geçmiş olsun canım yakizlar
bebegimin gulusu kayboldu dr gittim ust solunum yolu enf olmus. Sinirlerim bozuk oksurugu
cogaldi. halsiz halsiz bakiyor , bir yerine dokununca agliyor. Bugun bir ses cikardi aglarken valla
ben ilk kez duydum oyle sesi. Annem den bulasti diye tahmin ediyorum ins cabuk iyilesir , emmiyorda
dogru durust az biraz mulipanin kavanoz mamasindan verdim 2-3 kasik.
ay kerem ağlıyoo şağıı incez öpüyorumwalla bizde yerde oyun oynuoz,benim kız tembelleşti yuvarlanmıo bile ,eskiden habıre dönüodu şimdi yan gelip yatıo maşallah
bende bi yandan yemekteyiz programına bakıp ağzımın suyunu akıtıom acıktımda:)))
o kadar ii anlıyorum ki:):)
talyayla sana yakalanmasam yine okuyup çıkacaktım aslında
bu konuda bana değil Efe'ye kızman lazım, manyak bişey oldu bu çocuk aynı odada olmam bile yetmiyo illah onunla aynı hizada olcam . hiç bi iş yapamaz oldum haa bi de gece defalarca uyanmasının yanına bir de uyunıp oyun oynama isteği eklnince ben leyla gibi dolaşır oldum etrafta...
canım sen nasılsın kerem nasıl ay çok merak ediyorum keremi, görünce mıncık mıncık yapcam şaka şaka uzaktan severim
naptınız buluşma işini konuştunuz mu??
talyacım senden naber? gerçi burda değilsin ama açınca okursun
kizlar
bebegimin gulusu kayboldu dr gittim ust solunum yolu enf olmus. Sinirlerim bozuk oksurugu
cogaldi. halsiz halsiz bakiyor , bir yerine dokununca agliyor. Bugun bir ses cikardi aglarken valla
ben ilk kez duydum oyle sesi. Annem den bulasti diye tahmin ediyorum ins cabuk iyilesir , emmiyorda
dogru durust az biraz mulipanin kavanoz mamasindan verdim 2-3 kasik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?