2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bişey sordum kimse cevap vermedi neyse canınız saolsun bundan sonra bende takılmıcam buraya hepiniz hakkınızı helal edin hoşçakalın

pardon ya 20.14 te sormuşun
hemşom walla berrakda uyandı ağlayıp duruodu ,biz yine eski huyumuza dönmeye başladık,hacı yatmaz gibi omuzda gezinerek uyumak istıo yine,acık pırtı warmış onu yaptı şimdi yatırdım ,yeni geldim yani buraya

kıymalı tel şehriye,tarhana,yoğurt çorbası,mercimek vs ama batuhan hiçbirini yemiyor napcaz bilmiyorum

çok mutsuzum ya bazen bazı insanlardan nefret ediorum ama belli etmesem daha ii, naapsam acaba evime de gelmesin istiorum nasıl olur ki???

ticker çokkkktannn deişti ki​

dünür gelinim nie ağlıyor bakim benimkide bugün bana huysuzlandı babası gelince gülücük atıyor ona bütün garezi bana sanki çocuğun
hemsom sende kontrole gitmedinmi bugün size neler dedi dr
nil de öle demekten bıktım ama nil de öle..ama kızlar yaparmış dio herkes sen kaderine küs..
bişey sordum kimse cevap vermedi neyse canınız saolsun bundan sonra bende takılmıcam buraya hepiniz hakkınızı helal edin hoşçakalın
klava:
kıymalı tel şehriye,tarhana,yoğurt çorbası,mercimek vs ama batuhan hiçbirini yemiyor napcaz bilmiyorum
ne oldu batuhana,yiodu güsel güsel:çok üzgünüm:
çok mutsuzum ya bazen bazı insanlardan nefret ediorum ama belli etmesem daha ii, naapsam acaba evime de gelmesin istiorum nasıl olur ki???
:uhm:ne oldu canım..
konu ne ayşegül ,yarınkı misafirler için mi dedin

ben de istiorum ortadan ve renkli yazmak...nası olcak:uhm:
nil anca 9 da uyudu hep ağlıo anacım ne mızmız..klava:

yok cnm diil ay sinir olduum biri işte, bişey yapmamak istiorum ama mesafe koymak aynı zamanda.bebeği sevmek içn sürekli gelen ve gıcık olduum biri naapsam

mesafe koycan canım,zırt die geldi mi ay çıkçaktım ben de 1 saate arkadaşımla buluşçam,diğerinde akşama misafirim var çok işim var,diğerine başın ağrıo,diğerine nazın gazı,diğerine için sıkkın.......

haha süpersin, dooru dion şekerim bahane mi yok neyse benim saatim geldi 10da yatıorum ben hadi ii geceler

duygucum berrakta öle 1 haftadır acayip mızmız hele uyku vakti bi görsen kan ter içinde kalıoz ama bişey farkettım 2 gündür dışardayız gezerken çok mutlu hiç mızmızlanmıo kendı kendıne uyuyup duruo,bugun bı hasta ziyeretıne gittim gelirken sırf uyusun dıe o sıcakta dolandım walla

http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...lin-egik-buyuk-vs-yapmak-icin-yapmaliyim.html

buda sorunun cevabıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…