2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızmadım kıssss göz kırpıom hadi yap diezemuszemus
canım yazdıktan sonra yazdığın cümleleri üstünü seçicen sonra yazı tipine rengine ortalaya basıcan

berrak 7 den beri uyuyo gece uykusuna geçti sanırım
yarın canıma okur artık bu kadar erken yatınca yarın 5 te kalkarız kesinkafamçokkarıştı

olmadı neyse bi daha denerim..
berrak erken yatmış sabaha yanına oyuncak koy bence biraz idare edr belki..

esraaaaaaaa geldim geldim
ay sabahtan beri mıcımın üstüne oturmadım 10 da cıktık dısarı 2 de geldim metin le saglık ocagına gittim asılarını yapmadılar cigerlerine gögsüne baktı doktor temiz alerjik olabilir dedi smrisk sen hangi ilaçları kullanmıstın ayyy birde demez mi metiş in bıngıldagı bayagı küçülmüş takip edelim dedi buyur burdan yak şimdi :sinifsinif:günes kremi aldım ogluma birde kıyafet cicler filan cok sekerler....kasık mamaları bitmişti o işide hallettik sütlü ballı irmikli aldım var mı kullanan 6. ay sonrası diyo eve gelince jeton düştü bal 1 yasından önce verilmiyo kiCADIARZUeve geldik 2 saat uyudu kostur kostur ütü yemek temizlik kafamçokkarıştıuyandı tarhana içirdim ilk defa az içti yogurduda az yedi o 2 gr yerken benim mıcımdan akan terlerin haddi hesabı yok yeawf hala dusa gircem neyse yarına kaldı uyucam şimdi alisha ne güzel seyler yapmıssın da kız hellimi patates haslamayı yarın yapmaydın .....bende gecen arpa sehriye salatası yaptım misafirlerim cok begendi sürekli patates yapmaktan ööööööö gelmişti arpayı haslayıp süzdükten sonra içine azcık tavuk didikleyosunuz havuc salatalık rendeleyip bol dereotu koyup mayonez yogurt koyuyosunuz:1ninca:ayyy cümlelerim çok devrik kafamçokkarıştıneyse ben uyuyorum ayakta bari yatakta uyuyum esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yarın uzun uzun sohbet ederiz artık:ecrin_bebek:iyi geceler

slm canım bizde dün olduk aşılarımızı,neyse ii olsunda metın sonra olur aşılarını
canım ben kahvaltılık almıştım ballı tahıllı milupanın kullandık bitti,ama bal kuru tahılın içinde bişey olmaz,bende tarhana verdım pek sewmedı gibi ama milupanın organik çorbalarını yalayıp yutuo nedense
dün de babymix yoğurt denedım onuda çok sewdı,katkısız doğal yoğurt tavsiye ederim
neyse çok yorulmuşun sende yat bakalım

zaten gelen mrb deyip yatıo walla bende küscem gelmicem bi daha buralaraklava:

iyi akşamlarrrr............
2 saattir ütü yapıyorum dağ gibi birikmişti.... yorgunlşuktan ölüyorum.. oğlumdsa mız mız bu dişler yüzünden... havalarda sıcak.... ooofffffffffffff offffffffffffffff
anne olmak çok zormuşş yaaaaaaaaaaa
monte bende kullamıyorum ballı kaşık mamasını oğlumda çok sevdi biz bi sıkıntısını görmedik....

iyi gecelerrrrrr..
nasilsiniz bakalim?biz iyi sayiliriz kizim mizmizlanip duruyor disi cikti cikicak
iyice sisti ama ciksa da kurtulsa yavrum uyku nedir unuttuk ikimiz de ne kadar zormus yaaaa

reyhan kolay gelsin ...sicakta utu hic cekilmiyor vallahi.
ben de yarin yapicam eger kizim uyursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…