2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yoktu o zaman cnm dişi geçen cuma çıktı..elvin son gittiğimizde 9 kilo 71 cmdi..maşşallah berrağa yerim ben onu nazar değmesin...fotonuz da çok güzel

burcu hayırlı olsun dişiniz !!
bende kızımda tüm tabularımı yıktım ne kadar yapmam dediğim şey varsa yaptım dr.bebeğin bir karakteri olduğunu unutuyolar biz ne versek yicek yada uyuma şekline karışıcak değiliz bebeklerimiz nasıl isterse öyle oluyo standart diye bişey yok ayşegül rahat ol bende aynı durumdayım :jeyyar::jeyyar:

ben salata malzemelerini yıkamaya kaçar kırk yılda bi yemek yaptım bide salata yapayım yanına barimm:))
eşim gelmek üzredirrr öpüldünüz:)))

montesori ne haber metin nasıl oldu???
esra kız berrağı yarı çıplak çekmişin ne o yaz geldi üstsüzler kervanınamı katıldı berrakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah elvinede
kolay gelsin başak,benimde arkadaşım gelicek börek yapcam hala,takıldım buraya
elacım banyodan çıkmıştık giyinmeden çekildi,hatta bide ben boydan aldım heryerı çıkmış kukusu falan,eşimde yok et dio fotoyu

esraaaaaa ebn olmasam dünyadan bir habersiniz he:dilcikar:
burcu hayırlı olsun dişinizkaydirigubbakcemile2darısı bize:Saruboceq:era metin kahvaltıyı güzel yapıyo seftali muz elma yiyo yogurt pirinç ununu da sevdi sebze corbalarını yemiyo bir türlü....
alisha bende doktoru eserse dinliyorum geri kalan montesori kurallarıgamyoncuiremsu
gülce yapmam dediğim ne varsa ama ne varsa yaptım yapmaya da devam ediyorumşakkıdı
birazdan şileye gidicez 2 gün kalıp dönücez hersey hazır eşim daha gelmedikötükedihüso

gülce filiz saolun kızlar tşk ederizz...oh maşallah filiz ne güzel tadını çıkar...ii eğlenceler

biz yokuz kızlar 1hafta 10gün arası, kendinize bebişlere ii bakın bizi özleyin sizi sevioruz öptük:)

slm bayanlar nasilsiniz.. ösledim sizleri.. bi soru sorayim size... klavye Türkçe karakterleri yazmiyor... Ne yapabilirim bilgisi olan varsa paylasi versin lutfen....

kizlar
aslinda konu actim ama burayada yazmak istedim.
siz bebeklerinizi ne giydirip yatiriyorsunuz. Benim kizin atesi var. makattan 38 olctum. Yarin dr goturucem ama icim icimi yiyor oksuruyor da arada oyle bogazi gicik gibi
emmedi de bugun ek gida verdim onlardan biraz yedi. Disten olabilirmi ates yoksa
usuttum mu? moralim baya bozuk.
Acaba diyorum cokmu giydiriyorum. Bir tane askili citli bady bide pijama oda terini ceksin
diye.

çok uykum varrrrrrrrrrrrrrr........
tam 1saattir oğlumu uyutmaya çalışıyorum....erkenden uyandı dahada uyumaya niyeti yok gibi....gülücükler atıp duruyo......bizde kalktık yataktan babamızı uyandırmayalım die....
televizyon izleyip netde takılıyoruz oğlumla.....

geçmiş olsun canım... umarım ateşi dahada yükselmez.....diştendir büyük ihtimalle diş ateş yapıyo...şimdi ben,m oğlumda ateşli birazuykumuz kaçtı uyuyamıyoruz 2.diş geliyo galiba.....
ben sadece kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum üzerini açtığı için kolları üşümesin die....

günaydın opuyorumnanaktan
ama çok şaşırdım sayfa dün akşamüstü bıraktığım yerde kalmışklava:
noluyo kızlar çok boşlandı burası olmaz ama böylelmaz:
dün keremi düşürdüm ilk defa eşşek gibi yüksek bizim yataktan hemde
elektrikler gitmişti şimdi anlatırken bile içim bi tuhaf oluyomafoldumben
hastaneye gittik bişisi yok yavrumun çok şükür,film çektrdik beyin cerrahisi baktı
görünürdede bişisi yok melekler korudu oğlumu

aslı bence kalın giydiriyorsun terini emmesi için pijama giydirmeye gerek yok ki daha çok terletirsin bence ,terlerse hemen deeğiştiriyorum ben üstünü ki gece gündüz dışarı çıkmayacaksak askılı badiyle kerem gece üzerine ince minicik bi çarşaf örtüyorum onuda atıyo zaten ben üzerim açık yatıyorsam oda öyle istiyor artık,bu yüzden hastalanabiliyorlar ter soğuması dikkat etmek lazım,inş diştendir ateşiniz geçmiş olsuna.s.

başak geçmiş olsun cnm ya Allah korumuş.

aslı makattan 38 derece yüksek bi ateş değil normal koltuk altı ateşine göre 37 ye falan geliyo herhangi başka şikayeti yoksa bu da ateş sayılmaz sıcaktan veya dişten dolayı biraz artmış olabilir

Ateş Ölçümü En Güvenilir Şekilde Nasıl Yapılabilir?
Ağız, rektal yol (makat), koltuk altı veya çok nadir olarak da kulak yolu vücut ısısını ölçmek için kullanılan yollardır. Çocuklarda koltuk altından alınan ateş ölçümü çok güvenilir değildir.

En hassas Ölçüm yeri makattır. Çocuklarda makattan alınan vücut ısısının 38°C'ye kadar çıkması normal olarak kabul edilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…