2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkeslere merhaba,
Filizcim geçmiş öolsun canım, bir dr. agötür metini, allah korusun daha ileri gitmesin.Sanırım birr üşütme filan var ki öksürüyor.
Semra, san ada geçm,ş olsun canım.İşe başladın en sonunda, zor oldu senin içinde.Kolay gelsin size kızlar.Valla çalışırken gerçekten zor oluyor.
Özlem, bizim diş çıkarmadı ama kulağının arkasındaki saçları çekiştirip, yoluyor.Acaba diş mi_?:uhm::uhm:
Sheda, bizde de gece çok sıcak, kolsuz çıtçıtlı badi giydiriyorum.
Egehan'a akşam yoğurt yediriyorum içine bebe bisküvisi ya da ekmek içi doğrayarak.Ondan sonra yatıyoruz, yatarken birde emiyor.saat 9 gibi uyuyor, 10 gibi kalkıyor, 11 gibi kalkıyor, 12 gibi kalkıyor,1 gibi kalkıyor, ondan sonrasını pek bilemiyorum, saate bakmıyorum, ama en az 4 kez filan uyanıp emiyor.Anlayacağınız bu 3-4 saat uyku süresi bende hiç omadı.Sabahta hiç kalkmak istemiyorum, o saat 7 gibi uyanıyor, yanımda yatıp kendi başına oynarken ben uyuyabilirsem uyuyorum.
Bazen ilk yattığında 2-3 saat uyuyor, en uzun uyuduğu zaman o oluyor.Ama o saatte de ben yatmamaışım oluyorum çoğunlukla.

tşk balım.

bende öyle tahmin ediyorum meralcim yakındır herhalde çıkması.

Kızlar ara ara girip okuyorum, bazen okuduklarımla ilgili birşeyler yazıyorum çıkıyorum.Sizin bana yazdıklarınızı görmüyorum o yüzden de cevap vermeden çıkıyorum, yanlış anlamayın sakın.
Duygucum dün sen nasılsın demişsin, az önce maillerime bakarken gördüm.:asigim:
İyiyim canım bende , paşa da iyi allaha şükür. Kızkardeşimin 5 yaşında kzıı var , karya, onun kıskançlıklarıyla başa çıkmaya çalışıyoruz
Bir taraftan egehan, bir taraftan karya zamanımız oldukça dolduruyorhihoyyyt

meral saol iyi dileklerin için tabiki bugünler gececek ama insna üzülüyor işde dün iğne yapdıklarında ağlamısına dayanamadım kendi kendime kızdım bendemi sorun var diye am aolucak oluyor işde en güzelimi doktor konusunda çok dikkatli olmak.

ay ablamla konuşdum kızım kahvaltı yapmış azcık peynir azcık yumurtanın sarısı pekmez hopp yemiş :))) inş biberonada tam alışırda rahatalrım. emzik almadığından uyurken çok ağlıyormuş ama onada alışıcak yapacak başka bişey yok
buarada ocak annelirirn hepsi iyimi bebeişlerde doğuşdan bi problem olan çıkmamışdır inş

canım durudada ara ara iştahsızlık oluyor ama düzeliyor takma kafana

bizimkindede var o durum eski dünürrrrcüm ama dişi çıkmasına rağmen devam ediyo dr sordum kulağında bir sorun yok bunun birkaç sebebi olabilir dedi dişten dolayı olabilirmiş,kulağından içi bir sorundan kaynaklanabilirmiş sıcaktan terlemenin verdiği sıkıntıdan ve kulak arkası temizliğinden olabilirmiş.kulağının arkasına bakın kızlar bebişlerin.deri üzerinde yıkamalarda kolay kolay çıkmayan bir tabaka oluşabiliyormuş ince bir yüzey halinde kabuk bağlaması gibi öle bir tabaka görürseniz yıkarken daha titiz davranın o bölgeye ben bir kez gördüm ama dr önce okadarda dikkatli yıkarım ama zor temizlenen bir bölge.

aman o beş yaşındaki miniğe dikkat canım çok tehlikeli bir durumm.

mrb kızlar
bebekleri gece çok sık uyananlar varmış, bizimki de öleydi kesinlikle açlıktanmış bence.ben yatmadan 1kase gece muhallebisi yoğun, içinde 2-3bisküvi, 1kaşık labne peynir, üstüne de 90lık ya da 120lik mama içiriorum bazen 1kere kalkıyo bazen 2

hesabınız hayırlı olsun,bol bol dolsun:)
ben de veriorum kavanoz valla yediği bişi buldum mu bakmıorum artık..
geçmiş olsun damadıma..umarım yumurtadır yoksa aramak zor ne olduğunu..bi ara benim de olurdu kızarmalarım çok yiyince,kaynanasını sever oğlum:))
geçmiş olsun metin'e..
annesi biraz tut kendini ilişki hastalıklı bi hal almasın,kötü kaynana olmayasın..
hepiimiz aynıyız aslında ben her gece yanında yatsam mı diorum,eve hırsız girio,kızımı alıo..ama düşünmüorum düşünürsem olur Allah korusun...:Saruboceq:
toka takacaktın haniCADIARZU
ne cicileri ben görmedim esra??
bugün de dikkat et berrak'a aşı soonası canım..
çok geçmiş olsun..
gıcık drlar .güvensen dert güvenmesen dertlaelaelaelaelae
ah tam beni anlatmışsın,bi ara nil de bööleydi soona geçti 2 gündür gene aynı,dün hele kaç kere kalktım bilmiorum:uhm:
yemek derdi de aynı ..süt olsa bile artık inek sütünden farksızmış yani bi işe yaramıoklava:ben çareyi bizim yemeklerden vererek buldum yani istediği kadar veriorum napim..toz kahvaltı yapmıo mesela sabah yumurtalı ekmekle peynir verdim..tabi ne kadar doyuo bilmiorum ,dün öğlen adana yedi:uhmfff bunlar da sağlıksız ama ne yapçaz..bööle yiyen bebeğe ne olur lütfen onu da sor doktoruna:çok üzgünüm:
ii sayılırım canım ,dün taşınacağımız evin badanası bitti,temizlemeye kadın arıorum bakalım bugün bi haber gelecek..size kolaylıklar karya dan çok çektiğinize eminim:))
anaaaa eski dünür mü? yüzüğü attınız mı :1shok:

özlemcim,nil o saçları koparana kadar uzun zamandır çekio,dr.kulağında ısrarla bişi yok dio.ama o kulak arkası derideki kabuklanmayı ben 20 günlükken görüp şok olmuştum,devamlı bakıorum artık onunla ilgisi varmıdır bilemiorum:uhm:

merhabalarrropuyorumnanaktan
iidir işallah arkadaşlarım ve kızımın arkadaşlarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bak bi de şey sorcaktım nil uyurken hala ağlıo içli içli,gidiorum kafasını falan seviorum burdayız bebeğim vs konuşuorum duruo,bi süre soona gene başlıo,acil cevap isterim ..

canım yemeğe baktım geldim kolay gelsin sana zor tabi taşınma işleri boyasıydı temziliğydi
çağana kremi bugün sürdüm daha ilk bakalım işallah işe yarar canım arada çağanda ağlıyor ama genelde uyanmasına yakınken kucağımıza alıp dolaştırıyoz susuyor

buarada gelinime maşallah adalanar falan yarasın işallah löp löp et olsunlar :))

buarada gelinime maşallah adalanar falan yarasın işallah löp löp et olsunlar :))

ah canım et olsun vitamin olsunama sanmıorum..
umarım çağan da düzelir hemencecik:)))
ben de ağlayınca hemen memeyi açıorum ama bi yandan da korkuorum çok alıştı die,neys şimdilik kaçtım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…