günaydın hanımlar gzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
smrisk geçmiş olsun canım işallah bir an önce atlatır
sheeda benim kide abartısız 2 satte bir uyanıyor bazen 1,5 satte bir salağa döndüm valla sıcaktan diye düşünüyorum ben ama sen yinede sor bakalım dr ne dicek
şheda inaysa tşk ederim,
şheda bebişin aç kaılıyorsa gece uyanıyordur diye düşünüyorum, sütün olması için bol bol yeşillik tüket, bana tatlı şeyler çok yarıyor gece yatmadan önce tatlı ne vars ayiyorum sabahda sütüm oluyor. dün akşam sütün içine bebe bisküvisi koydum valla faydasınıda görüyorum. benimki sadece bi öneri belki bunların hepsini denemişsindir,
kız annesinin duası
allahım bebişlerimize sağlık, huzur verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bütün annelerin memişlerinede bol vitaminliiii sütttttttttttttttttttttttt
kocişlerin işleri gücleri rast gitsinnnnnnnnnnnn daha çokkkk mama getirsinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
kaynanalar az gelip gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :dance: şaka şakaa :))))
:teytey:
şeymacım artık büyüdüler ve hareketliler benimkide sürekli yüz üstü uyuyor valla yan yatıyor hiç sıt üstü yatmıyor artık ben bezen yanıma alıyorum ozaman daha çok uyuyor birde geceleri ben uzun kolluyla yatırıyorum çağan üstünü açıyor acaba kısa kollumu yatırsam bu seferde gece serin oluyor
smrisk canbım ben gece yatmadan muhallebi yediriyorum ama yinede uynaıyor aynı şekilde açlıktan sanmıyorum
günaydın kızlar
smrisk geçmiş olsun kızına.umarım hemen iyileşir.
sheeda doktoruna soruncaa burayada yaz sebebini.benim oğlanda sürekli emmek istiyor.sadece meyvelerden yiyor başka birşey yediremiyorum.yaptığım hazırladığım çorbalar yemek suları çöpe gidiyor.
dişi çıkan bebekler var.benim oğlanda çıkardı.
dün eniştem yürüteç almış eymene müzikli çıngıraklı birşey.ben aslında yürüteçe bindirmek istemiyordum ama eymen yürütece koyunca oynuyor kendi kendine.benimde işime geliyor tabiki.
bebişi diş çıkaran annelere bir sorum var
kulak kaşıma kulağın üstündeki saçları kaşıma çekiştirme oldumu? batuhan özellikle uyurken sürekli eli kulak kısmında sadece sağ kulağında.
balım dişiniz hayırlı olsun çıkarken çok huysuzluk yaptı mı ?
bebişi diş çıkaran annelere bir sorum var
kulak kaşıma kulağın üstündeki saçları kaşıma çekiştirme oldumu? batuhan özellikle uyurken sürekli eli kulak kısmında sadece sağ kulağında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?