Günaydınnn
hasta bebişlere geçmiş olsun bir an önce iyileşirler inşallah
bugün doktor kontrolümüz var şu gece defalarca uyanma işini bi sorcam yapılabilecek bişey var mıymış dün gece abartmıyorum 10 defadan fazla uyandıve nerdeyse her gece böyle
bugün yine hiç bişey yemiyo gözü sürekli göğsümde ama bende süt çok az doyurmuyor ve sinirleniyor ay ne yapcam bilmiyorum ne güzel herşeyi yiyor derken yine ağzını açmıyor ufffffff şimdi yine huysuzluğa başaladı...
bebişi diş çıkaran annelere bir sorum var
kulak kaşıma kulağın üstündeki saçları kaşıma çekiştirme oldumu? batuhan özellikle uyurken sürekli eli kulak kısmında sadece sağ kulağında.
Kızlar ara ara girip okuyorum, bazen okuduklarımla ilgili birşeyler yazıyorum çıkıyorum.Sizin bana yazdıklarınızı görmüyorum o yüzden de cevap vermeden çıkıyorum, yanlış anlamayın sakın.
Duygucum dün sen nasılsın demişsin, az önce maillerime bakarken gördüm.:asigim:
İyiyim canım bende , paşa da iyi allaha şükür. Kızkardeşimin 5 yaşında kzıı var , karya, onun kıskançlıklarıyla başa çıkmaya çalışıyoruz
Bir taraftan egehan, bir taraftan karya zamanımız oldukça dolduruyorhihoyyyt
hesabınız hayırlı olsun,bol bol dolsun:)bizde bankaya indik geldik oğluşuma hesap açtırıp kumbarasını aldık sonundakaydirigubbakcemile5
muhallebi aldım.kavonoz mamalarından almaya bir türlü cesaret edemiyorum görüntüsü pek hoş gelmiyor nedensekafamçokkarıştısiz kavonoz maması veriyormusunuz bebeklerinize.
geçmiş olsun damadıma..umarım yumurtadır yoksa aramak zor ne olduğunu..bi ara benim de olurdu kızarmalarım çok yiyince,kaynanasını sever oğlum:))kıslar biz geldik drdan oğluşum alerji olmuş yediği bişeye sanırsam yumurtaya alerjisi var babası gibi alerji için jel şurp vs yazdı doktor birde diş için jel yazdırdık geldik ama pişik için krem yazdırmayı unutmuşum onuda yarın sağlık ocağındaki dr arkadaşım ona tel edicem yazssın yolasın bana
geçmiş olsun metin'e..slm kızlar nasılsınız ben bugun eve geldim ...metin deli gibi öksürüyo ama ates ter kusma burun akıntısı hiçbişiy yok öksürürken gözleri yuvalarından cıkıyo kuzumun yarın baska bir doktora götürcem bakalım ne dicek birde yarın ası günümüz sanırım yapmazlar....
azbucuk gecmişi okudum ......durusuu cok cok gecmiş olsun neler yasadıgını cok iyi anlıyorum canım umarım ece bir an önce iyileşir....
inciiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemilesana pişik kremi göndercem hani şifre vermiştin ya ordan bir krem kazanmısım kabul edersen cagana göndermek istiyorum ama meraktan bir kere kullandık ondan da bişiycik olmaz dimi ama...
dagevi hikayeyi okurken gözlerim doldu içim cız etti..
kızlar ben paranoyak bir anne oldum cam kapı pencere kapalı metin in nefesimden bile üşütücegini hastalanacagını düşünüyorum gözümden bile sakınıyorum 10 gündür de yanımda yatırıyorum sözde odasını ayırcaktım temmuz da ama kararlıyım askere gidene kadar yatsın bizlegamyoncuiremsucok seviyorum napıyım askım benim herseyim kara gözlü kuzum annesinin pinponeti babasının tombalagı ayyyyyyyyyyy opuyorumnanaktanaska geldim yazarım daha da sıkmayım sizi .....
toka takacaktın haniCADIARZUsaol canım ya,
alla alla metin nie düzelmedi hala ,sakınan göze çöp batarmış ,(sen üstüne titredikçe daha mı kötü oldu,inşallah atlatır kuzum ya,
bizde bugun olduk aşılarımızı,çok ağladı o an ama çabuk sustu,ordan çıkınca epey dolaştırdım arabada uyudu hep ,şu ana kadar ateş ve huysuzluk yapmadı dahada olmaz inşallah
duygu tokalı resim istıorum demişşsin,nası yani anlamadım,biz toka takmıoz kiCADIARZU
çok geçmiş olsun..günaydın bayanlar,
kızlar benşm kızımda alerjik bronşit olmuş dün doktora götürdük çok kızdı okadar doktorlara götürdüm neden ilgilenmediklerini sadce bakmışlar çocuğa ilgilenilmemiş dedi, sonuçda doktorlara güvenmek zorundayız, 1 ay içinde 3 defa gtürdüm herzaman korkma ciğerlerinde bişey yok ilaçları kullan gecer dediler ama malesef gecmemiş, çok morelim bozuldu insanları kendilerine mecbur bırakıyorlar ama gittiğindede yüzeysel ilgilenip geçişdiriyorlar. neyse bakalım artık ikitane iğne yapdılar dün doktor kendi numarasını verdi bişey olduğunda beni ara hemen dedi, 28 gün sonra tekrar getir ne durumd aolduğuna bakalım dedi, inş bian önce düzelirde bu hastalık süreklilik göstermez.
montesori bence bu öksürüğün üstünde dur mirayda başda kuru kuru öksürüyordu.deltada ahmet bey dün bizimle ilgilendi gercekden çok iyi bi doktora benziyor kontroller sırasında miray huysuzluk ediince kucağına alıp sevdi susturmaya çalışdı diğer doktor arkadaşlarına tepki gösterdi neden daha dikkatli davranmadılar diye. şimdiden gecmişş olsun ama gecer diye bekleme bu öksürüklerin arkasıda geliyor
bebeişelri hasta olan arakadaşlar gecmiş olsun herkese güzel bi gün diliyorum,,
ah tam beni anlatmışsın,bi ara nil de bööleydi soona geçti 2 gündür gene aynı,dün hele kaç kere kalktım bilmiorum:uhm:Günaydınnn
hasta bebişlere geçmiş olsun bir an önce iyileşirler inşallah
bugün doktor kontrolümüz var şu gece defalarca uyanma işini bi sorcam yapılabilecek bişey var mıymış dün gece abartmıyorum 10 defadan fazla uyandıve nerdeyse her gece böyle
bugün yine hiç bişey yemiyo gözü sürekli göğsümde ama bende süt çok az doyurmuyor ve sinirleniyor ay ne yapcam bilmiyorum ne güzel herşeyi yiyor derken yine ağzını açmıyor ufffffff şimdi yine huysuzluğa başaladı...
ii sayılırım canım ,dün taşınacağımız evin badanası bitti,temizlemeye kadın arıorum bakalım bugün bi haber gelecek..size kolaylıklar karya dan çok çektiğinize eminim:))Kızlar ara ara girip okuyorum, bazen okuduklarımla ilgili birşeyler yazıyorum çıkıyorum.Sizin bana yazdıklarınızı görmüyorum o yüzden de cevap vermeden çıkıyorum, yanlış anlamayın sakın.
Duygucum dün sen nasılsın demişsin, az önce maillerime bakarken gördüm.:asigim:
İyiyim canım bende , paşa da iyi allaha şükür. Kızkardeşimin 5 yaşında kzıı var , karya, onun kıskançlıklarıyla başa çıkmaya çalışıyoruz
Bir taraftan egehan, bir taraftan karya zamanımız oldukça dolduruyorhihoyyyt
anaaaa eski dünür mü? yüzüğü attınız mı :1shok:
selamlar dünürüm naber devammı boya işlerine nilim nasıl
buarada gelinime maşallah adalanar falan yarasın işallah löp löp et olsunlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?