2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nefis olmuş uğraştııma değdi ya artık 6ay sonra falan bida girişirim bu işe:)

bizde bankaya indik geldik oğluşuma hesap açtırıp kumbarasını aldık sonundakaydirigubbakcemile5

muhallebi aldım.kavonoz mamalarından almaya bir türlü cesaret edemiyorum görüntüsü pek hoş gelmiyor nedensekafamçokkarıştısiz kavonoz maması veriyormusunuz bebeklerinize.

Hoşbuldum arkadaşlar
ıst gezimiz güzel geçti, Efe için çok iyi oldu
yeşillikler içinde temiz havada çok keyif aldı çoookkk

ben kavanoz mamalarından veriyorum kokusu berbat ama benimki yiyor :)

Başak buluşma işini bir an önce ayarlayalım gamze burda mı ? sanki bu hafta olmıcam demişti

ben vermemye çalışıorum ama milupa ya da bebelactansa hippinkiler çok daha güvenli, o konserve tadı kokusu yok hippte

kıslar biz geldik drdan oğluşum alerji olmuş yediği bişeye sanırsam yumurtaya alerjisi var babası gibi alerji için jel şurp vs yazdı doktor birde diş için jel yazdırdık geldik ama pişik için krem yazdırmayı unutmuşum onuda yarın sağlık ocağındaki dr arkadaşım ona tel edicem yazssın yolasın bana

balım bende veriyorum hatta benim sebze yemeyen oğlum bebelakın patates havuç pirinnçli sebze püresinin yarısını yiyor ertesi günde diğer yarısını yiyor öğlenleri meyve pürelerindende veriyorum çünkü armut falan bulamıyorm marketlerde düzgün alıyorum armut püresi falan

90 cc su 1 tatlı kaşığı prinnç ununu pişir piştikten sonra 3 tatlı kaşığı devam sütü ekle ne kullanıyorsan eğer gogly pirinç unun varsa sadece suyla pişir üstünde tarifi var ok monte

slm kızlar nasılsınız ben bugun eve geldim ...metin deli gibi öksürüyo ama ates ter kusma burun akıntısı hiçbişiy yok öksürürken gözleri yuvalarından cıkıyo kuzumun yarın baska bir doktora götürcem bakalım ne dicek birde yarın ası günümüz sanırım yapmazlar....
azbucuk gecmişi okudum ......durusuu cok cok gecmiş olsun neler yasadıgını cok iyi anlıyorum canım umarım ece bir an önce iyileşir....
inciiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemilesana pişik kremi göndercem hani şifre vermiştin ya ordan bir krem kazanmısım kabul edersen cagana göndermek istiyorum ama meraktan bir kere kullandık ondan da bişiycik olmaz dimi ama...
dagevi hikayeyi okurken gözlerim doldu içim cız etti..
kızlar ben paranoyak bir anne oldum cam kapı pencere kapalı metin in nefesimden bile üşütücegini hastalanacagını düşünüyorum gözümden bile sakınıyorum 10 gündür de yanımda yatırıyorum sözde odasını ayırcaktım temmuz da ama kararlıyım askere gidene kadar yatsın bizlegamyoncuiremsucok seviyorum napıyım askım benim herseyim kara gözlü kuzum annesinin pinponeti babasının tombalagı ayyyyyyyyyyy opuyorumnanaktanaska geldim yazarım daha da sıkmayım sizi .....

inci doktor gogle kesinlikle kullanma lmaz:sekerli dedi
walla kafama göre yaptım kıvamını göz kararı hazırladım yedi beyefendi ama devam sütü ne mama mıfisfisfis

saol canım ya,
alla alla metin nie düzelmedi hala ,sakınan göze çöp batarmış ,(sen üstüne titredikçe daha mı kötü oldu,inşallah atlatır kuzum ya,
bizde bugun olduk aşılarımızı,çok ağladı o an ama çabuk sustu,ordan çıkınca epey dolaştırdım arabada uyudu hep ,şu ana kadar ateş ve huysuzluk yapmadı dahada olmaz inşallah

duygu tokalı resim istıorum demişşsin,nası yani anlamadım,biz toka takmıoz kiCADIARZU

hemşom geçmiş olsun işallah ateşi falan çıkmaz filiz sanada geçmiş olsun canım işallah bir an önce iyileşir metin bnede yatıyorum kıslar çağan yeni uyudu bir iki saat o uyurken bende uyum bari herkese ii uykular bol sütler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…