde kerem daha 6 haftalıktı ve ben kendimi anne olmaya hazırlıyordm bak şimdi o günlere gittim :CüvCüv: hamilelik güzel şey ya yavrunla iç içe olmak bir olmak,canından can kanından kan olmak
fransız suiti okumadım ama aşk almayı istediğim kitaplar listemde en son eklediklerimden biri hatta kemal sayar herşey güzel olacak ile onu almayı düşünüyorum bi çıktığımda
elif şafak okurken insanı saran sarmalayan ama sıkmayan bi yazar onu okumayı severim :lepi:

geçmiş olsun canım ya,nie olmuş acaba sebebi belli mi,aşıdan mı??

canım ya aşıdan mı olmuş,bak şimdi korktum,yarında bizim aşı günümüz,eşimde gece 12de gelicek yarın,offfffffkafamçokkarıştı

ayşegül güle güle kullanın odanızı çok şık olmuş kokoş kızımızın odasıkaydirigubbakcemile2

elacım geçmiş olsun aman klimaya dikkat bebeğede

bizde bugun sabahtan kordona kahvaltıya gittik,sizin istanbul boğazınız varsa bizimde kordonumuz var:umursamaz:
en son hamileliğimin son aylarında gitmiştik walla kahvaltıya,ordanda biraz alışveriş yaptık,zarada çocuk reyonunda % 50 indirim var duyurulur,berrağa çok güzel elbiseler aldık,sonrada yemeğimizi yedik dışarda ,çok yorulduk sabah 10 dan 7 ye kadar dışardaydık ama hiç huysuzlanmadı dışarda dolaşmayı çok sewıo arabada uyuyup durdu gezerken,ewe geldik uyuma vakti mızmızlandı,gece gündüz dolaşmak istıo sanırım,nede olsa oğlak eğlenmeyı sewecekkaydirigubbakcemile2

eee sizler nerdesiniz bakalımm
birileri gelirmi acaba???

selamlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan

doğum günümü kutlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum a.s.

kız dünür valla ben yapmadım tüm suç babasında klava:

kardeşim ingiltereye dil okuluna gidiyor şuan yolda içim buruk ama napalım onun geleceği için katlancaz :gitme:

Alla kavuştursun özlem
ne güzel bir şans,insan böyle şansları eline geçer geçmez değerlendirmeli
bi ikinci olamayabiliyo (şekil bir A):sinifsinif:
ESRA mrh canım
berrak kızımız gülerek giysin cicilerini
keremin gardolabı üzerime yıkılıyo baya abartmışım
artık ona birşey almamaya kesin kararlıyım artık kendime çalışcam:)
şimdilik herkese ii gecelerrrropuyorumnanaktan

teşekkür ederim başak haklısın fırsat varken değerlendirmeli...

günayyydddıııınn.
bugün bana kısmet olmuş açmak.
bi kahvaltı hazırliiim.

afiyet olsun herkese, simitimi yerken geçmişi okuyayım..

Son düzenleme:
günaydın herkese,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim,ecenin ateşi devam ediyo kulaklarındada kızarıklık olmuş soğuk algınlığı,bu akşam bi iğnemiz daha var düzelme olmazsa 2 iğne daha vurulacak mafoldumben nerde hata yaptım bilmiyorum ama çok üzülüyorum bundan sonra daha çok dikkat edicem,kıpır kıpır olan yavrum 2 gündür solgun :çok üzgünüm: aşımız bu hafta içiydi sanırım hasta olduğu için ertelenecek.kızlar sizlerde çok dikkat edin ateş konusunda kesinlikle soğuk duş aldırmayın yavaş yavaş düşürmeye çalışın,eşimde bişey yiyip içmiyo bide onunla uğraşıyorum allahım yaa bana sabır yavruma şifa ver :Saruboceq:

çok zor bişeymiş bebeğin hasta olması,idrarı temiz çıktı kanında çok az mikrop çıktı 3 tane antibiyotik iğne verdi,allahım tüm bebeklerimizi korusun:Saruboceq:
çok çok geçmiş olsun, ilaçlarla hemen düzelir inşallah. anneye ne zor di mi, nasıl büyüteceksek bu çocukları? Allah hepimizin yardımcısı olsun.

maşşallah. ilk yürüyen nil mi olacakkk..

naz ve odasıııı, sonunda bitti gibi odamız daha koyucaktım ama yüklemek çok zor fenalık geldi
ayy çok güzel olmuş..
en güzel ilkleri yaşayın annesi bu odada.

haklısın başak..
kardeş başkasına benzemiyor..
kvalide olayına üzüldüm. hani kerem'i seviyor da geliyor diye yumuşatmaya çalışsam. ne zaman gideceği belli mi? senin kpederin hayatta değil mi?
bizde bugun sabahtan kordona kahvaltıya gittik,sizin istanbul boğazınız varsa bizimde kordonumuz var:umursamaz:
bizim hiçbişeyimiz yokk. :sinifsinif:

selamlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan

doğum günümü kutlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum a.s.
kardeşim ingiltereye dil okuluna gidiyor şuan yolda içim buruk ama napalım onun geleceği için katlancaz :gitme:
nice yıllara, kaçırmışım ben..
kardeşine de hayırlı olsun, umarım onun için verimli olur.

canım.
içim kötü oldu okurken.
çabucak atlatacaksınız umarım.
baak gör hemen eski neşesine geri dönecek minik ece..
Allah beterinden korusun.
bazen güçlü olmak çok zor ama olmak zorundayız, anneyiz biz.
iyileşti haberini alalım inşallah senden.

bakın ne anlatıcam..
geçen gün berat parmağımı ısırdı ama ne ısırış, kan topladı.
annem gördü, "hakkını helal et oğluma" dedi. niye helal etmeyeim canım bilerek mi ısırdı dedim ben de. yanında da komşu teyze var, güldü ben öyle deyince. "bilerek de yapsa anne yüreği affeder " deyip şu hikayeyi anlattı.
zamanın birinde hayatta sadece annesi olan bir delikanlı yaşarmış. bir gün kalbini hayırsız bir kıza kaptırmış. kız evlenmek için türlü türlü olmaz isteklerde bulunmuş, delikanlı ne yapmış etmiş bir bir bu dileklerini yerine getirmiş. kız bakmış olmayacak, "annenin yüreğini gümüş bir kutuya koy, bana getir, akşama nikahımız kıyılsın" demiş. delikanlı afallamış, bir tarafta kara sevdalısı,bir tarafta anası.. aşkı ağır basmış, annesine kıyıp yüreğini kutuya koymuş, atına atlamış dörtnala giderken at yolda birşeyden ürkmüş, yolcusunu herşeyiyle üstünden atmış. delikanlı bir yerde, eşyaları bir yerde. kutu da düşmüş tabi, yuvarlanınca kapağı açılmış annenin kalbi yere düşmüş.. dile gelmiş..
"evladımmm, düştün.. bir yerin acıdı mı? kalk kalk, yerde olmak yakışmaz benim aslanıma. görüyormusun bak, hayırsız at. ah, hata bende, iki parayı bir edip de sana araba alamadım. "

3 kadın oturduk ağladık. en kötüsü hikayeyi anlatan komşunun çocuğu yok. olmamış.
Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
herkese iyi haftalar...

hazır burası bana aitken daha da yazayım dedim ama berat uyanıyor.
görüşürüz tekrar.
bu arada 6. ay yaklaşırken aşı sıkıntısı başladı bende.:sinifsinif:

şu iğneleri damlaya çeviremediler gitti.delikafadulden

günaydin arkadaslar bizde yine herzamanki gibi sabahin 7 sinde kalktik
kizlaar ben kizima bugün degisik seyler yedirmek istiyorum sizde hic bebeginize cicibebe ile meyve suyu karisimi verdinizmi hangi meyve suyuyl veriliyor acaba

günaydın kızlar
birgül benim dr yemek konusunda çok titiz davranıodu, işte 3sebze 5kaşıkla başla her hafta 1sebze ekle, yoğurt falan yok neyse ben de düne kadar uydum, ama sebzeleri ekledikçe naz yememeye başladı, dün kendimize mercimek çorbası yapmıştım, yağsız ve tuzsuz bir kase hiç zorlanmadan yedi, muhallebiyi sade ver demişti dr, ona da bayadır 3cicibebe koyuyorum 2gündür de labne ekliorum, artık herşeyi vericem, doymuyo çünkü benim kızım, daninonun kahvaltılık şeylerinden de veriorum, kemik alıcam bugün suyundan çorbalara koyucam

buarada mercimek çorbasında soğan da vardı hiç gaz falan yapmadı içim rahat yani artık demekki mideleri herşeye hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…