2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrh esra iyiyiz cnm kerem yatak odasının avizesine bağaldığım kelebekle konuşuyo hararetli bi muhabbet var beni şikayet ediyo sanırım:))siz ne yapıyosunuz ana-kız canım

walla bizde yerde oyun oynuoz,benim kız tembelleşti yuvarlanmıo bile ,eskiden habıre dönüodu şimdi yan gelip yatıo maşallah
bende bi yandan yemekteyiz programına bakıp ağzımın suyunu akıtıom acıktımda:)))

:)
talyayla sana yakalanmasam yine okuyup çıkacaktım aslında

bu konuda bana değil Efe'ye kızman lazım, manyak bişey oldu bu çocuk aynı odada olmam bile yetmiyo illah onunla aynı hizada olcam . hiç bi iş yapamaz oldum haa bi de gece defalarca uyanmasının yanına bir de uyunıp oyun oynama isteği eklnince ben leyla gibi dolaşır oldum etrafta...

canım sen nasılsın kerem nasıl ay çok merak ediyorum keremi, görünce mıncık mıncık yapcam şaka şaka uzaktan severim
naptınız buluşma işini konuştunuz mu??
talyacım senden naber? gerçi burda değilsin ama açınca okursun

kizlar
bebegimin gulusu kayboldu dr gittim ust solunum yolu enf olmus. Sinirlerim bozuk oksurugu
cogaldi. halsiz halsiz bakiyor , bir yerine dokununca agliyor. Bugun bir ses cikardi aglarken valla
ben ilk kez duydum oyle sesi. Annem den bulasti diye tahmin ediyorum ins cabuk iyilesir , emmiyorda
dogru durust az biraz mulipanin kavanoz mamasindan verdim 2-3 kasik.

geçmiş olsun canım ya
çabuk atlatırsınız umarım hastalık iştahsız kılıyor bebekleri keremde 2,5 aylıkken olmuştu ömrümden ömür gitti sanmştım ama rabbim beterinden saklasın sıkma canını desemde boş biliyorum güçlü ol ii bak bebeğine toparlasın,öksürük oldumu arkası geliyor işte ben kondurmak istememiştim

ay kerem ağlıyoo şağıı incez öpüyorum
o kadar ii anlıyorum ki:)

Tesekkur ederim kizlar
Ins gecer bir an once bu baslangic sanirim daha cok hasta olucaklar umarim
tum hastaliklari hafif atlatirlar.

((
iyi haberlerinizi alalım inşallah annesi.
gülüşü geri gelsin kuzumun.

merhaba kızlar...
aslım canım geçmiş olsun a.s.
bu gün öğleden sonra tv 8 de cennetin rengi diye bi film vardı izledim sürekli aklımda ağlıyorum :çok üzgünüm:anneliği birkere daha iyi anladım filmin konusu muhammed diye bir çocuk var doğuştan kör ve yatılı bir okulda yazın okul tatile girince babasının yanına geliyo annesi ölmüş babası yeni evlilik yapmak için her fırsatta çocuktan kurtulmaya çalışıyo sonundada kurtuluyo ama çok üzülüyo iran yapımı film çok etkilendim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

en çokta filmde kimse beni sevmiyo diye çok ağladı ona üzüldüm:gitme:
anne olunca sadece kendi yavruna değil hepsine üzülüyo insan

walla canım ben nöbetçi kaldım burda hiç bir yere gitmiom:umursamaz:
sende kaldın ama girmiosunki
tek kaldım buralarda:çok üzgünüm:

ewet canım bende anne olduktan sonra çocuklara bakış açım deişti,hepsini çocuğum yerıne koyar oldum
daha bi duyarlı oluo artık insan

dağevi nbr?

ya şu lekelerime çözüm arıorumda ,güneşte koyulaşıo ve doğumdada arttı sanki,
burda topıcte ıkudum çiş sürüolarmış,açılıomuş leke:uhm:

esra kız çiş minaniknanik dene aman o da steril sonuçta annem ben 6 yaşındayken sarılık olmuşum komşular çişini içirgeçer demişler annemde meyve sularına karıştırıp içirmiş ve geçmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yazmşlar zaten,eskiler kimisi içirince düzelmiş,kimisi kanamaya sürmişler kanamayı durdurmuş falan
içindeki ürenin etkisi varmış ama ayyy ben yapamam
hem diğer yandanda günah kısss,çiş en büyük kabir azabıymış

iyi akşamlar birgül naber nasılsın?
ezra boşver onu sürmektense lekelerin kalsın :)
Dağevi nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…