2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir tane tavuık göğsünü haşaldım az suyuyla blendırdan geçirdim püre halinde buz kalıbına döktüm hergün bir tane çıkarıp sebze çorbasına koyucam eğer çorbalarına koyacaksanız yapabilirsiniz

inci sıcaklardab bizim bile yiyesimiz yok,kaç gündür salata yada yoğurtla geçiştiriyorum öğünleri,çağan da etkilenmiştir zorlama yiyebildiği kadar yesin,sonra çıkartıyorlar yediklerini hem onlara hem bize eziyet oluyor...

evet canım,bu aralar kızlar la fazla haşır neşirim ,pestilimi çıkarıyorlar.şimdi bile büyük kız hadi anne kalk artık tombala oynıycaz diyor,okullar tatil oldu ya çok canı sıkılıyor...

iyidir hera sen nasılsın canım,batuhan ne tatlı olmuş kıs öyle maşallahısırırım ben onun o tombiş yanaklarını...

onlarda haklı nasıl vakit geçirsinler ewde
ayyyy ayşegülde gitti montede gitti
herkes gidio walla tek tek, biz burda kaldık((

hera seni hızına yetişilmez anacım bi ordasın bi burda,şimdide toptan yokoldun kaçma kıs gelde laflıyalım 2 dakkacık,bende kaçıcam zaten az sonra...

şeyda,başak ne haber kızlar,siz tatile kaçmadınızmı henüz...

merhaba herkese.herkes iyidir inşallah.biz yarın ankaraya gidiyoruz.kızım hala meme emmiyor.önüne gelen herşeyi yalıyor emmeye çalışıyor birtek meme emmiyor.sütüm kesilecek yakında

iyi yolculuklar canım,benim kızda bırakalı 10 gün oluyor,çok üzülüyorum ama yapacak bişi yok

iyi yolculuklar canım,benim kızda bırakalı 10 gün oluyor,çok üzülüyorum ama yapacak bişi yok

sağol canım.bırakmaması için uğraşıyorum ama nafile.önceden memeyi görünce saldırıyordu resmen,özledim o günleri.sağıyorum kesilmesin diye,zorla sokuyorum ağzına hiç emmiyor.neden böyle oldu anlamıyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

daha önce yazmıştım okumamışsın sanırım pamukçuk çıkartan bebek emmeyi reddeder yazıyo rudolf''s pediatri kitabında(boş zamanlarımda okuyorum:) hatta iştahsızlık olurmuş geçene kadar,inş çabuk geçeer

pamukçuk geçmiş gibi ağzının kenarlarında var biraz.dudaklarında varken normal şeylerde yemiyordu.1 haftada 200 gr zayıflamış bizim tartıya göre.çünkü bişey yiyemedi bebeğim.yemek istiyordu,ağzına koyunca ağlamaya başlıyordu.

sağol canım, biz pamukçuktan öncede sorunluyduk uyku sersemi emiyordu,bide geceleri.pamukçukta üstüne tuz biber oldu tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…