2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana da eşine de geçmiş olsun..
2.dişiniz de hayırlı olsun:))
cibinlik işe yarar ama nilin çekme oyunu var dikkatli ört üstüne kapanmasın gerçi nefes alır ama rahat edemez belki..

Sagol canım. ben cibinligin uclarını dısarı sarkıtacagım ins cekmez ortadaki kısımları.
ben daha once atacaktım onu işe yaramaz dıye ilk bebek ya bisey bilmiyoz sus ıcın
koydular sandım gerci demiriyle takınca susten farksız .

kızlar bende etlere bslamayı dusunuyordum ama agır gelir mi diye cekiniyorum biraz. az mıktardan birsey olmaz sanırım.

tadı kaçar die demiştim canım hani kızartması da kolay ya o yüzden..

kızlar bana bir fıkır verin
az önce vişneli kakaolu kek yaptım. pişti fırından aldım.kürdanda sokmuştum kuru cıktı
goruntude guzel pasta tabagına alıp dilimledim. Amanın oda ne içi pişmemiş. :1shok:
ama ust ve alt taraf gayet iyi pişmiş acaba bu kek böylemi oluyor yoksa gercekten pişmedimi. tekrar fırına koysam bu sefer ustu yanacak Ay napıcam ben kafamçokkarıştı
ilk defa bu kekten yapyım.

Canım benim efeye pilav tanesinden daha büyük parçalar verdiğim oluyor .ama tabi siz temkinli olun bilemiyorum Allah korusun boğazlarına kaçabilir. Henüz hiç pilav yapmadım, yağsız yapmayı düşünüyorum..

Güneş kremini ben yine de sürmeyi düşünüyorum , hametanın içinde çinko olduğu için gerekli görmedi ama benim içim rahat etmez.Hem ben babamdan dolayı cilt kanseri riski taşıyorum .

Domatesin alerji yaptığına dair bişey demedi, alerji yaparsada sanırım döküntü tarzında olur bu durumda keserim.. Cevizide korkarak vermiştim ben alerji yaparmı diye neyseki yapmadı.

Cicibenin içindeki şekeri ben de sordum bi sakıncası yokmuş..

aslı vişne ıslak olduğu için kek pişmemiş gözükebilir ,onlar hamur deil vişnenin ıslaklığıdır
biraz beklersen soğuyunca daha kendine gelir

ela , aslı geçmiş olsun bu arada,benimde cerrahi çekim olacak bi dişim var,3 hafta önce gitmiştim dişçiye,tam çekecekken korkudan vazgeçip kalktım sonra geleyim dedim

ilahi ayşegül hellim de 1 gün önceden mi kızartılır,onun tadı zaten taze sıcakken çıkar, 2 dklık iş nie önceden yaptın??

sheeda menü için tşkler canım
bende pazar günü acık adana kebab yedirdim,köfte de vermiştim 1 defa

Sagol ezra aman ikkatli secdru. benimki dikişsiz cekerim dedi tam 1 saat ugrastı yarım
da bırakamadım 2 dikiş var suan . ve ilk 3 gun cok agrıdı dişcimi degiştirdim bende
simdiki daha guven veriyor. dolgularıda ona yaptıracagım.

Bızım vişneler bayagı ıslak demekki? fırının sıcagına koydum belki duzelir diye. canımda baya cektı ıns düzelırde yerim.

kız kaçma benımkıde uyandı mızmızlanıoda
resim yok canım yeni olunca koycam sözz​

selamlar gülce yeşim geçmiş olsun kıslar şeyma liste güzel ama biz o listeye anca bir kaç ay sonra geçeriz benim oğlum asla pütürlü yemiyor çıkarıyor ne varsa öğlen patates püresi yaptım yemedi sıpa akşam bizim yemeğimizden azcık verdim oda patates yemeği etli ondan yedi tabi fazla veremedim salçalı vede baharat olduğundan

dünür gelinim nie ağlıyor bakim benimkide bugün bana huysuzlandı babası gelince gülücük atıyor ona bütün garezi bana sanki çocuğun
hemsom sende kontrole gitmedinmi bugün size neler dedi dr

kıslar sbeze çorbası dışında hangi çorbaları veriyosunuz acele cevap lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…