2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet alischa bzim doktorumuzda öyle ´6.aya kadar hic bisey verme dedi bende hala vermiodu ama biz ne yesek agzini öyle bi yapioduki bende istiorum gibilerinden esimin kucagunda otururkende esimdeki ekmegi tuttu hemen agzina götürmüstü yavrum benim ekmegi bile nasil somurdu bende o günden buyana elimden geldigi kadariyla yedirmeye calisiorum sakinan göze cöp batarmis bak naza masallah soganlida yemis bende yediriorum artik baen bizim yediklerimizdende taddiriorum

günaydınnn opuyorumnanaktan

durusu geçmiş olsun cnm umarım çabucak atlatır

demetcim teşekkür ederim

günaydın arkadaşlar

bugün işbaşı yapdım ama çok üzgünüm sütümü sağıp bırakdım ama malesef biberonu almıyor ne yapıcağımı bilmiyorum ablamla konuşdum biraz yoğut veriyormuş ama biberonu verince ağlıyormuş. bugüne kadar hep emzirdim arada yoğurt ve meyva suyu verdim off zor günler tabiki gecer alışırız ama hiç bibilgim yok lütfen bana yardımcı olun ne yapmama lazım, öğlene doğru patates,pirinç püresi vericek onuda severmi bilmiyorum gerci ablam tecrübeli ama yinede aklım hep evde, meyva püresi falan onu tok tutarmı saat 4 de işden çıkıcam ozaman kadar acıkırmı, ay ağlıycka duruma geldim çok üzülüyorum, kaşık maması alsam tavsiye eddiyormusunuz ne yazıcağımıda şaşırdım.

neyse umarım herkes iyidir uzun 6 aydır yokdum aranızda inş bebişlerin çok iyidir, buarada durusu çok gecmiş olsun, inş en yakın zamnda iyleşir.

slm smrisk gerçekten zor bi durum milupanın kaşık mamalarını alabilirsin. benimde işe başlama durumum var ne olcak bilmiyorum nasıl bırakıp gidicem mafoldumben

saol hera valla çok üzgünüm sanki kızımı evda tek başına çaresiz bırakdım. kaşık maması nı nekadar vermem lasım kutusunda falan tarifi vardır gerci. ay alllah seninde yardımcın olsun, ya kızım biberonu alsa hiç üzüklmiycem sütüm var sağıp bırakıyorum ama içen yok :))

günaydın kızlar,kahvaltıya kaçmadan bi günaydın demek istedim...
durusu geçmiş olsun canım,ateşi çıktığında ılık duş yaptırmak gerekiyor bebeklere ,bizde bunu acı bi tecrübeyle öğrendik malesef.kuzenimin ateşi çıktığında soğuk duşa sokmuşlar çocuğu ,sonra çok uğraştılar iyileştirmek için,allah bebişine şifa versin canım,iyileşir çabucak inşallah..
dagevi çok güzel bi hikayeydi canım,evlatlar analarına kıyıyor ama analar öylemi,dünya bi yana evlatlarımız bi yana...
birgül ben bu hafta başladım cicibebeye,şeftali yada kayısı rendeleyip içine 3 tane bisküi ekliyorum...
smrisk çok zor gelmiştir ilk gün,allah kolaylık versin canım,bebişin inşallah biberona alışır çabucak...
hera günaydın canım...
kızlar ben kaçtım kahvaltımı edip,evi toparlıyayım gelirim yine....

günaydın talyacım opuyorumnanaktan

smrisk sütlü pirinçli var ilk onu verin isterseniz 90 cc suya 3 yemek kaşığı falan oluyor koyuluğunu bebeğin yemesine göre ayarlayabilirsin...

herkese merhabalar umarım tüm bebekler ve annaleri iyidir güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle
çağanın kolarında kızarıklar arttı akşam dr gidicez işallah önemli bişeyi yoktur kuzumun birde kulağının arkası kızardı terdenmidir acaba anlamadımda
misafirler nihayet gittiler aman kabus gibi üçgündü benim oğlum alışmış sessiz uyumaya evde gürültü olunca uykuyu tam alamdı huysuzlandı durdu işallah bian önce eski haline döner kuzum
görümcenin kızı habire öksürüyordu çağanı öptürmedim hasta falan olmasın diye görümcem yok efendim kuru hava öksürtürmüş kızınıda diyorumki yap ıhlamur falan yok neyse dün öksürüğü arttı iyice ateşi çıktı diyorki klima çarptı galiba bir ıhlamur yapim bari ay ne rahat ben olsam on kere dert etmiştim
ay birde dışarı çıktık ben arabada cam falan açtırmıyporum çarpmasın çağanıı diye neden açmıyormuşum uyus oldum valla iyice ha birde dün gitti alışverişe çağana bir takım aldı bişey demedim artık aslında dicektimde sonradan düşündüm domöuzdan kıl koparmak sevaptır ne alsa kar :jeyyar:
velhasıl bir görümce olayınıda savdık başımızdan

hatice işallah iyileşir bian önce ecede canım geçmiş olsun
başakçım sanada kolay gelsin kaynanan gelmiş iç sesini dinlemeye başlamıssın ay kıyamam seni en iyi ben anlarım valla ha birde anlatim size görümcem diyorki ikici çocuğu yapçaklarmış kaynanası durcakmış yanında çaktırmadan bana laf çarpıyor yermiym ben onları hiç konuşmadım o konularda anlamıştır herhalde giderken yine gelin bile demedim güle güle dedim çağan kucağımda gelincede hiç sarılmamıştım zaten e anlamışlardı artık dimi benim kırıldığımı ve kolay kolay onlarla diyalog içinde olmucamı iyi olan tarfı şu hiç arıza çıkarmadım bunuda ilerde kocişe karşı kullanırım artık :jeyyar:

anacım topik olmuş ıssız topik yaw herkesmi tatile çıktı çağan uyurken iki sohpet edim dedim kimsler yok nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben varımmm benim görümceler de perş oturmaya gelio ne yapsam şimdiden telaş sardı, kız sen nie bu kadar düşmansın bu kadına naaptı sana ben bilmim kaçırmışım

Beeennnnn geldddiiiiimmmmm
Geçmişi okumam mümkün değil, umarım herkes çok iyidir ..
evde yapılacak bir sürü iş var yarın işlerimi bititirp laflamaya gelirim :)
bugünde arada bakmaya çalışırım hepinizi çok özledim gerçekten aklım sizdeydi

slm herkese nasılsınız

durusu çok gemiş olsun.umarım hemen iyileşir.eymende 38 günlükken bronşit başlangıcı olmuştu.6 iğne yemişti.gerçekten çok zor bebeğin hasta olması.bende çok ağladım o zaman iyi bakamıyorum diye çok üzülmüştümsenağlamaaklıma geldikçe hala üzülüyorum.

meraba:))
tam okuyamadım ama ece umarım hemen iyileşir.
çağan da dr dan gelince yaz ne olmuş dünür..
bi de geçmiş olsun:))
ayşegül ben ce bi pasta bi de tatlı tuzlu kurabiye al yeter istersen milföyden börek bi de..,
smrisk hoşgeldin :)açken mecbur yer merak etme:)
başak ben de çok isterim okumayı sevmesini ben okumayı annemden görmüştüm umarıem kızım da benden görür..
özlem kardeşin için çok güzel bi imkan azcık özleyin birbirinizi:)
esra berrakın tokalı fotosunu istiorum..
şeydacım hoşgeldin,kolay gelsin bu arada..
bayaa kakmış mı aklımda??
bizim yeni evde boya var..git gel yapıorum ben de..
opuyorumnanaktan

inaysa geçmiş olsun çağana.nasıl bir kızarıklık var.belki isilik olmuştur

duygu kız onlar yeter mi, masa açıcam sabahtan gelirler bütün gün otururlar, zyağlı faslye, patlıcan biber közlicem, milföyden börek yapiim kolay, patates salatası, yapabilirsem daha bikaç öle kahvaltılık şey, kek, bi de sütlü tatlı düşünüorum bakalım çarş dan başlarım artık

bizde çardağın altına hamak kurduk eymen çok sevdi.dışarısı serinde oluyor 1 saate yakın uyuyor.daha önceden yatırsaymışım keşke dönerse düşer diye korkuyordum.uyanıkkende hiç hareket etmiyor öyle yatıp etrafı izliyor.ama yinede uyurken bile başında bekliyorum düşmesin diye.

bütün gün mülaelaelaelaelae
o zaman olmaz tabee:))makarna salatası da kolay olur canım kısır çekti,mercimekli köfte...offf ayşegül ben yeni eve gidiorum..

selam annecikler,
epeydir gremedim okuyamadım yazdıkalrınızı umarım herkes iyidir herşey yolunda dır.
Biz çağanı c.tesi doktora götürdük. 5 ay 10 günlük bize kan damlasına başladı kızlar neden bilmiyorum bu konuda bilgisi olan yazsın ne olur kullananlar bir akıl verin neolur acaba zamanında mı verdiler d vitamini 2 damla multi vitamin var bir de onuda ver dedi doktor birde ka damlasına başlattı hergün birer artırarak verilcek kilosu 7,5 sen 8 de devam et dedi normal mi bu şimdi bir akıl verin ne olur araştırdım azcık b.sayardan diş çürümesine neden oluyormuş daha oluşumun çıkmadı dişleri herşey yolundamıdır almalımıyız bu damlayı kullananlar bilgi vere bilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…