2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durusu çok geçmiş olsun
smrisk hayrlı olsun işin bende sağıp bırakıyorum ben nisanda çalışmaya başladım artık alıştı ama yavş yavaş ekmamayada başlıyorum
ianaysa geçmiş olsun çağana

balım isilik değilde sivilce gibi canım bakalım akşam belli olucak buarada valla süper yapmıssın hamak olayını biz bile evde kullanılan demirlilerden alsakmı diyozda nereye koycaz onu bilmiyorum yoksa çağanda bayılıyor hamağa
dünürüm kolay gelsin boya badana işleri zor helede nille dahada zor ama sen halledersin benim gelinimde uslu durur annesinin işi olunca
alişha fazla abartma bence yiyecek işinde zaten havalarda sıcak çok yemek yenmiyor nazlada zor yaparım diyosan hazır alıver canım börek mörek idaRE etsin gelenler çocukla yemek yapmak kolaymı
sheeda hoşgeldin canım bizde seni özledik efe nassı iyimi
gamze kan damlası öenmli dr ver dediyse ver canım bende yarın başlıcam bakjalım iyice dr a sorim genede bu akşam bak kıslar diyordu bu kan damlasının bitkisel olqnı varmış dişlere falan zarar vermeyeni bir sor istersen bir kaç kişi almıştı

selam kızlarr
heracım bende kaçırmışım d.gününü nice mutlu sağlıklı yıllara canım ...
seyda hoşgeldin!!! umarım güzel geçmiştir nasıldı tatil,ne zaman buluşuyoruz:))
durusu çok geçmiş olsun güçlü olmak zor demetin dediği gibi böyle durumlarda ama yavrunda senden gü bulacak iyileşecek sıkma canını bunlar olması gereken şeyler rabbim dermansız dertlere koymasın
demet merhaba canım buluşuyoruz gelirsin değil mi zaman belli diil ama istiyoruz
mazereti kerem zaten sözüm ona ama bak hala ortada yok gezmelerde

inaysa kız aferin sana vallahi tavrını sonuna kadar korudun darısı bana
ben bana yapılan kötülüğü hemen unutan cinstenim kin tutamıyorym kendimi telkinle gazlıyorum taviz yok taviz yok diye yoksa hep tepemdeler bu kez işe yarıyacağını umuyorum hadi bakalım

ay başak ben onlara yüz versem şu anda hala burda olurdu kaynanalar falan zaten eminim ufacık bir yüz bulsalar benden hemen geliceklerde yok bacım sonuna kadar devam böyle herkes yerinde sağlığıyla sıhhatiyle otursun

ya canım benim açğa daha 5 ay 10 günlük doktor hiç kan testi filan yaptırmadan verdi korktum bende daha almadık gerçi eczaneden yarın alabilcem reçede evde kalmış ama yinede tedirginim napcam bilemiyorum bir akıl verin ne olur meyve suyundan sonra ver dedi hergün birer damla artır son damlası kilosu kadar olsun öyle devam et dedi ama korktum şimdi napcam ben

gamzecim tedirgin olma dr un çağan için en uygunun bilir druna güven bence meyve suyuyla verirsen daha iyi olur ferrum kusturuyormuş

Bitkisel olan kan damlasının adı ne_?

ben meyve suyu sıkıyorum onun içine 10 damla damlatıyorum.meyve suyu gibi içiyor.başka türlü veremiyorum zaten.ama benim oğlanın kilosu 8 doktor 10 damla ver dedi.anlamadım şimdi ben:uhm:

benimde canım 7,5 dr. 8 damla ver dedi ama daha alamadım yarım kullanmaya başlar ancak

gamze meyve suyuyla karıştır canım yoksa dişlerde leke yapıyor,benim büyük kızın dişlerindeki lekeler var bu sebebten dolayı..

alisha senin kayınvalidenlerde bizimkiler gibi bende onların taraftan biri geldiğinde masa açmak zorunda kalıyorum en az 10 çeşit oluyor masada...tabii hepsini ben yapmıyorum kayınvalide yapıyor yarısını..şakkıdı

evet bizimkiler de eli boş gelmez cnm ama olsun çok sık gelemio bu görümcem antalyada oturuyo, annemler desen yaşlı hiç gelemiolar, 40yılda bir feda olsun:)
bu aralar çok mu iim nee kanatlarım çıkıcak yakında:))

gamze meyve suyuyla karıştır canım yoksa dişlerde leke yapıyor,benim büyük kızın dişlerindeki lekeler var bu sebebten dolayı..

canım meyve suyu e veriyorsun dün ben ilk kez muzla şeftali karıştırdım hafif püre sulu gibiydi öyle verdim çok sevmedi. meyve suyu neyle veriyorsun bana önere bilirmisin

gamzecim ben bi gün şeftali rendeliyorum bi gün kayısı ikisinide çok seviyor benim kız...

maşallah,senin gibi gelini öpsünlerde başlarına koysunlar kısalkisalkisalkis

canım korkacak bişi yok normalde 4 aynını bitiren her bebeğe başlanıo kan damlası ama tabi test yapıp başlamak daha dooru..meyve suyuyla verirsin,floradix di heralde bitkisel olanını adı,ocak ortak sayfada var sayfası..
iilerse nie yapılmasın canım,değerimi bilenin değerini bilirim:roflol:
nazlı melek senidelikafadulden
maşallah,senin gibi gelini öpsünlerde başlarına koysunlar kısalkisalkisalkis

:içelim:

patlıcanlı pilav yaptm bugün çok yanlış bi tercihmiş çok uğraştırıcı unutmuşum
içine kuşüzümüyle fıstık koysam nasıl olur aacaba deneyen varmı

ben patlıcanlı bulgur yaparım arada,pilavını duymamıştım hiç...nasıl tadı güzel oluyorsa bende yapıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…