cnm marsgtı sanırım, bende sadece arçelik sterlilizatr var çok memnunum 20ye almıştım, saol cnm , ben de çok severim okumayı, kızıma şimdi bez bebek kitaplarından alıorum o da çok seviyo ama yalamayı:) en son elif şafak aşkı okudum çok güzeldi, fransız süiti ni aldım bi de ama fırsat bulamadım hala, güzel mi acaba okudunmualisha arzum sterilizatör ve buhar pişiricisini kullanan sen miydin?
netten baktım fiyatı 72tl sen sanki 35 demiştin değil mi?
bu arada kızının odası çok güzel olmuşhihoyyyt
cnm marsgtı sanırım, bende sadece arçelik sterlilizatr var çok memnunum 20ye almıştım, saol cnm , ben de çok severim okumayı, kızıma şimdi bez bebek kitaplarından alıorum o da çok seviyo ama yalamayı:) en son elif şafak aşkı okudum çok güzeldi, fransız süiti ni aldım bi de ama fırsat bulamadım hala, güzel mi acaba okudunmu
iyi pazarlar kızlar,cuma gecesi ecenin ateşi 38.5oldu :çok üzgünüm: fitil verdim ıslak havlu koydum düştü ateşi uyudu,sabah dr kontrolümüz vardı biraz boğazı kızarık dedi dr peditus ve calpol şurup verdi neyse babanneyi ziyarete gittik öğlen ateşi çıktı gene ılık duş aldık uyudu,akşama doğru ateşi 38.7 oldu apar topar hastaneye gittik hastanede 38.0 çıktı idrar ve kan tahlili istedi dr ödüm koptu sonda lafı edince nese torba yapıştırdı bolbol su içirdim,kan almaya gelen hemşire damar bulamadı kızım ağlıyo ben ağlıyorum eşimden selpak isterken onunda ağladığını gördüm senağlama çok zor bişeymiş bebeğin hasta olması,idrarı temiz çıktı kanında çok az mikrop çıktı 3 tane antibiyotik iğne verdi,allahım tüm bebeklerimizi korusun:Saruboceq:
geçmiş olsun:a015:
ah canım çok geçmiş olsun daha bu hafta benimbaşıma geldi aynı şey,siz de aşı oldunuz mu bu günlerde:uhm:bi de bayılır gibi oldu mu??
hemen atlatacak canım ilaçla merak etme,Allah beterinden korusun
sen duş aldırarak çok ii yapmışsın ateş 38 olunca hemen duş inmezse de hemen hastaneye gitmek gerekio,burdan tekrar etmiş olayım..
tekrar geçmiş olsuna.s.
selamlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan
doğum günümü kutlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum a.s.
kız dünür valla ben yapmadım tüm suç babasındaklava:
kardeşim ingiltereye dil okuluna gidiyor şuan yolda içim buruk ama napalım onun geleceği için katlancaz :gitme:
çok çok geçmiş olsun, ilaçlarla hemen düzelir inşallah. anneye ne zor di mi, nasıl büyüteceksek bu çocukları? Allah hepimizin yardımcısı olsun.çok zor bişeymiş bebeğin hasta olması,idrarı temiz çıktı kanında çok az mikrop çıktı 3 tane antibiyotik iğne verdi,allahım tüm bebeklerimizi korusun:Saruboceq:
maşşallah. ilk yürüyen nil mi olacakkk..oturmak mı bugün ayakta telefona çektim tutunup kalktı park yatağın kenarına,şok oldum!!!
ay meral nil bugün emmedi,uyumadı gözleri pörtledi uykusuzluktan dayanamadım yeter die yatağına koydum 1 dk soona uyumuş:)))demin gene aynı şey oldu,çoookkk mutluyummmkendi nazarıma karşı
ayy çok güzel olmuş..naz ve odasıııı, sonunda bitti gibi odamız daha koyucaktım ama yüklemek çok zor fenalık geldi
haklısın başak..SELAM kızlar
bilemiyorum hayat akıp gidiyor yaşlanıyoruz bu şekilde çürümek istemiyorum sağlıklı akıllı çalışkan insalcıl dürüst bir birey yetiştirmek istiyorum elbette bu ülkeye ama yetiştirirken ömrümün avuçlarımın arasından yok olup gitmesini seyretmek istemiyorum,gidecek görecek çok yer,tadılacak tatlar edilecek sohbetler var
bizim hiçbişeyimiz yokk. :sinifsinif:bizde bugun sabahtan kordona kahvaltıya gittik,sizin istanbul boğazınız varsa bizimde kordonumuz var:umursamaz:
nice yıllara, kaçırmışım ben..selamlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan
doğum günümü kutlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum a.s.
kardeşim ingiltereye dil okuluna gidiyor şuan yolda içim buruk ama napalım onun geleceği için katlancaz :gitme:
canım.günaydın herkese,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim,ecenin ateşi devam ediyo kulaklarındada kızarıklık olmuş soğuk algınlığı,bu akşam bi iğnemiz daha var düzelme olmazsa 2 iğne daha vurulacak mafoldumben nerde hata yaptım bilmiyorum ama çok üzülüyorum bundan sonra daha çok dikkat edicem,kıpır kıpır olan yavrum 2 gündür solgun :çok üzgünüm: aşımız bu hafta içiydi sanırım hasta olduğu için ertelenecek.kızlar sizlerde çok dikkat edin ateş konusunda kesinlikle soğuk duş aldırmayın yavaş yavaş düşürmeye çalışın,eşimde bişey yiyip içmiyo bide onunla uğraşıyorum allahım yaa bana sabır yavruma şifa ver :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?