2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın bayanlar,

kızlar benşm kızımda alerjik bronşit olmuş dün doktora götürdük çok kızdı okadar doktorlara götürdüm neden ilgilenmediklerini sadce bakmışlar çocuğa ilgilenilmemiş dedi, sonuçda doktorlara güvenmek zorundayız, 1 ay içinde 3 defa gtürdüm herzaman korkma ciğerlerinde bişey yok ilaçları kullan gecer dediler ama malesef gecmemiş, çok morelim bozuldu insanları kendilerine mecbur bırakıyorlar ama gittiğindede yüzeysel ilgilenip geçişdiriyorlar. neyse bakalım artık ikitane iğne yapdılar dün doktor kendi numarasını verdi bişey olduğunda beni ara hemen dedi, 28 gün sonra tekrar getir ne durumd aolduğuna bakalım dedi, inş bian önce düzelirde bu hastalık süreklilik göstermez.

montesori bence bu öksürüğün üstünde dur mirayda başda kuru kuru öksürüyordu.deltada ahmet bey dün bizimle ilgilendi gercekden çok iyi bi doktora benziyor kontroller sırasında miray huysuzluk ediince kucağına alıp sevdi susturmaya çalışdı diğer doktor arkadaşlarına tepki gösterdi neden daha dikkatli davranmadılar diye. şimdiden gecmişş olsun ama gecer diye bekleme bu öksürüklerin arkasıda geliyor

bebeişelri hasta olan arakadaşlar gecmiş olsun herkese güzel bi gün diliyorum,,

opuyorumnanaktangünaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1opuyorumnanaktan

smrisk geçmiş olsun umarım biran önce iyileşir...benim oğluşumda olmuştu ben hemen antibiyotik kullandım 1haftaya geçti....

saol reyhan inş benim kızımda bian önce düzelir, ben önceden antibiyotikde kulllandım ama öksürüğünü kesmedi of ya kış günü doğum yapdık hasta olmadılar, yaz günü hasta oluyorlar,

Günaydınnn
hasta bebişlere geçmiş olsun bir an önce iyileşirler inşallah
bugün doktor kontrolümüz var şu gece defalarca uyanma işini bi sorcam yapılabilecek bişey var mıymış dün gece abartmıyorum 10 defadan fazla uyandı ve nerdeyse her gece böyle
bugün yine hiç bişey yemiyo gözü sürekli göğsümde ama bende süt çok az doyurmuyor ve sinirleniyor ay ne yapcam bilmiyorum ne güzel herşeyi yiyor derken yine ağzını açmıyor ufffffff şimdi yine huysuzluğa başaladı...

günaydın hanımlar gzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
smrisk geçmiş olsun canım işallah bir an önce atlatır
sheeda benim kide abartısız 2 satte bir uyanıyor bazen 1,5 satte bir salağa döndüm valla sıcaktan diye düşünüyorum ben ama sen yinede sor bakalım dr ne dicek

inaysa evet ben de herhalde sıcaktan diyorum ama yaz gelmeden öncede böyleydi bu çocuk ,ben bazen kendi halime çok üzülüyorum şimdi sana da üzüldüm Allah yardımcımız olsun uykusuzluk zor .
şimdi yeni huy edindi emerken yüz üstü dönüp beni öyle emmek istiyo ama tabi bu pek mümkün değil burnu kapanıyo zorlanıyo sinirleniyo .. nerde garip şeyler var bulup yapıyo gece emzirirken görsen gülersin halimize

şheda inaysa tşk ederim,
şheda bebişin aç kaılıyorsa gece uyanıyordur diye düşünüyorum, sütün olması için bol bol yeşillik tüket, bana tatlı şeyler çok yarıyor gece yatmadan önce tatlı ne vars ayiyorum sabahda sütüm oluyor. dün akşam sütün içine bebe bisküvisi koydum valla faydasınıda görüyorum. benimki sadece bi öneri belki bunların hepsini denemişsindir,

kız annesinin duası

allahım bebişlerimize sağlık, huzur verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bütün annelerin memişlerinede bol vitaminliiii sütttttttttttttttttttttttt

kocişlerin işleri gücleri rast gitsinnnnnnnnnnnn daha çokkkk mama getirsinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

kaynanalar az gelip gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :dance: şaka şakaa :))))
:teytey:

şeymacım artık büyüdüler ve hareketliler benimkide sürekli yüz üstü uyuyor valla yan yatıyor hiç sıt üstü yatmıyor artık ben bezen yanıma alıyorum ozaman daha çok uyuyor birde geceleri ben uzun kolluyla yatırıyorum çağan üstünü açıyor acaba kısa kollumu yatırsam bu seferde gece serin oluyor
smrisk canbım ben gece yatmadan muhallebi yediriyorum ama yinede uynaıyor aynı şekilde açlıktan sanmıyorum

günaydın kızlar

smrisk geçmiş olsun kızına.umarım hemen iyileşir.

sheeda doktoruna soruncaa burayada yaz sebebini.benim oğlanda sürekli emmek istiyor.sadece meyvelerden yiyor başka birşey yediremiyorum.yaptığım hazırladığım çorbalar yemek suları çöpe gidiyor.

saol balım

ya valla zor şu günleri bi atlatsak diyorum ama bubnlar iyi günlerimiz dişleri çıkmaya başladığında iyce zorlaşacak işimiz. bıu arada diş çıkaran oldumu acaba ve aranızda yürüteç kulllanan varmı

evet evet hepsini denedim sütümü pek etkilemedi biliyosun uyku ve dinlenme de çok etkili ve ben bunları yapamıyorum ..
yok canım açlıktan değil biliyorum çünkü 150 cc mama içirip yatırıyorum , normalde 3 saat hatta 3,5 saat idare edebilecekken defalarca uyanıyo. saat 9 da yatıyo il uyuduğunda 30 dk uyuyor sonra uyanıyor sonra saat 11 olana kadar 3-4 kez uaynıyo, derin uykuya geçmekte zorlanıyor.

evinizin sıcaklığı nasıl bilmiyorum ama ben sadece bady altına şort giydirip yatırıyorum üzerinede çarşaf örtüyorum onuda yarım örtüyorum.

hem uykuyu hem de yeme işini sorcam inşallah tatmin edici bir cevap alırım
gelince hemen sizinle paylaşırım

dişi çıkan bebekler var.benim oğlanda çıkardı.

dün eniştem yürüteç almış eymene müzikli çıngıraklı birşey.ben aslında yürüteçe bindirmek istemiyordum ama eymen yürütece koyunca oynuyor kendi kendine.benimde işime geliyor tabiki.

oo bebişinin dişi çıkmış gözün aydın darısı bizimkilere inş,

yürütecinizde hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum yakın zamnda alıyım bari evde bakan içinde rahatlık olur.

semra geçmiş olsun

sheeda burası çok sıcak sadece çıtçıtlı badiyle yatıyor batuhan

bebişi diş çıkaran annelere bir sorum var

kulak kaşıma kulağın üstündeki saçları kaşıma çekiştirme oldumu? batuhan özellikle uyurken sürekli eli kulak kısmında sadece sağ kulağında.

bizde diş çıkardık ama öyle bi sıkıntımız olmadı.. 2gece hiç uyumak saat başı uyandık sabahına dişimiz patlamıştı.....

balım sizinde dişiniz hayırlı olsun....ağrısız sancısız hepsini tamamlar inş.

balım dişiniz hayırlı olsun çıkarken çok huysuzluk yaptı mı ?

huysuzlandı ama ateş ishal olmadı.geceleri çok sık kalkıyordu birde çok ağlıyordu.durduk yere ağlamaları vardı.

eymende çıkarmadan önce kulağını çekiyordu saçını kaşıyor asılıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…