2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin kizlar.
tesekkurler kizlar cvplariniz icin. belkide bunaldi kuzum suan uzerinde sadece sifir kollu citli bady var . baska birsey yok. gecede boyle yatiricam ince bir carsaaf seriyordum ama tekmeleyip aciyor zaten . sabahta sesi aglamakliydi bir gittim carsafi kafasina dolamis Allahtan ince ay aklim cikti sadece kafasi carsaflara sariliydi. korttum cok

Dun defne yi teyzesine birakip esimle buz devrini izlemeye gittik. cok guzeldi. neyse 2 gundur hafifce oksuruyordu Boyle gicik olmus gibiydi bastan. biz geldik sinemadan
kardesim abla cok oksurdu dedi uyuyormus uyanacak kadar oksurmus. gece 1- 2 kere
daha oksurdu ama oyle siddetli degil. sizdede oluyor mu normalmi? benmi abartiyorum acaba?

şuan görüyorum canım pencereden:)))
gelinlik ve nişanlık fotondan tabi yüzünü görmedim,görmek isterdim
koysana bi foto kaldırırsın tekraR

günaydın arkadaşlar

aslıcım gecmiş olsun ama dikkate t bu kuru öksürükle başlıyor benim kızda öyleydi devamıd ageldi lütfen bişey olmaz diyipde ertelemeyin tabi zırt bırt doktora gitmekde iyi değil ama ökürüğün arjkasıda bronşit genelde

GÜNAYDIN smrisk,bebişin nasıl?
irem ela size de günaydın

günaydın.............
bugün eşim bilgisayarı bana bıraktı alkisalkisalkis
rgerçi uykusuzluktan ölüyorum......
bi evi süpüreyim geliyorum.

merhabalar. ben aranızda yeniyim.
bir oğlum var. herneyse. elagülceye seslenmek istiyorum. doğal yolla hamile kalmam imkansız demişsiniz fakat yanılıyorsunuz. iki arkadaşım 7-8 yıldan sonra tüp bebek ile bebek sahibi oldular. biri doğumdan ( bu arada normalde de 6-7 ayda bir adet görürmüş kendisi) 8 ay sonra midem bulanıyo ama diyerek gitmiş doktora doktor bi test bi ultrason gözünüz aydın demiş ikinci kız geliyo. düşün vehameti.

diğeride nasıl olsa olmaz diye oda bırak ipin ucunu iki bebeğin arasında iki yaş ya var ya yok.

ona göre...

serpil..

herkese günaydınlar millet nerde yaw herkes bi yerlere gitti sanırım

aslı bence çok giydiryosun bebişi ben örtsemde istemioo...çok fazla takılmyrm artıık hava zaten çok sıcak terlerse daha çok hasta olur..belki terden olmuştur öksürük..geçmiş olsn..

slm kızlar kaç gündür sadece okuyabiliyom cvplarda geç oldu biraz kusra bakmayın

anaaaa eski dünür mü? yüzüğü attınız mı :1shok:

atmasamıydık bu kadar net bir ihanetten sonraa

esracım yazamadım dün kusura bakma nasılsın berrak nasıl çıktımı dişi

Slm hanimlar umarim herkes iyidir

5 gunluk antalya maceramiz bitti donduk Ist daha sicak yaa Ezgi bayildi denize keske hep tatil olsa :))

Bu arada mujde Ezgi babababa demeye basladim Esimm cok mutlu :))) tabi bilincsiz soyluyor bizimki ama olsun cok sevimli

slmmm
başak geçmiş olsun canım allah oruo walla bebişleri
aslı bencede çok giydirme,terlerse üstünü deiştir,ter vucutta soğursa daha kötü,berrakta bikaç gündür öksürüo hafif hafif ve sadece sabahları uyandığında,yatarkende klima açıoruz mecbur yoksa hepimiz su içinde kalıoruz,dr burun tıkanıklığı falan yok genizde balgam oluosa uyanınca ondan öksürüodur dedi,yinede bi şurup verdi ama ben vermedım daha ilaç hiç kullanmadık şimdiye kadar,ıhlamur mu kaynatsam die düşünüorum

sedacım hala dişimiz yok ya,hergün bakıorum walla
duygu nbr noldu kıss misafirlerin gittimi
marsg hoşgeldiniz,ne güzel tatil yapmışsınız
tuğba,reyhan.burcu,hera,semra sizede mrb

kızlar nasılsınız,uzun zamandır düzenli giremiyorum pc ye,kızlar çok vaktimi alıyor,inanın akşam gireyim diyorum ama öyle yorgun oluyorumki,sıcaklardan heralde ben normalde gayet aktifimdir yorulmak nedir bilmem,yaşlanıyomuyum nesenağlama

çağan iki gündür acaip iştahsız hiç bişey yemiyor nerdeyse mutfaktan çıkamadım yap dök olduk sıcaklardanmıdır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…